Photos
















Streetdance låtarna!

Godmorgon! Hoppas alla mår bra! Jag sitter och väntar på att Sofie, hennes mamma och syster ska hämta mej sen drar vi till Örebrooooo♥  Gör ett tidsinställtinlägg med lite bilder jag har fotat som kommer upp runt 3tiden :)

Sålänge får ni streetdance låtarna vi ska uppträda med sen :))  Det är så jäävla kul med street dance , så jag råder er som är sugna på street dance, tveka inte utan börja! Det är sååå värt det!




Kram


Andra avenyn

God kväll! Haha, skojja! Igår hade vi ju som sagt tjejkväll, det var verkligen superkul! Och idag har vi haft en riktigt chill dag (det står ju i inläggen under vad vi gjorde.) Och ja.. Min kväll har bestått av att käkat mat (grillat) och kollat på andra avenyn. Laddade ner första säsongen igår, så har börjat kollat om på allt. Sjukt bra är det, och det var länge sen jag såg det nu.
Nu är jag riktigt trött, har inte sovit så värst mycket inatt, hehe. Så nu blir det att lägga sig i sängen och kolla på ett avsnitt av big brother som jag missade igår. Sedan ska jag sova tidigt, för i morgon ska vi ju shoooppaa in mariebeeerg! TAGGAD TILL TUSEN! fast det är dock inte min plånbok. Men aja, det löser sig nog ;) Nää, nu ska jag borsta gaddarna (haha), så hörs vi imorgon! Och då är det förresten valborg. Jag har ingen aning om vad som händer faktiskt. Men det märker vi. Ha det braa! Pussisar!


Shopping imorrn!

Hejhej! Ligger och kollar på en film på 3:an nu, Dumpad heter den. Har sett den förut och tycker den är kul :) hah.  Aa, inatt så hade vi ju girlsnight som sofie skrev om , det var kul! Vi drog till Zaras och köpte en familjepizza och till ica och köpte frukt och godis! Muumms. Sen gjorde vi typ ansiktsmasker av avokado och olivolja och kollade på Bring it on!  Sen vart det ju Heta linjen! HAHA. Så jäävla äckliga som ringer in till det :o 

Och idag har vi soooolat! Och vart ute och gått, spelat kort m.m. Riktigt naaajs dag!  Men nu är jag riktigt trött vi somnade 4 igår och vaknade typ 10 så.. 

Och imorrn åker jag och Sofie till Marieberg och shoppar!! Har velat shoppa skitlänge nu! Vill köpa shorts, stoora linnen, tunikor, tights och meeer :D  Heh, shoppinggalen? Näädåå! 

Haha, men nu börjar filmen igen , så vi hörs imorrn! Puss




girlzniiight!

Hej! Nu har jag precis gjort mig iordning (tjugo över fyra är väl inte så sent, eller?) Haha, men nu ska jag gå till ica och möta brudarna för att handla lite grejer till ikväll! Vi ska ha en tjejkväll, sen ska vi käka pizza och ha det mysigt! Hinner inte skriva mer nu måste dra nu, tjingeliing!



/ Jansson

Mååååålat!

Här är bilder på 2 teckningar som jag ritade i måndags och tisdags :))





Ritade "typ" av denna bild!  :)



Och detta skulle föreställa en tulpan! haha, men vad det blev det vet jag inte!




Godmorgon!

Sitter ute och käkar frukost i solskenet! Dock är det lite kallare idag :(  Men men!
Haha, skulle ta en "fin" morgonbild med webkameran, men den suger och det var aaaaalldeles för ljust! Så jag blev typ att se ut som en gud som visar sig bland molnen! AHHAHAHA sååå fuuul!





HAHAHHAHA! ojojoj.

Ha en bra dag! Puss


Bad Boys!

Hahahah, har nyss sett Bad Boys 2! Tror jag har sett det förut , för jag kände igen vissa scener :) Åååh, tröttnar aldrig på mina snygga favorit cops!  AHHAAH puss på dom!  Bad boys, bad boys, what you gonna do, what you gonna do when they come for you... bad boys bad boys..  nä nu ska jag sova höööjjjjjj!!!









<3<3<3<3<33<3




Jansson is back!

Yees, nu är jag tillbaka igen! Som ni säkert har märkt så har jag inte bloggat på ett bra tag, och det beror på att jag inte haft tillgång till internet. Men nu funkar det igen. Jag har typ varit utan det i en månad nu, så är grymt glad att det äntligen funkar! Så nu kommer jag och Eriksson kunna blogga på som vanligt igen. :D  Jag kan ju berätta att jag nyss kom hem street-dancen för ett tag sen. Vi båda har ju börjat på det. Och det är riktigt kul! Längtar as mycket tills nästa vecka, hehe. Fast idag var det lite segt för jag är typ sjuk. Hosta, huvudvärk, halsont och så..  menmen, nu ska jag kolla om det finns något ätbart här hemma, sedan blir det filmkväll för min del! Antingen blir det "Lost" som jag äntligen har kunnat laddat ner, eller något annat. Ha det bra alla, så hörs vi lite senare, puss på er!

Kan ju bjuda på lite bilder från när jag var ute och fotade här om dagen.










Tillbaka!

Hejhej, nu är jag hemma igen :) Och Sofie har fått internet så förhoppningsvis kommer bloggningen bli mycket bättre nu :D Mamma skjutsade mej till Örebro idag och sen tog jag tåget vidare hem :) Kom hem 5 och sen har jag suttit vid datorn! Men har lite bråttom nu , eller nja. Men ska snart på street dancen så ska ta och göra mej iordning sen tar jag sällskar med Emmy dit 20 i :)  Aja, det får bara bli ett snabbinlägg nu så hörs vi senare! Puss


Ingen uppdatering!

Tjaaaaa, sorry för dålig uppdatering, men så kommer det vara ett tag nu. Men Sofie får ju snart internet så då ska vi väl börja blogga "på riktigt". Men jag ska iaf bort, och kommer hem på ondag , då är det även street dance ♥.
Sen på torsdag blir det förhoppningsvis shopping och sen girlsnight med bruuudarna! :)
Så lovet blir nog gaaanska lyckat , I hope :D

Har laddat ner massa ny musik till mobilen nu, för ska åka bil i 2h imorrn :P
Men nu orkar jag inte sitta uppe mer , så ska gå och göra mej iordning så hörs vi på onsdag! Puss




Juno

Hejhej, dagen har varit skööööön! Har legat och pressat i solen från halv 2 till 5 , utan solkräm!! Och det gav ju sina spår :o  Hela magen, låren och benen är sönderbrända! Hur fan lyckas man med det i april månad? Haha, nejmen värmen kom ju asfort i år! :D Naaaajs! Aja, sved som fan när jag duschade , får se hur det blir när jag ska sova, tur att det inte var ryggen iaf!

Men aja, sen käkade vi påskmat på kvällen, och nu väntar jag på att en film  "Juno" ska börja på 4:an halv 10.
Tror den kanske kan vara bra, den hade fått bra kritik i aftonbladet iaf :)  Så vi hörs väl imorrn igen!

Hoppas ni haft en bra påskafton! Puss



Glad Påsk!

Imorse när jag vaknade var det dags för äggmålning, sen påskäggsjakt ute! HAAHAHAH, det är så det ska va!

Nejmen, ville bara önska er en Glad Påsk! Pyss


hihhhii, mitt påskägg :) Nomnomnom!



 


GINA TRICOT













Lååååångfredagen.

Godmorgon! Hoppas ni mår bra! Idag vakade jag av att mina dryyyyga fåglar började kvittra för att det blev ljust i rummet. Så jag skrek på mamma så hon fick komma och ta ut dom! Haha, sen somnade jag om till halv 11 typ. skönt med sovmorgon! Nu är jag iordning gjord och tänkte sitta här ett tag :)  Längtar tills den 26e för då får Sofie snabbare internet och kan förhoppningsvis börja blogga här igen! Då blir uppdateringen mycket roligare! :D

Men men, vill bara önska er en bra dag i detta fina väder! :)  Vi hörs senare! Kram



Härlig googlebild!


PÅSKLOOOOOV!

Nu har vi äntligen påsklov!! Såå skönt :)  Dagen har varit rolig med massa uppvisningar från dom olika elevensvalgrupperna och pizzatävling! Hehe, efter det drog jag , Moa, Adina och Sofie  hem till Moa och gjorde massa saker :p 

Hehehe, nu ska jag slå på tv:n och kolla på Hancock som går på 6:an! Har inte sett den förut men vill gärna se den, och älskar Will Smith så det gör ju inte filmen värre :) Hoppas den är bra! Har någon sett den?





Glad Påsk på er! Puss




Sovdags!

Hejhej, streetdancen var asroligt!! Och "läraren" var skitbra! vi började dansa på en dans som vi kommer hålla på  med hela tiden i think,  hon visade upp hur hela dansen skulle se ut , och herregud säger jag bara! Blir fan stolt över mej själv om jag klarar det dära :O  Hehe. Nejmen, svårt vare! Men sjukt roligt!
Längtar redan tills nästa gång :D:D:D:D:D Haha!

Nu ska jag svara på kommentarerna sen sova :D  Imorrn är det sista elevensvaldagen, och alla andra grupperna som har musik, musikal m.m. ska typ ha uppvisningar. Och så ska några ha en pizzatävling som vi ska kolla på! Blir nog kul (:  Men en dryg sak är att jag ska till tandläkaren igen, men dom ska bara kolla så jag inte har nå hål eller så.. Så hoppas det går fort! Men aja, vi hörs! Ciao!


STREET DANCE!

Nämen heeej! Tänkte slänga upp ett litet inlägg innan jag och dom andra tjejerna drar i väg på street dance! :D Ska bli sååå kul! Har längtat hela veckan, eller ja, flera år!  Jag hoppashoppashoppas att "läraren" är bra!


Ska klä färdigt mej sen väntar jag en liten stund (om jag kan , hihihih) SEN drar jag! :)

Men vi hörs ikväll , då svarar jag även på kommentarer!  KRAM!



Detta är väl typ vi om en månad ;) hahah.

Trött!

Tjeeenaaa, idag har det varit toppenväder, som igår :D  Jag och Sofie har suttit och solat framför hennes husvagn och käkat jordgubbar med ost och kex till! Haha, riktiga livsnjutare härva ;)  Hehe, vi slutade klockan 1 idag med så det var asnaaajs!  Men nu är jag skittrött och ska ta och lägga mej snart! Har inte haft sån stor blogglust dom senaste dagarna. Men vem vill sitta inne vid datorn en solig dag liksom? :p 
Haha, men det kommer att bli bättre när Sofie får snabbare internet och kan blogga igen efter påsk! :D

Puss sålänge!



Bild på en söt groda som jag tog med mobilkameran förra sommarn :D ahahah.



Ps.  Svarar på kommentarerna imorrn, orkar fan inte nu :P 


Måååålat!

Hejhej, vi har ju elevensval denna vecka, och jag har indisk matlagning. Det var rättså kul faktiskt. Vi gjorde en indisk soppa med indiskt bröd till! hehe, gott vare! Sen slutade vi klockan 1 typ. Vilket är 2 h tidigare än vanligt, sköönt! Så jag drog hem och satte mig ute i det fina vädret och ritade :) Satt där ett bra tag , så fick lite färg :D:D
Wiiihooow!  Efter det var jag ute och sprang! Och nu ska jag kolla på en film tror jag!
PUSS! 

 
Bilden jag ritade! 







Filmtajm!

Hejhej, har haft en mysig och skön dag med Sofie  idag! Vi har vart ute och gått, käkat paj och kollat på One Tree Hill ute i en liten koja som vi byggde av stolar och filtar! HAHAH, myyysigt :D 

Nu tänkte jag kolla på en film, har sett typ alla som går på tvn, så får kolla på en nerladdad :)


Puss på er!



Beige/H&M


399kr - H&M


60kr-H&M


129kr - H&M



149kr - H&M


99kr - H&M


50kr - H&M


99kr - H&M


Snygga grejor! :)

Funderar starkt på brillorna i sommar! Haha , så coola :D

Love you!

Kommer aldrig någonsin att glömma dig! Vila i frid <3



Harry Potter <3

Hejsan! Nu är jag klar med utvecklingssamtalet, soprovet, svenska redovisningen och tandläkaren! Allt gick bra :)Kommer inte att få tandställning förns i höst, OM jag får det ^^ Hahah.
Nu har jag inget prov på 2 veckor. För först har vi elevensval, det är en vecka där vi får välja mellan massa olika aktivitetsförslag som vi brukar ha före ett lov. Jag har Indiskmatlagning med en av mina favoritlärare! Så är nöjd :) haha.  Sen äre ju påsklov!

Nu är mina klyftpotatisar inne i ugnen och så ska vi ha grillad kyckling och tzatsiki till det :D Mums!

Köpte förresten nya Harry Potter filmen idag när vi var på ica! Har sett den förut  men i jätte dålig kvalitét och har typ alla andra filmer så varför inte köpa denna oxå? (: 
Älskar Harry Potter!! :D Bääästa filmerna eveeeer! <3








Street dance!

Hejhej, är sjukt trött efter allt pluggande till soprovet nu! Men tror jag klarar det bra iaf! Eller hoppas det :)
Läser om arbetslivet nu när vi har haft prao oså. Gaaanska mycket ord och saker att lära in! Fyyfan. Men det är ganska lätt..

Klockan 6 tog jag en paus ifrån pluggandet och cyklade fram på ett möte om street dancen som som börja här! Det kommer bli sjuuuukt roligt! Dom som vill dansa ifrån våran klass eller alla 8or får en egen grupp! Asskönt!
Har velat börja på street dance i flera år nu! Så är riktigt glad! :)))))

Dansar ni någonting? Isånnafall vad?



Nu ska jag svara på kommentarer och  gå och göra mej iordning, är somsagt sjukt trött..
Och imorrn har jag massa saker som ska göras!
*Tandläkaren
*Soprov
*Svenska redovisning
*Utvecklingssamtal

._______________. Jätte roliga grejer! höh...

Äsch, godnatt på er nu! Puss

På upptäcksfärden igår!

Haha, hej sorry för dålig uppdatering, hade ingenblogglust igår.
Men tänte skriva om igår nu!
Efter skolan drog jag , Sofie och Emmy till Lådan (mataffär) och köpte glass, det var asskönt för det var typ 20 grader ute, alltså varmaste dan hittills :D
Men sen beslutade vi oss för att "upptäcka" våran lilla by och gå till ställen där vi inte har varit! Så vi gick runt lite överrallt sen gick vi upp till utkikstornet, och tog maaaassa kort m.m. Härligt!  Fast det top ett litet tag att hitta dit, och vägen var lååång och vi hade typ tryckt i oss godis precis innan så det gick lite trögt att gå ;) Videor ch bilder kommer! Aa, och sen när vi skulle gå ner igen så ser vi en vit pudel komma springandes mot oss, vi ba:  Åååh, va söt!  Men sen var den helt lerig och började hoppa på oss och så stod ägaren bara och kollade på när vi blev helt leriga av hundfan och sa ingenting. Och vi typ sprang runt och skrek , sen tillslut när hunden slutat hoppa och gick till baka till ägaren/gubben  så säger han:  Ojsan, blev ni leriga?  Jäääävla gubbjävel! :) 
Fast kunde ändå inte sluta skratta , för det var fööör kul  ;D


Hah oj, mycke text här nu :P

Här kommer en video på när vi letade oss upp till utkikstornet.  Haaaatar min röst här! Asså jag låter verkligen inte sådär i verkligheten! Hahahah, fyyfan . Och så säger jag typ att vi har sommarkläder på
oss 2 ggr! Lyckad video!


Mobilbilder!





Gud talade till mej på dom här 2 nedre bilderna! HAHAHAH



 Hah happy times or what?





Asså blöööh, igga min röst i denna också, hemsk!

Now it's Jersey Shore time, bitches!



Haha :D <3


Sooova

Hejhej, Sofie drog hem efter vi tittat på talang och tjockat i oss massa chips! Hahah, gött. Har fått dille på grillchips! Sååå gott!  Hah, jaja..  Nu ska jag sova , är sjukt trött! Imorrn ska jag upp ganska tidigt för ska åka iväg över helgen, så kommer inte uppdatera förns söndag kväll :P
Så vi hörs då! Ha en bra och skön helg! Puss




BB nu!

Hejhej, jansson här! jag har ju tyvärr inte bloggat på ett tag, pga att mitt internet inte funkar. Men just nu är jag hos eriksson, så passar på att göra ett inlägg nu :) Vi har precis varit ute och gått, det var riktigt sköönt! Fast det blåste skit mycket. Och nu ligger vi i sängen och ska kolla på bigbrother! Har övertalat henne att kolla på det så nu kööör vi! Tycker det är riktigt bra faktiskt.
Men nu ska vi kolla, men vi kanske hörs senare! Puss så länge!

Brukar ni kolla på bigbrother, och vad tycker ni om det?




Ny väska från Marc by Marc Jacobs!

Marc by Marc Jacobs har fått in en skitsnygg väska som ser ut att vara gjord i papper, ascool! 5000kr blev den min för!



Haha..  NOT!  Nejmen detta är modellen till väskan som jag ska sy i blått skinn i slöjden, det fanns massa nitar/dragkedjor där så den kan nog bli rätt najs! Snyggt med färger till sommaren!

Tänkte mej något såhär typ fast lite större och med ett långt axelband till!: 
 

Hoppas den blir bra! Ser fram emot att göra den! Och bild kommer självklart när den är färdig :)









Hiss eller diss?

Haha, idag letade jag bland mammas gaaamla kläder, och hittade en skjorta som jag först tycker var skitful men sen provade jag den och stoppade in den innanför ett par shorts, sen tänker jag mej att själva armarna är avklippta där dom börjar som på bilden nedan.  Och sen en brun väska som detalj :) Tycker själv det känns väldigt konstigt eftersom jag aldrig har tröjor instoppade, men tycker det är fint när andra har det! Speciellt linnen innanför shorts, det är sött till sommarn!  Vad tycker ni ?  HISS ELLER DISS?  


Tänkte klippa av armarna där ;)









Joke!

Hahaha, hoppas ni inte gick på det där :) Fast det skulle ju vara ascoolt med lila/blått hår :D  Men jag erkänner! Jag är för feg ^^
Nää, klippte bara topparna och tunnade ur mitt stora feeeta hår! Men konstigt nog känns det tjockare nu :o Jag fattar inte!

Men det känns iaf sköönt nu ! Det syns säkert inte, men man ser faktiskt skillnaden på topparna! Look!

Före/efter


hah, men nu ska jag käääka , ciao!

Frisören snart!

Nu drar jag snart till frisören!  Tänker mig något kortare med en lite lila/blå nyans , något sånt :D 
Tror det blir asnajs! Bild kommer sen.

Hos frisören förra gången!



Jaa, herregud så man såg ut ett tag där! Ojojojo..



Rubrik!

Haha, kom inte på någon rubrik...
Men iaf, har nyss nötat sims , som alltid?
Hahah, men nu kommer vi till en sak som INTE är lika kul.. 
Imorrn ska jag vara vid tandläkaren i Linde kvart i 8 för att ta några bilder bara. Skönt att dom bara ska ta bilder men att man ska behöva gå upp klockan 6 och åka vid 7 för att ta en bild typ blir jag så jäävla arg på! Fuck you tandläkare! HAHAAH, nejdå juuust kidding.  Och sen drar jag väl direkt till skolan efter det. Och på eftermiddagen ska jag klippa mej! Skönt att bli av med alla mina kluvna toppar kan jag säga! Har inte klippt mig sen före jul -_-
¨
Så då vet ni varför det blir sen uppdatering imorrn iaf! Svarar på kommentarerna då oxå , för tänkte faktiskt göra mej iordning nu sen sova så jag kommer upp imorrn!








Erikssons lillasyster gästbloggar!

hello!!!!
jag har nyss kommit hem från skolan, sofie glömde hämta mej :(  så jag fick gå hem själv idag  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hon lemnade mej själv på skolgården  !!!!!!!!!!!!!! hon är en feet gris :p,  nu ska jag gå och rota i sofies låder
hej då bloggläsare men kom ihåg att jag är bäst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

här är jag!!!


Min dag i bilder!

Tjaaaa! Ska snart sova så jag kommer upp imorrn. Min dag har varit asskön, chillat runt i pyjamasen hela dan :)

Här är min dag i bilder:







Använder mitt nyinköpta graffitinagellack, gjorde även en liten video där man ser när nagellacket "spräcks" ;)




Såå :D  Godnatt på er nu! Hörs imorrn! Puss


Slappdag!

Godmorgon! Eller aa typ :))
Igår drog jag hem till Moa och träffade Sofie och Adina, vi gjorde världens godaste mat! Lax, klyftpotatis och romsås! Åh, vill spola tillbaka tiden och käka igen :) Sen kollade vi på en film! En riktig girlsnight alltså.

Idag spöregnar det här, men jag är typ ändå glad för det! För jag behöver en riktig slappdag innan en hel skolvecka drar igång igen.
Så här är mina planer för dagen:

*Spela sims!!!
*Kolla på film
*Baka chokladrutor, har redan käkat asmycket denna helg, så varför inte fortsätta? nomnomnomnom! :D
*städa?

Så aa, ska bara ta det lugnt och typ inte göra någonting! Haha, älskar såna dagar!


Godmorgon!

Godmorgon alla! (: 
 
Härligt det var med sovmorgon i morse! Min morgon har varit riktigt skön faktiskt!
Jag har bara tagit det lugnt och käkat frukost och lagt en ansiktsmask! ;)
Men nu måste jag skriva färdigt min svenskauppgift om hur min praovecka var. Senare hittar jag på någonting med tjejerna! Ciao!




Lika snygg som vanligt!


Freeeedaaasmyyss!

Nu är det äntligen heeelg! Såå skönt! Denna helg ska jag bara ta det lugnt och umgås med vännerna och familjen :) Vad ska ni göra i helgen? Tell me!


Hah , bild från veckan (y


RSS 2.0