Ozzy!

haha, tjaaaa.
Dagen gick ganska snabbt även om den var seg, så det är najs! Drog hem direkt efter skolan och kokade lite pasta med brunsås till. Sen åkte jag och pappa upp och kollade på farmors nya hund! Farmors förra killes dotter hade den typ men hon skulle börja jobba heltid så hon kunde inte ha den kvar och då fick farmor den, sjukt söt var den ! Ozzy heter han och är en renrasig cocker spaniel king charles cavialer tror jag :)  Han skuttar och hoppar hela tiden fast han skäller inte :)  Och så har han väärldens valp ögon .___.  hihihhiihi :)

Det här är Ozzy!




Asså kolla valpögonen! hihi.



Nu blir det sims :)




onsdag

shoo bre!

Jag kom hem från skolan för ett litet tag sen, det har varit en riktigt seg och lång dag med jobbiga lektioner, så nu har jag huvudverk! Jag har haft huvudvärk i stortsett varje dag i typ en vecka, men jag tror jag vet vad det beror på, Lingonveckan på ingång snart! Brukar alltid få ont i huvet då, hehehe.

Iaf på sista lektionen idag hade vi svenska, och vi fortsatte att skriva manus på våran film, (jag, moa, eriksson, och emmy) Vi ska ju spela in en skräckfilm! Jag tror den kommer att bli riktigt grym, vill spela in nununuuuu :D
Vi kommer självklart att lägga upp den på bloggen när den är klar (det har jag bestämt, moahaha) så ni får se :)
Och så ska jag och Eriksson försöka få ihop en också när vi får tid! Vi har ju somsagt snackat om lite förändringar här på bloggen, som ni nog säkert kommer märka av sen! det blir naajs :D

Nu blev jag ruskigt sugen på kladdkaka, det ligger en liten liten bit i kylskåpet som vill bli uppäten, så det ska jag göra. Sedan vet jag inte riktigt, är hemma själv så ska nog dunka musik och kanske.. Städa rummet?
Pöss på er!

HAHAHAHAHAH! har ingen passande bild till inlägget, så jag bjuder på en sjuuukt gammal bild på mig och Eriksson! Söta va????? vi vet.




Smart chey!

Heeeej babes!  Hur mår ni?? 

Idag när jag och sofie kom hem till mej efter skolan gjorde vi först nudlar med en egen brunsås till! GOTT.
Sen planerade vi lite nya grejer till bloggen ;) och så låg vi typ framför datorn hela dagen (ovanligt?) -nej inte alls :)  Men iaf när jag gick in på facebook så såg jag massor av bilder och klipp från VMA på mtvsidan , och då stannade mitt huvud ett tag, för jag hade skrivit upp i mobilen att det skulle vara live natten 29e augusti alltså natten som kommer nu (trodde jag) så det blev en riktig mindfuck för mej där ett tag! Undrade hur i hellskotta det hade kommit upp bilder osv när galan skulle sändas ikväll?  Då var sofie lite smart och sa att natten den 29e augusti var ju inatt. haha smart jag är!  

Men den kommer ju gå 10384830 gånger i repris nu i veckan och nästa vecka och nästa vecka! Så jag lär ju inte missa den :) Jag älskar mtvgalor! :D   Såg massa gulliga rödamattan bilder på bl.a min "jersey" favorit Snooki!

Så söt! Kolla:





hahaha såå liiten ^^


Och det påminde mej att jag ska kolla på jersey shore nu :D:D:D:D:DD

PUSS
'

Egen hårinpackning!

Hej igen :) Har ni haft en bra dag? Min har vart lite seg sådär.. Jag var ju först ute och plockade svamp, sen har jag typ, ätit, spelat sims, plockat blåbär (haha skogsmulle på hög nivå idag va) sen hade jag inget att göra så då bestämde jag mej för att ta hand om mej själv lite grann, så jag målade naglarna, hade ansiktsmask , sen gjorde jag en egen hårinpackning bestående av bara olivolja!  Har läst att det ska återfukta håret väldigt mycket, och jag har varit sugen på att prova det jättelänge men det har inte blivit av :p  Sen läste jag en intervju kort med Victoria Secret modellen Miranda Kerr , och hon sa att hon hade det över natten när hon sov och sen duschade på morgonen, så då jäklar tänkte jag, då var jag ju tvungen att prova :) Och det blev faktiskt resultat! Håret är fortfarande blött men av det som har torkat känns det väldigt mjukt och fräsht! Fast jag hade det dock bara i det  en timme men :)

Nu ligger jag iordning i sängen och ska kolla på jersey shore! Är fan helt besatt av det :o Laddade ner första säsongen i förrgår och tror att jag bara har 3 avsnitt kvar ^^ Men det är faktiskt bara 10 avsnitt i första säsongen så! ;) 

Kolla vad mys jag har nu:




Men ett tips iaf! När ni har torrt och skadat hår, ha i lite olivolja och ha det i någon timme eller över natten så kommer det vara återfuktat och blankt sen :) 


(Y)

Puss



Skogsmulle

Hejsvejs i svampskogen! Hahahaha!

Idag väckte pappa mej typ vid halv 10 (efter att jag hade stängt av klockan och somnat om) och frågade om jag ville med till löa och plocka svamp! Tillslut gick jag med på det så pappa, mamma och jag drog dit och JÄKLAR va svamp vi hittade! Omg, när vi alla 3 hade mer än hälften av korgarna fulla så sa pappa "Vi som knappt har kommit in i själva svamp skogen än" haha, så mycket svamp fanns det :) Så vi fick 3 korgar fulla av kantareller! MUMS, lööv it!  Kände mej som en riktig skogsmulle vandrande i skogen med stövlar och regnjacka, gick runt och åt blåbär och drack vatten ur en bäck (!)  haha.

Det känns väldigt bra att klockan bara är halv 2 och jag redan har hunnit så mycket. Nu väntar jag på maten , sen vet jag inte vad jag ska göra? Ingenting troligtvis .___.

Här är våran svampfångst!  Om man säger så :)






Det såg ju lite ut på bilderna :( Men korgarna är stooora irl! :)

Puss på er!

oboy(y)

Nu sitter jag på mitt rum i soffan och gör ingenting! Fyfan för att vara sjuk alltså.. Man orkar inte göra någonting ju ;o den här dagen har varit riktigt seg! Har inte gjort någonting. Är hemma själv nu också för mami jobbar, och pappa och ida är vid grannarna på kräftskiva, men jag orkade inte vara med, så här sitter jag i min ensamhet och dricker varm oboy och äter ahlgrens bilar Yuumiiie!

Nu ska jag kolla film alternativt spela spel på min iphone! Den har varit min bästa vän idag :D Kärlek till den <3
Puss och godnatt, så hörs vi imorgon :) DÅ JAG SKA VARA FRISK :)




krääftish skivaaa

Heeey!
Idag mår jag lite bättre än igår iaf, känner mig inte helt 100 än så hittils idag har jag bara vilat. Ska nog ta en till alvedon snart, tog en för några timmar sen men nu känner jag att huvudvärken börjar komma tillbaka.. Hoppas på att jag är frisk imorgon :D

Annars idag så har jag lagat min egengjorda köttfärsås med spaghetti till, den blev riktigt lyckad faktiskt! Jag tycker faktiskt det är as kul att laga mat, typ komma på egna idéer och inte gå efter recept osv :)

det här blev resultatet! TADAAAAA






Ikväll så är vi även bjudna på kräftskiva hos några grannar, men vet inte om jag orkar vara med. Haha, jag tror aldrig att jag har ätit så mycket kräftor och varit på så många kräftskivor som i år. Har käkat det typ varje helg känns det som ;)

                                                               


Sunny day!

Hello! Hoppas ni mår bra, känner inte alls för att blogga nu men kände att jag måste :p
Just nu sitter jag i soffan och kollar på tv, mår inte toppen för har värsta huvudvärken atm, men tänkte gå ut och gå en sväng för solen skiner idag och vädret är på topp, men helt ärligt känner jag inte för det, är på sämsta humöret .___.

Jag har lust att bara packa en väska och dra, helt själv någonstans där jag inte känner någon och se vart jag hamnar typ.  Haha, emogirl!

Nä, ska ta ner lite musik till mobilen innan jag går, jag måste ju vara den ända kvar på jorden som inte har en sprillans ny iphone med gratis spotify så man slipper ladda ner musik ;o  Känns så, haah.

Ha en bra dag! Puss




sjukis

Idag har vi ju varit i bodaborg på klassresa, vi var där med 9b också :) Det var sjukt kul! Min grupp (Jag, Eriksson, Moa, Emmy och Lonneke) fick ihop 4 stämplar, GRYMT JOBBAT TJEJER!

Imorse när jag vaknade kände jag mig inte alls bra, hade ont i halsen, var lite febrig osv. Hade inte lust att åka igentligen men tänkte att, vafan jag kan inte missa det så jag körde på ändå ;) Käkade alvedon och halstabletter så det funkade finfint! Fast i bussen hem höll jag på att dö för jag var så trött, och när jag kom hem med. Så idag har jag inte gjort något speciellt :) har fortfarande ont i halsen och känner mig inte helt på topp men hoppas jag är bätter tills imorgon, för då skulle nog jag, emmy, eriksson och moa filma in en film (skolarbete) Men har ni tur så kommer den filmen upp på bloggen också? :D men mer om det senare. 

Dagen har iaf varit sjukt skoj, och ikväll ska jag nog bara chilllaa. Ska krypa ner under täcket och titta på film :)









(google bilder)


BODA BORG!

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! allt bra broooeeesss??  Hah, skojja... eller?

Idag har jag och Moa gjort panncakes och spelat GTA hela dagen på ps3, asgrymt! Känner mej som värsta gangstern nu ju?  Vem vill inte bli jagad av polisen på New Yorkes gator varje natt liksom? Eller ba sno en bil och dra på strippklubb?  Hahahahah :D

Jag är på värsta bra humöret nu, för imorgon ska hela 9an till BodaBorg i Karlskoga! Så jävla roligt ska det bli! Vi var där senast i 4an-5an typ, så kommer inte ihåg alla banor men kommer iaf ihåg att det var sjukt roligt! Så är taggad till 1000! 

Just nu sitter jag och funderar om jag ska duscha idag eller imorgon? haha, svårt val!  (y)
Får fundera vidare...  hahah.

Nu ska jag iaf,  aa jag vet inte?  Vi Hörs!  PussssSSSSssssSSSsss


Haha, min fina vän och spelbuddy!  Loovee yaaaahhh bitch!





färgat håret!

Heey babbiiees :D

Vilken bra uppdatering vi har här på bloggen va? eller? Men asså det finns typ ingenting att skriva om för tillfället, den här veckan har inte varit så händelserik direkt, dagarna har typ sett likadana ut. "Skola-hem-göra ingenting-sova" ungefär så jag har inte haft någon blogglust alls om jag ska vara ärlig. Och så kan det bero på att jag är typ helt död efter skoldagarna, den här veckan har jag varit ASTRÖTT.

Men idag vid kl 4 drog jag till frissan och färgade min äckligt fula utväxt, och klippe topparna :) Kom hem runt halv sex någongång. Och jag vart rätt nöjd faktiskt :D Det känns lite ovant att vara såhär blond men man vänjer sig ju. Haha, såhär blev det!



Orkade inte vara seriös på bild så såhär blev jag att se ut ;) Nu ska jag käka mat, hemlagad soppa med bröd till! Muuuuumms ^^ sedan ska jag lägga mig tidigt, för jag mår inte på topp just nu, börjar få ont i halsen och känner mig febrig, och imorgon ska vi till bodaborg med klassen, så jag tänker INTE vara sjuk!!!! Har ett gäng med nerladdade filmer som jag nog ska titta på! Vi höörs, puss :)


snoorig!

Sitter vid skrivbordet och försöker hålla huvudet uppe! Väger nämligen 18278739797 ton just nu, känns som att jag har snor i hela huvudet! haha najs!

Men idag tog jag iaf tummen ur röven och städade rummet!

Nu tänkte jag spela sims, orkar fan inte göra något annat! Det är riktigt tråkigt att blogga nu när skolan har börjat, för varje dag är den andra lik liksom? Kul att sitta och skriva om vad man gör hela tiden när man gör samma gjerer all the time! Näääe blogglusten får jag gräva långt efter just nu! Blööhh..

aja, nu blire sims!




kuuuuuuuuuk

Nu är jag skit arg, eftersom min iphone inte funkar att ladda! När jag sätter i kontakten i uttaget så händer det inte ett piss. Fick typ panik imorse, provade flera vägguuttag osv men inget funkade.. Vet inte vad det är som är fel, om det är själva laddaren eller iphonen. MEN, det funkar tydligen att ladda den igenom datorn, tur det iaf. Men lite drygt att behöva koppla den till datorn så fort den behöver laddas...

Aja, idag har jag inte gjort något speciellt, var i skolan först, sen drog jag hem och käkade bullar, mmmmhh!!
Sen la jag mig i ett varmt bad och hade ansikstsmask - som var jätteläskig! Det stod att man skulle smörja in sig med den och låta den sitta i tio minuter, sedan dra bort den. Alltså det skulle stelna så man kunde dra bort hela. Ni vet säkert vad jag menar.. Haha, men det var bara det att det gick verkligen inte att dra bort den, det var liksom som en "fet gelé" över hela ansiktet så det gick inte! Då tänkte jag att, "äsch jag får väl tvätta bort det då" Jovisst, det gick ju superbra, eller inte.. Jag stog där med vatten och typ gnuggade sönder hela ansiktet, men inte ett piss hände. Så jag fick typ skrapa bort det och tvätta med tvål och vatten, och tillslut gick det ;)
Nu vet jag inte vad som var fel, det kan vara att ansiktsmasken var gammal eller något, för jag hittade den i mitt rum och har ingen aning om hur länge den legat där.

När jag har skrivit klart detta intressanta inlägg så ska jag kolla lite på tv, sedan blir det nog ett par avsnitt av lost :D

Det här jävlen var det jag använde.



music music music ♥

Hej hej hej hej och hej! Hur är det?  Idag är det bättre med mej (som tur är) haha :)  Sov all night long och halsen + benet mår bättre! (y)  
Dagen har varit riktigt skön faktiskt! Hade profiltimmar för första gången hela eftermiddagen idag. Jag har musikprofil som alla mina giirls valde, (kunde dock bara välja mellan musik och idrott) så det var inte så konstigt att alla tog det :) Vi är i samma grupp och ska börja med en The Ark låt. Kommer bli awesome!

Nu sitter jag och lyssnar på musik och chillar, hade tänkt städa lite men nu fråga pappa mej om jag ville spela golf så väljer nog hellre det! Flyr från städningen? -Nej inte alls, pfhht!  ;)

Music music music...





Förkyld och haltande kärring!

Hej på er :)  Om ni undrar vad fan jag menar med rubriken så är det precis hur jag har känt mej idag! P.g.a att min hals sved som inihelvete igår kväll så kunde jag inte sova. Sen när jag märkte att det var helt omöjligt att sova så tog jag på tvn och kollade hela natten typ, tror jag somnade till någon stund på morgonen , så jag är riktigt trött nu! USCH.. sen har jag sträckt hela vaden efter discot i Lördags (jävlar vad jag måste ha dansat alltså!) så kan jag inte gå normalt utan att det gör asont. Så jag har haltat runt hela dagen ;o blööh. Aja, hoppas att jag verkligen kan sova ikväll iaf!

Nu ska jag spela sims iaf! Så hoppas NI har haft en bra dag iaf :)  Vi höres! Puss

Justja, jag och Sofie håller lite smått på att planera nästa kortfilm ;) 

Jag idag.



Hej jag är trött

Hej bloggen! Jag sitter nu i soffan och kollar på något barnprogram med syster och är helt död!! Hur trött som helst. Däckade direkt jag kom hem igår, tog typ 3 sek efter jag lagt huvet på kudden. Men det var sjuuuukt kul igår iaf, så TACK TJEJER FÖR EN UNDERBAR KVÄLL! Det måste göras om nästa år igen ;) haha!  

Nu sitter jag som sagt i soffan och ska åka hem till Eriksson, vi ska nog bara kolla på film hela dagen, orkar inte göra något annat. Vi hörs när vi hörs. Puss

Ungefär såhär ser jag ut idag.



Yesterdayyy

HEJ! dålig uppdatering här!  Not so gooood!
Men iaf. Igår vaknade jag runt 11 tiden och blev glad när jag tänkte på hur dagen skulle se ut!
För efter många samtal , en tripp till ica för att skaffa busskort och fixa sig drog jag med tjejerna till busshållplatsen klockan 4 för att efter det ta bussen till Örebro! När vi kom dit gick vi typ på toa (HAHA) sen gick vi till nästa buss för att komma till brunnsparken, men vi höll på att missa den för det var några killar som ville få med oss på deras buss istället -_- men tillslut kom vi rätt! Då gick vi först och käkade pizza för vi var aaaass hungriga! Sen gick vi och kollade på några uppträdanden, vissa var riktigt grymma faktiskt!
Och efter det blev det dans dans dans! sjukt kul var det! Tappade bara bort varandra ibland eftersom vi var 7 pers ;) Sen var inte musiken den bästa, i slutet sög den verkligen! Men men , vi hade kul iaf :) Ganska roligt folk faktiskt :D Vi gjorde massa ringar och fist pump'd ofc!!  AHHAHAH. Weeii , man märker verkligen att jag hade kul, för jag var en stor svettpöl efteråt och nu har jag ont i halsen och har sträckt ena benet så jag kan typ inte gå ;o  HAHA, men det är väl sånt man får stå ut med, right? :D

Nu ska jag ta något varmt att dricka åt halsen sen blir det nog en lugn dag för mej :)

Hade inte med någon kamera eller nå så fick inga bilder :( 

Men kan bjuda på en ful bild från förra året! haha.



Komedier for life!

Dom här komedierna laddar jag ner just nu!

17 again (har sett lite av den för flera år sedan)


The proposal


Brides Maids (går ju på bio så tror inte det är bästa kvalitén men!)


Bröllops duellen



My boss's daughter


The girl next door


Fick värsta komedi rycket! Haha ;)


Talangen 2011 finalen.

Hej! Hoppas ni haft en fin dag, min har varit chill fast lite seg. Har haft slöjd, idrott, bild och so. Eftersom vi typ går igenom vad vi ska göra nu i början ist för att jobba så blir lektionerna segare.. Aja, andra dan i skolan så inte så konstigt! Känns som jag har gått i skolan hur länge som helst nu, fast vi hade sommarlov i tisdags? konstig känsla.. haha.

Aja, nu ska jag berätta något annat än om skolan!
Nu är det bestämt att tjejerna drar upp till Talangen 2011 på lördag och dansar häcken av oss på discot! Hehe. Kommer bli sjuukt roligt! :) Jag, Moa, Sofie och Adina var där 2 ggr förra året och ena gången uppträdde Moa och Adina! Och efteråt är det alltid ett disco där. Hoppas dom spelar grym musik :) 
Vi som ska åka är Jag, Moa, Sofie, Amanda, Thea, Emmy, Frida och Lonneke :)  Askul!

Ni som vill veta mer om vad talangen är kan kika in HÄR!

3 vimmelbilder på bl.a oss från förra året:







Puss!


bakar bullaaaar...

Låter som en gammal kärring/hemmafru! Haha, men det är det jag gör just nu iallafall, bakar bullar alltså. Fick en order av mamma att göra det, så why not, det är ju gott! Haha! Medans degen jäste så har jag planterat blommor och sått lite olika saker på min fina gård, det är faktiskt sant :D Är jag en gammal kärring trots allt?
Haha, närå. Men jag har spelat farm story på min mobil ;) Det är typ som farm ville för er som inte visste. För kul är det, haha!




Jaa, det var väl bara det jag ville säga, så nu vet ni vad jag har för mig ;)


3 nya säsonger av solsidan!

Wiihoo, ni har säkert redan läst det men för er som inte har det kan jag meddela att det är bestämt att det ska komma hela 3 säsonger till av solsidan! tv4 har beställt 3 till säsonger av manusförfattaren Felix Herngren, för att solsidan har slagit rekord i tittare :)  Askul! Blev riktigt glad när jag såg detta för jag älskar solsidan! Det är så jävla roligt ;)  Längtaaarrrr!

Haha! 

Solsidan Foto: TV4

Källa: Aftonbladet!

Nu blire film! Pyss


Onsdag, första skoldagen!

Hej schnyggisaar! Jag är nu hemma från skolan, sen ca en timme tillbaka! det var ju första skoldagen idag, och jaa... jag kan inte säga att det kändes direkt kul. För det var det verkligen inte! Vill ha längre sommarlooov!
Första lektionen snackade vi bara, sedan hade vi VANLIGA LEKTIONER hela dagen. Och vi hade ju inte dom roligaste ämnena heller, utan vi hade bla matte och No. Hjärnan var alldeles för trög för att tänka på sånt kände jag ;) Haha, men snart är min smartbrain på g igen!
Vi pratade även om att vi skulle på klassresa om någon vecka, troligtvis bodaborg. Så det hoppas jag på, blir nog skit kul isf :)

Nu sitter jag i sängen vid datorn, ska nog strax ta och laga lite mat, om jag orkar. Annars blir det nog att kolla på tv/film. Är så trött att jag skulle kunna somna vilken sekund som helst. Jag räknade ut att jag har sovit 5 timmar inatt. Igår kväll kunde jag inte sova även fast jag faktiskt var trött, jag låg och vred mig i sängen tills klockan 1! hatar när det blir så, det är liksom varmt ena stunden, sen blir det kallt, sen för varmt, sen ligger man inge skönt, och man får vända sig typ 856 gånger. 

Nä, men nu ska jag nog ta mig något att eta, så kanske vi hörs senare! Puss :)

Eftersom jag inte har några bilder att bjussa på, så får ni se en bild från igår när jag och Eriksson spelade alfapet (om det nu stavas så) ! Kolla vilka ord vi kom på! HAHAH, pervon!



Sommaren 2011

''Tänkte göra en sammanfattning av mitt sommarlov som har varit riktigt skönt! :D Surt att det är slut nu :(  Vill ha meeeer meeeeer meeeeeeeer! :)  Men har lite saker som vi SKALL göra i höst/vinter men det tar vi då :)

Såhär har mitt sommarlov ser ut iaf!

Har haft flera roliga och härliga tjejkvällar!










Hade streetdance uppvisning i början av sommaren! (jag i mitten med utsträckta armar (?) ) 



Var i Linköping med mamma mormor och syster




Åkte till Spanien i en vecka med familjen (obeskrivligt skönt)










Och några dagar efter det bar det av till västkusten!













Sol och bad vid djäkens flera dagar!

Målat utedörrar! :)



Ätit frukost och badat vid björken (en sjö)






Sov i Sofies husvagn en natt i Malingsbo.


franklin<3



Hängt med fruarna på måånga dagar :)



Runt 7 tiden idag drog jag med Moa och Sofie till Djäkens för att ta ett sista dopp i Djäkens på sista sommarlovsdagen! Hahaha va sorgligt det lät :(  :D  Det var ingen där så vi körde näck! haha (y Asskönt var det :)  Liiiite kallt bara , fast bara lite ^^


Har gjort massa mer saker också som shopping, bio osv.. Men har inte bilder ifrån allt :)
Men mitt sommarlov har iaf varit hur kul och skönt som helst!
Sen tar ju inte det roliga slut bara för att sommarlovet är slut! Nästa helg kanske det tex blir dans i Örebro med tjejerna :)

Men iaf ett riktigt SKÖNT SOMMARLOV har det varit! Nu taggar vi mysiga och fina hösten :)

Puss




Girlzznight!

Låter bilderna tala för sig själva!








Tacoooosss!



nomnomnom..


ahha söötaaa.. eller? x)









Mini spa!

Godmorgon! Idag kan jag faktiskt skriva att jag var duktig och gick upp klockan 08:15! Jämfört med dom andra dagarna så är det gryymt bra av mej! Hihi. Gick upp och joina syster framför solsidan i hennes rum samtidigt som jag åt frulle. Efter det så har jag haft ett skönt och behövligt mini-spa här hemma för mej själv! Jag har haft ansiktsmask + gurkor på ögonen :), fotbad med fotsalt, filat fötterna (bra att göra efter en hel sommar!) , och hållt på med manikyr! Behöver fräshas upp lite innan skolan börjar ju :)  Nu ska jag välja vilken färg jag ska ha på naglarna. Här jämt nagellack så har i stortsätt alla färger förutom brun, nästa inköp kanske? 

Efter det tänkte jag kanske måla lite till på bilden jag började på, målar av en snygg känd pirat! ;) Gissa vem? 
Eller så ringer jag Jansson och tvingar med henne på en promenad! Vill hinna så mycket som möjligt på min sista sommarlovsdag♥

Så nu ska jag inte slösa bort den framför datorn. Ska göra ett tidsinställt inlägg åt er med bilder ifrån tjejkvällen igårkväll! Mysigt var det. Vi satt mest och snackade och busringde :)  hihhihi.

Ha en bra dag snyggingar!

Puss




Bilder ifrån skolavslutningen. Tänk där hade man hela sommarlovet FRAMFÖR sig! Skulle mer än gärna spola tillbaka tiden till den dagen!


Ny vecka!

Tjena!
Måndag.. känns lite sådär faktiskt! Näst sista dagen på ett skönt sommarlov som man inte vill ska ta slut!
Men tänker ändå inte deppa ihop helt för då funkar ingenting! haha.

Idag kunde jag ha skrivit "Idag ställde jag klockan på halv 10 och gick upp pigg som en nötkärna , duktigt!" OM jag inte hade stängt av klockan och somnat om till 12!  HEHE , gårdagen i repris typ!
Hade även tänkt att träna men tappade orken och gick och la mej inne vid syster och kollade på solsidan och käkade kakor istället (y) 

haha, tänkte sätta på lite skön musik och rita lite för det var evigheter sedan! Trodde jag skulle ha all tid i världen på sommarlovet till att rita men tydligen inte..

Sen har jag en sista tjejkväll inbokad ikväll innan skolhelvetet börjar!  Kul! Vi ska mötas utanför ica för att köpa lite käk, sen bär det av till Lonnekes place! Så dagen blir nog grym!
Tänkte även ta med kameran ikväll så bilder kommer i hope :)

Nu ska jag leta upp någonting att måla av! Puss så länge :)


Förra bilden jag ritade av var Rihannas omslag till LOUD :)


desperate housewives

Imorse fick jag inte det roligaste uppvaknandet kan man ju säga, klockan halv 11 (!) kom mina kusiner hit, och skulle leka med min syster. Och mamma skulle väl såklart vara rolig och sa till maximus, min minsta kusin. "gå och väck sofie" Så han kommer in och ba "din mamma säger att du ska gå uuupp" sen börjar han dra i täcket osv. Liksom KUUUUL! Hehe, men gick väl upp efter ett tag. Okej. Jag gick upp 12! men skit i det, jag har ändå inte sovit ut för jag har inte kunnat sova på hela natten. Har vaknat 157 gånger och igår hade jag svårt att sova, även fast jag var skit trött. Så jag är inte den piggaste personen nu iaf.

Men vid halv ett gjorde jag värsta frullen/brunchen. Äggröra och bacon! Har typ aldrig käkat det ihop, med det var fett gott :D Nu ska jag nog chilla här hemma ett tag och försöka vakna till. Fast funderar på att dra igång ett avsnitt av Desperate Housewives! Har laddat ner första säsongen. Har någon av er sett det? Är det bra? :) Vem är serienörden number one? Inte jag iaf.

Sen kanske det även blir tjejkväll ikväll, sista roliga kvällen innan skolskiten börjar...




söndag

Heeeyy!
Idag har jag varit hemma hos Eriksson, drog dit på eftermiddagen någongång. Vi kollade på OTH. <3 vi är på 6:e säsongen, och har bara ett avsnitt kvar!! det känns inte alls bra! Fattar ni vad hemskt?? det finns ju 8 säsonger men det här är sista säsongen Peyton och Lucas är med. Det är dom som liksom gör "hela grejen". buhuhu :(
kommer böla sönder på sista avsnittet!!

Förutom att kolla på det så fikade vi massor (hennes syrra hade ju barnkalas) så det fanns massa gött som vi tryckte i oss. Mmmm ;) Sedan gick vi hem till Moa, vi gjorde inget speciellt, kollade på tv och pratade typ. Plus att moa har dödat mitt ben!! hon satt och gungade på en gunga och så "råkade" (hehehe) hon gunga på mig. så har FETASTE bulan, och ett sår! Tackar för det... Kan ju även nämna att hon gillar att misshandla mig GROVT! Förut så satt hon sig på en pall. Mitt på min lilltå! (alltså med benet på pallen) så den vart helt blå och jag minns fortfarande smärtan! Den jääveln asså... Fast hon har ju sina fina stunder också ;) <3 

Nu ska jag tvinga mamma att kolla på en film med mig, som vi inte kollade klart på förut för vi typ somnade. Huj!

Kan bjussa på några bilder från kräftskivan i fredags :)









Tog typ inga mer. Godnatt! :)


Barnkalas ,weeeii.

Hejsanhopp! Hoppas alla mår bra. Idag råkade jag sova till 11:40. Inte bra med tanke på att jag ska vända på dygnet! Åhh.. fattar inte att vi börjar på onsdag igen! Byebye life liksom .__.  He he..
Och så blir vi äldst på skolan och "känner" inte direkt några andra från klasserna eh, "under" oss. Bra förklarat!  Nejmen det suger att dom andra 9orna har slutat :((  haha. 

aja, idag är det iaf barnkalas i huset! haha. Så det kommer massa barn hit vid halv 3 typ.  Kanske skulle göra mej klar? Haha, fast jag ska inte direkt vara med, kanske drar jag träffar tjejerna en sväng sen. 

Men nu blir jag tvingad till att locka håret på syster, hörs!    Puss



new in!

Hej! Igår rensade jag hela min garderob, och det behövdes verkligen! tror jag kastade två fulla påsar (lite fick syrran) Så nu finns det gott om plats för massa nytt! :D Så idag var jag, mamma, och syster iväg till marieberg och jag fick med mig detta hem:









Lite halv kassa bilder, men orkade inte ta några bättre ;) Nöjd är jag iaf! Nu är det bara skor och lite fler mysiga tröjor som fattas, till hösten :) men det får vänta ett tag till! Efter vi kom hem från örebro så åkte vi dirr hem till mormor och käkade paj (som var kvar sen igår) vi var ju på kfäftskiva, det var riktigt mysigt. Tog typ inga bilder, men några stycken blev det, så lägger nog upp dom senare någon gång.

Nu ska jag kolla vad mamma och syster har för sig, ska nog fråga om dom vill kolla på någon film för jag är astrött :o så blir en tidig kväll. Och imorgon ska jag upp tidigt, lika bra att vänja sig tills skolan.

Vi hörs, puss :D


Saturday.

Hej! Blev väckt halv 7 idag för att syster vaknade då och ville ha presenter, haha. Så var med när hon öppnade dom sen gick jag och la mej igen och somna om till 10.  Sen har jag inte gjort så mycket. Mormor är här och ska sova här inatt.. haha, annars händer väl inget särskillt! 

Bjuder på 2 ursnygga cambilder! haha.


Weeii, min röda slinga blev med på bild (yy

Färgade även röd mustach!  (stavas) :) 

Ha en bra dag!


Trööött tjej!

Hej snyggingar! allt bra?  Med mej är det bra, är bara liyte sådär skapligt trött :)  haha, idag var det sista dagen jag passade syster, vilket är SKÖNT. Idag tog hon fan "kål?" på mej! Blöööh, dryga jeevel :)  Hahah. Men nu har jag fått mina 600 så är happy! Haha, jag drog iaf till Moa runt 4 tiden. Lyssnade när hon och Emmy spelade gitarr och sjööng,  lät förjävligt men aja.  ( Hahhahah skööja, lät asbra! )  sen typ gixk vi runt och pratade typ :) Gjorde inte så mycket :p  Senare på kvällen kom adina och då helt plötsligt övertalade dom mej att göra en röd slinga i underhåret, för Emmy skulle det. Så japp, nu har jag en röd slinga i håret! hahah.  trodde inte att min absoluta första färgning skulle ske hemma vid Moa halv 12 på kvällen, med färgen röd?  Heheh. aja, får väl visa bild någon dag! Päronen har inte ens sett den än x) Imorgon ska vi upp och ge syster presenter på morgonen -_____- så jag borde sova nu!  Vi hörs imorgon helt enkelt!  

Puss


nån gammal redigerad blom bild (y

Godnatt!

Planer för dagen




Bilder tagna under veckan!

Idag har jag bl.a bränt en skiva till lillasysters kalas, haha partyyy you know ;)  Hahah! sen kom Sofie hit och vi kollade på One Tree Hill! Äntligen säger jag! Vi har inte gjort det sen typ i vintras :o  Världens bästa serie! Åh.. 

Tänkte publicera lite bilder som jag tagit i veckan men datorn började hacka, sen glömde jag bort det. Men nu kommer dom iaf :D


Fångade min fobi på bild!

























Och dom här är tagna före jag drog till Örebro för att återigen se Harry Potter :)

Glädjen kom sakta men säkert..


Innan den brast ut i schalababrak! (har absolut inte hittat på det ordet själv)



Hahah, nu ska jag kolla på en av American Pie filmerna jag laddade ner igår! Så pusss :D


kaffe är ääckligt!

Hej! Nu sitter jag i soffan och smsar med Eriksson, ska strax hem till henne (halv tre). Ska bara städa klart på rummet osv osv..

Är på betydligt bättre humör idag än igår! :D Den dagen tycker jag att vi tar o glömmer bort! fyfaan, haha!         Idag är det sol ute också, men det känns att det är mycket kallare ute nu :s                                                 

Förresten, gissa jag jag gjorde nyss!! Jag drack en halv kopp med kaffe! Jag hade i mjölk och socker i hopp om att det skulle bli godare, och ja det blev godare än bara svart kaffe men det var ändå skit äckligt! Fattar inte hur alla vuxna (dom flesta) tycker det är gott? 

Aja, nu ska jag fixa klart rummet innan jag drar mig mot Eriksson! Ryktet går om att vi ska kolla på one tree hill?!?!? Kan det stämma? det visar sig! Puss




worthless day!

Hej. Idag har det varit en sån sjukt tråkig dag! Har absolut inte gjort någonting, jag ställde klockan på halv 10 imorse, men tror ni inte jag somnar om till 12 ändå? Låg i sängen ett tag innan jag drog mig upp, och kollade ut och det var skitväder! Kallt och spöregn, blev på as dåligt humör.. Sen var det ju meningen att vi skulle på tut-bingo, men sen ville inte mamma bara för det regnade.. så då blev jag värsta sur på henne osv, och är fortfarande men vet inte vaför? och har varit arg på allt och alla idag. Vet inte vad det varit med mig :s Hade lust att bara slå till något/någon. HAHA. Jag har typ inte sagt ett ord på hela dagen! sen börjar skolan snart, och fick reda på att vi skulle börja tidigare på morgonen o aa.. Dagen har bara varit så P I S S I G! Sen åt jag en kladdkaksbit nyss, så nu mår jag illa..

JAJA, imorgon hoppas jag på en mycket bättre dag, och så ska jag upp TIDIGT! ska ställa typ 3564 klockor så jag inte kan snooza och somna om.

Nu hälsar Emotjejen godnatt och ska kolla på en film! Huj!

Såhäääär glad ska jag vara imorgon! om inte gladare. :D




Städdag..

Idag har jag inte gjort något annat än att städa våran "skrubb",  ett rum bestående massor pennor, spel , pyssel, garn och mycket mycket mer på 2 kvadrat meter :o  Ett heldags jobb att rensa allt det där! Och ändå blir det typ ingen skillnad (y  haha! skulle aldrig ha gjort det om jag inte fick pengar! hhaha nevaaaahhh!  Passar amanda 3 dagar också så får 200kr per dag (y  Najjss.  så dagen har varit otroligt tråkig! Det har spöregnat hela dan igen, inte ett endaste litet uppehåll, bara öst ner hela dagen. KUL!  Var på otroligt dåligt humör och det blev ju inte bättre av att mamma kom hem ifrån jobbet (min skola) och berättade att vi skulle börja en kvart tidigare på mornarna och sluta en kvart senare ;o  Jag har stöööörsta problemet med att komma upp på vardagarna och komma i tid, och så ska vi börja en fucking kvart tidigare!!åhåhåhåhåhå.... jävla skolhelvete!  D: 

jaja, nu ska jag väl inte ligga här och tycka synd om mej själv , haha men det är fan inte mycket som är positivt nu alltså..  önska att jag kunde spola tillbaka tiden till FÖRSTA sommarlovsdan ;o åhh, älskade sommar! Hahah :)

Ha det bra , så hörs vi imorgon! Bjuder troligtvis på lite nya bilder då :) Håll utkik!  Puss


Underbara Spanien.. 


min shopping

Hej bloggen! :)

Hoppas att allt är bra med er! Det är det med mig iallafal :) Igår var jag ju i Örebro med mormor, vi gick på stan, käkade (asgott var det!) och så kikade vi ju såklart lite i affärerna! Fick inte med mig så mycket då jag inte hittade något speciellt, och kände att det är bättre att spara pengarna till ett annat tillfälle :) Dom hade inte fått in så jättemycket, det var mest rea och så. Men i helgen ska jag nog åka med mami så då kanske jag hittar mer! :D

Men jag fick iaf med mig detta:

Body butter från The body shop - 175 kr



Trosor New Yorker - 45 kr/st



Bästa köpet! Älskar den! <3  Jacka Bik bok - 399 kr



Idag vet jag inte riktigt vad som händer, nu sitter jag ock äter frukost (13:23) Haha!
Men ikväll är det tut bingo iaf! Haha, det är fett kul faktiskt :D Så hoppas på att dra hem storvinsten! Håll tummarna ;)
Nää, nu ska jag käka klart, sedan blire duschen! Tänkte även dra ut ett tag med vädret är så dumt och verkar inte vilja det :(

Puss hej!



Söt kommentar :)

Fick en söt kommentar av en läsare. Vi bloggade förut på Twiiilight.blogg.se men Sofies dator började krångla och jag fortsatte på egen hand. Men tillslut tyckte jag det började bli lite drygt att blogga själv, så jag tog en bloggpaus sen startade jag och Sofie denna blogg när hennes internet funkade igen! Jag trivs faktiskt mycket bättre med att ha en gemensam blogg. Roligare tycker jag :) 
Tyckte det var en gullig kommentar så du ska få en bild från breaking dawn tycker jag! Längtar sjuuukt mycket tills första delen av Breaking Dawn kommer ut! Ååååhh! <3  

Update: Läste din andra kommentar på min gamla blogg och waaiit a bit! Jag har inte fått taylors autograf? :O Var har du fått det ifrån? hehe :)
 
Karin  om jag vill bo i en svaaaaamp:
hej älskade din förra blogg! Jag är ett stort twilight fan!!!!! Jag hoppas att ni kommer fortsätta att lägga ut bilder på kändisar osv. Gillar den här bloggen också, den är så bra! :)


Kristen (Bella) är sjukt fin i denna scen!

Jag vill också börja blogga mer om kändisar osv, får se till att göra det! Så håll utkik Karin! ;) 



Slutet av Harry Potter..

VAR ASSGRYYYMTT! omfg! Haha, idag gjorde jag och Moa ett nytt försök av att se HELA den sista Hp filmen! Eftersom det förra gången blev strömavbrott precis när Harry mötte Voldemort i skogen, lyckat!  Haha, men denna gång såg vi hela. Och det var nog en av dom bästa Harry Potter filmerna, den innehöll allt och man ändrade syn på saker och folk.  Den var riktigt bra och jag gillade slutet starkt :)) Jag rekomenderar den till er alla! Och den är lätt värd att se på bio! Känns lite trist att det är slut nu. Man har ju växt upp tillsammans med serien och jag dyrkar filmerna och böckerna! Kommer ihåg en kväll som jag tyckte var riktigt mysig när jag var liten och hela familjen satt och kollade på Harry Potter som gick på tv, kommer tillochmed ihåg att jag åt en sån där "mellis" Med yoghurt och chokladkulor :D  haha! Myys.  Åh, kommer alltid att älska Harry Potter! Om jag får barn så ska dom få se Harry Potter :D:D hihihih.

Innan filmen shoppade vi , jag fick med mej en assnygg grön parkasjacka, en tröja och ett par svarta jeans :) Najjjss!

Nu blire tvn! Puss på er! 

Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 ArtworkHarry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 Picture

Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 PictureHarry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 Picture

Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 PictureHarry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 Picture

Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 PictureHarry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 Picture


Love


jag vill bo i en svaaaaamp

Heej på er! :D

gissa vad jag gör nu??? Jag sitter och äter gooodaste mackan! (varm macka i ugn med kantarellstuvning, tomat, och ost) hur gott? älskar kantareller!

Jag har nämlingen varit ute och plockat svamp med morfar idag, hahaa! vi hittade ganska så mycket faktiskt :) så pappa fick äran att rensa kantarellerna åt mig och göra mackor ^^
Annars idag var jag ute och spelade golf med mormor & morfar på eftermiddagen, gick asbra faktiskt. Sen var jag upp till kusinerna en sväng också, och till minigrisen Malte! (som inte är så liten längre ;) Haha, måste ta bilder på han sp jag kan visa, han är så sjukt söt!!

Och imorgon ska jag till örebro med mormor också :D vi ska shoppa, käka osv, blir nog mysigt :) vi åker vid 10, så lär upp tidigt (hur ska detta gå, jag som har vänt totalt på dygnet) inatt somnade jag 4!! skäärpning sofie!

Nu ska jag fortsätta äta, HEJ!





Ser godare ut irl!

// Jansson


Vad fan ska jag göra?

ja, om ni  besvarar frågan där uppe så är ni guuuld :)  Haha, har astråkigt nu! Vakna typ vid 12 , gick upp och duscha och sen har jag spelat ett annat hp spel. Haha no life! sen har jag väl inte gjort så mycket mer.  ROLIG DAG!  Hehehehe..  Aja, nu ska  jag inte sitta här och vara tråkig,  funderade faktiskt på om jag skulle ta och rensa datorn eller gå ut och gå, men gud ska ju envisas med att duscha på oss hela tiden så jag är arg på honom nu! :(  (lol)  

nä nu ska jag göra något här!  Hörs senare!

så här kul har jag nu:




Girlsnight! :)

Heeelloo babes! Igårkväll drog jag ju till Moa för att spela hp! Men det gick inte så bra för mej, för jag blev illamående tidigt (blir det när jag spelar ibland?) sen hade jag gått upp kvart över sju på morgonen så medans Moa spela låg jag och slumra till stup i ett. En gång sov jag typ i en kvart men vaknade av att Anton (moas storebror) kom in i rummet (y haha, var heelt borta så det dröjde inte länge innan vi gick och la oss :p
Sen idag har det regnat som fan! Heeela dagen lång..  så har suttit inne och spelat från att vi vaknade till jag drog hem vid 6 ! Snacka om att jag hade huvudvärk efter det :o  Haha.

Men var kanske hemma en timme innan det blev att dra hem till Thea för en efterlängtad tjejkväll! Var kul att träffa alla igen! Vi gjorde allt möjligt! :D  roligt var det :)

Skrev ett helt inlägg tidigare idag när vi var in action i spelet, men så råkade jag trycka bort det och det sparades inte -__- Och jag som tänkte vara snäll mot er och skänka er en fin liten uppdatering :(  Känner ni igen er eller? haha, fyfan :) 


shoppingsugen!!!!!

Hej på er!
Hur mår ni idag i detta pissväder? FUCK YOU REGN! regn kan verkligen förstöra en hel dag! Jag blir så arg, och det verkar ju inte som det skulle bli bättre i veckan heller.. Liksom kul när det är sista veckan innan skolan börjar.

JAJAJA, det jag ville säga var att igår kväll fick jag värsta rycket och blev sjuukt shoppingsugen. Jag har liksom inte shoppat "ordentligt" på hela sommarlovet och typ före det också :o så är grymt taggad på det! Jag ska troligtvis åka med mormor till örebro på tisdag, vi skulle gå på stan, käka osv. Och på fredag blir det nog marieberg med mami. :D Är riktigt sugen på att köpa en ny skitsnygg höstjacka! typ en kappa eller liknande :) Men det ska jag nog kika på lite senare.

Nu ska jag kolla runt lite på kläder, sedan får vi se vad denna dag har att erbjuda! Känner inte för att göra något speciellt faktiskt, ska nog bara chilla och kolla på filmer. Vi höööörees! Puzz





Haha, hittade typ inga tröjor. Bara några halvsnygga, men dom har säkert finare i äffärerna :D


ost & kex mmmmm

Hej puddingar!

Har inte skrivit pga att jag har varit i Malingsbo sen igår morse. Jag var där med familjen och farmor & farfar :) Vi har haft det jätte mysigt, vi käkade kräftor och massa gott, var ut och gick lite, badade osv osv. Men nu ikväll åkte jag och mamma hem, vi kom hem runt 21:30 tror jag. Så det är bara vi hemma. Så nu sitter vi i tv rummet och ska käka ost & kex, te, och kolla på en film :) mysigt!

Vi hörs imorgon :D



Ursäktar för den grymma bildkvalitén! Om ni har dålig syn så är det en te kopp till vänster, och en tallrik med ost och kex på till höger!


Öreeebruuuu

Hejsvejs! Idag hängde jag med mamma och pappa till Örebro för att handla presenter till syster som fyller år snart. Men fick även med mej lite saker själv. En tröja, nagellack, tofsar och Harry Potter and the deathly Hallows till ps3 som jag och Moa ska dela på , så ikväll blir det att åka hem till henne och spela :D:D:D sen slaggar jag där.  Men nu ska jag väl äta snart i think, sen åker jag väl tror jag?  aja, ni får ha det så bra så hörs vi imorgon! Puss






Decisions, decisions, decisions...

Heeyyy !  Är ni pigga och glada? :)  Jag börjar bli ganska trött nu faktiskt även fast jag sov till typ 12 idag! Men det är väl inte ovnligt i guess, är alltid trött nu för tiden. Idag har jag varit med Moa, vädret sög så vi var inne och kollade på dum och dummare,  trodde  jag inte hade sett den, men när vi började kolla kände jag igen den och kunde förutspå vad som skulle hända :)  haha, knasig film det där ;)

Ikväll har jag legat och grubblat över olika saker! haha.  Kom på att jag tyckte det var ascoolt med färgglada slingor i håret, så satt och googlade bland annat röda slingor! Blev riktigt sugen på det , men vet dock inte om jag skulle passa i det! haha har aldrig färgat håret förut. Pallar inte utväxter och grejer! heh.

Inspirationen från det fick jag när jag och Moa såg en intervju med Jersey shore gänget och såg att Snooki hade typ rosa och vita slingor :)  Coolt!

En annan grej jag har grubblat över är om vad jag ska göra imorgon! Päronen ska till Örebro och handla födelsedagspresenter åt syster och hon ska till famor med en kompis till henne. Men vafan ska jag göra? 
Haha, har inga planer så tror jag hänger med dom till Örebro, trots att jag inte får eller kan shoppa :((( Inga pengar you know!  Aja, lär göra mej iordning om jag ska orka gå upp imorgon , måste duscha före också! och vi åker vid nio! Åååååh, va livet är jobbigt ibland! :o  haha.

Ha det bra och dröm om något braaa!  Puss på er!

Haha någon gammal weird bild på mej när jag hade gjort en gigantisk boll mitt på huvudet med mitt feta hår!




Bilder ifrån Strömstad!

Dom två första dagarna var det ganska dåligt väder så andra dagen åkte vi till Smögen och gick längs smögenbryggan! Tog massa fina bilder!








Vi var in på detta café och fikade, dom hade typ allt man kunde tänka sig!

Bullar av alla olika slag, fruktsallader, kakor, mackor, glass och mycket , mycket mer! se "disken"nedanför.


Till lunch blev det räk och kräftbaguette som vi åt på en klippa!

 





Dom andra dagarna var det beachen som gällde! För då var vädret på topp!













Bilder ifrån centrum i Strömstad.




Jättevacker utsikt ifrån berget bakom våran stuga!














Såg även en söt uteliggare!


Stugan :)


En vacker solnedgång får avsluta!


Nu drar jag till Moa! Hörs ikväll :)

Puss






Mot malingsbo med brudarna!

Hej! nu är väskan packad, och jag sitter och slänger i mig lite mat innan vi (jag, eriksson, och moa) åker upp till husvagnen! vi ska vara där till imööra :) Det blir nog skit mysigt, med sol, bad, och grillning! om jag inte mobil bloggar något så hörs vi imorgon! Puss

 


Vill daaaansssaaaaa!

Tjeeennaa! Haft en bra dag?

Min har inte varit så händelserik direkt, jag gick upp tidigt för att följa med pappa och syster ut till golfbanan och gå en runda, men olyckligtvis gick det åt helvete och jag blev på dåligt humör..  Hahah!  

Sen satt jag typ framför mtv i några timmar innan jag bestämde mej för att för en gångs skull ta tummen ur röven och dra mej ut på en springtur! Gick faktiskt bättre än förväntat, har man alltid peppande musik i öronen så går det bättre :) och medans jag lyssnade på musik så blev jag så jäävla danssugen!  Jag hoppas innerligt att streetdancen kommer att fortsätta! annars tänker jag fan ta och pallra mej ner till Örebro eller Ludvika eller var det nu finns! För det är verkligen en sak som jag äälskar! Det är så himla kul så jag vet inte vad! ;D 

Nu ska jag dra på en film eller nå!  Nääe först ska jag lägga över bilderna ifrån Strömstad :)

Puss!

Vem släpper inte lös inför webbkameran? ;)




HAHAHAHA, sista bilden är ju läskig! Men ungefär så var jag imorse på golfbanan! Bara så ni vet :)


Dålig uppdatering.

Heej :D Hoppas ni har haft en bra dag! Riktig dålig uppdatering har det varit dom senaste dagarna eller veckorna! P.g.a Resor och aa sommaren! ;) Orkar inte sitta inne vid datrorn på dagarna direkt! Och idag har vi haft superbra väder, så jag och Sofie drog till djäkens och mötte Amanda och Thea. Träffade även dom igår oxå inklusive Emmy och Lonneke, kul att nästan alla kunde träffas igen nu när man inte har träffats på typ hela sommarn! :D Nu ligger jag iaf och kollar på tv! Är så trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen, haha :D Blir nog en tidig kväll, ska troligtvis ut och spela golf imorgon bitti så.. Men det var allt jag hade att säga för nu! Vi höres! Pusss och bilder från strömstad kommer! Nu väntar jag på att Jersey Shore ska börja :D Det är nå fel så det går tyvärr inte att lägga in bilder så det här får bli ett tråkinlägg x) Kraaam /Eriksson

RSS 2.0