rainbow

HEJ HEJ HEJ!

Idag har jag och moa hängt vid djäkens, sol och bad hela dagen idag också! :) vi drog dit vid 12 och vid fem åkte vi hem till mig. Vi lagade tacos, muuummmss! Sedan badade vi lite i poolen också innan det började åska och regna. Mysigt. Jag älskar åska, det är sjukt mysigt tycker jag :D

Hon åkte hem för ett litet tag sen, och just nu sitter jag i soffan och kollar på tv. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på :) Men hoppas ni haft en najs dag ni med, med massa sol och bad!



Bild på en regnbåge som jag tog för någon vecka sedan.


Borta i en vecka!

Heej, ligger just nu på sängen och är skittrött efter dagens äventyr på stranden ;) ahah. Som Sofie skrev blev det bad, sol (dock lite för mycket, har bränt upp ryggen) , kortspel och volleyboll. NAJS! 
När jag kom hem satt mamma och skulle beställa sakerna ur taxfree katalogen, det blev tillslut godis, krämer från the body shop och rihannas senaste parfym, reb'l fleur tror jag det heter , haha :D hoppas den luktar gott nuråå! :) 

Imorrn ska jag iaf till mormor , sen på måndag ska vi till linköping och o på hotell m.m.  så jag kommer inte kunna blogga på en vecka nu! :( Om jag inte kopplar in mej på någon av mormors grannars bredband ;)  mohahha. haha nejmen det märker ni ju! :)  Sen är jag hemma i 4 dagar sen drar jag till Mallorca i en vecka och sen är jag hemma 5 dagar till sen blire västkusten! Så jag kommer att vara borta i stort sätt hela juli :) Fyller år därimellan också :) hihi. 

Men nu ska jag ladda ner lite ny musik till mobilen! Vi hörs väl om en vecka då! 
PUUUUUUUUSSSS på er! <3<3  



hihi!


chill dag på stranden.

Tjena Tjena! Jag sitter just nu i soffan och håller på att somna. Är helt slut efter en heldag vid djäkens med girlsen. Vi har solat, badat, och så spelade vi volleyboll med några. Och så har jag väl såklart bränt mig ännu mer... fast inte lika mycket som igår tror jag. Är öm över hela ryggen, så kommer nog bli en plågsam natt känner jag på mig, kommer göra asont när jag ska sova, buhu.

Det har varit en riktigt nice dag iaf :D och man ser att jag fått lite färg. (y)

 

Resten av kvällen vet jag inte vad jag ska göra, orkar inte göra nåt spec så det blir nog film och något smarrigt att käka till det. MELON <3


Next Stop.. Beachen!

Nu blire att dra till stranden med brudsen igen! Kan bli upp mot 30grader i dag :O Wiiieee :D
Måste ju bara skriva att jag var ute och sprang imorse också! Höll på att döö :o  Pissvarmt! 



 

Har bränt mig...

Idag har jag och Eriksson hängt vid djäkens hela dagen, massor av sol och bad blev det! Har fått världens fulaste bränna, är liksom helt fläckig över hela kroppen, men färgerna röd, brun, och vit. SNYGGT!
Mina fräknar har även börjat komma fram mer och mer nu, haha vart helt chockad när jag kom hem, har fått jättemånga bara under dagen, hihi ;)

Nu tänte jag visa lite bilder från midsommar, har ju inte lagt upp dom än. Vi var hemma hos mormor & morfar, tillsammans med kusinerna. :)

såhär såg jag ut, har dock ingen bild på hela outfiten.



GODASTE TÅRTAN! <3



Det bjöds på mat.



och mer mat.. Mmmm





Och vi kastade pil.





Ehm ja..





Det får räcka så, för det är så jäkla segt att ladda upp bilder, blir så irriterad!! haha, har tagit massor av bilder, men det kanske kommer upp en annan dag. Vi hade iaf jätte trevligt med grillning, kubb-turnering, kurragömms osv osv.

 

Nu ska jag............ nog... kolla på.... LOST! :D Har kollat på det varje kväll nu, har liksom blivit besatt av det! Vi hörs i morgon, då det också skulle bli fett najs underbart skitbra väder!  HEY!


Lördagen i bilder och videor!

Heejjj, det var härligt på stranden idag! Dock gixk solen i moln lite senare men :p   

hiih, men eftersom jag inte tog några bilder idag, så tänkte jag visa er bilder och videor sen i lördags!


Kleeeeen!









men gud, är ankans huvud mögligt? :O



Hahaha, JA vi är normala!  Men visst är det lite likt iaf? ^^
l
l
l
v



Nä, nu blire film :)  Kram


Den här dagen har jag väntat på!

Soligt, klarblå himmel, varmt..  Nu drar jag snart till stranden med brudarna för lite solning , bad och kanske volleyboll :D 

Hörs sen! Puss




Midsommar 2011

Hej! Har inte hörts på länge nu :) Så tänkte börja med att visa lite bilder ifrån midsommar, inte den roligaste midsommaren direkt men ;) hahah




















"midsommar outfit"

Hahah hade tråkigt!



höhöhöö!  När nu ska jag ut i solen som dyker fram när man går in -_-
sen ska jag träffa emmy en stund som har vart i skåne och jobbat! Den rackarn måste vara rik nu alltså! :O 

HEJ!




STREETDANCE UPPVISNINGEN!

Heeej igen! Asså det finns bara ett ord att säga om uppvisningen:  DET VAR SÅ JÄÄÄÄÄVLA FUCKING ROLIGT!!!!!  Asså jag dog typ av glädje när jag dansade :D:D  Vi körde en uppvärmningsdans, en dans som bara våran grupp dansade och en avslutningsdans som alla gjorde fast i olika omgångar, för scenen var så liten.

Vi hade typ ett eget litet rum där vi fixade oss, det känndes verkligen som om vi skulle ha väärldens show! Och det hade vi ju? :) 

Men det var verkligen aaaaskul!  Brinner för streetdance :D   Synd att det är slut nu! Kommer seriöst typ sitta och böla på onsdag där vi brukade ha våra träningar :(   Men FÖRHOPPNINGSVIS så fortsätter vi i höst :)  Iaf ett tag.
Och Johanna är en sjukt grym danslärare! :)  Kram på dej!

Fan det krånglar när jag ska ladda upp videorna, vi får se om dom kommer imorrn! Puss sålänge :D

UPDATE: Nä nu gick det!

Här har ni våran grupps dans! :)

Jag står 2a från vänster och sofie 4a från vänster :)



Här är uppvärmnings dansen som vi gjorde med den andra gruppen också:

 


Och här är avslutningsdansen!  WIIHOO
Jag 3a från vänster (höger om våran streetdanelärare i lila) Sofie 5a från vänster ^^



Visst var vi grymma? ;D HAHAHAH :D

Ha det bra! Och om vi inte hörs imorrn så önskar jag er en fin midsommar! Kraaaam

IDAG ÄR DET UPPVISNING!!!

Heeeeej! Vaknade upp med bäästa humöret idag! För idag är det våran sista stoora uppvisning! Så idag gäller det!!  Är taggad till tusen! Våran grupp ska samlas halv 4 för att köpa en grej till våran grymma streetdance lärare Johanna! Sen ska vi vidare till våran träningslokal där vi ska lära oss det allra sista på avslutningsdansen! Och gå igenom alla danser osv. Igår provade vi även på scenen (som är vääldigt liten :s) med ljus och så , det kommer bli GRYMT! Bara ingen ramlar ner från den lilla scenen eller så ;) Men det får vi väl hoppas att ingen gör!
Jag får hålla min klumpighet i schack!  :D Haha.

Och halv 7 börjar uppvisningen! AAAAAAAHH!! Asså ni fattar inte hur taggad jag är just nu! Vill bara spola fram tiden några timmar :)

Har ni turt kommer det upp massa videosar i bloggen sen! Ska be pappa filma, dock vet jag inte hur bra det blir :O  Har inte världens tekniska pappa om jag säger så! haha, och mamma ska vi inte ens prata om :O HAHAHH! Men har nog en kompis som filmar också :))  Eller hur MOAAA!! ;)

Nu ska jag.. aa, jag vet faktiskt inte vad jag ska göra! Måla naglarna kanske? :) 

Vi hörs iaf efter avslutningen! Wish us good luck!

Puuusss!



Me and my dancecrew! ;D

TAGGA TJEJER!!


Dansat i tre timmar!

Hejsan!
Jag sitter just nu i soffan och har ont i kroppen, och är stel som en nfjsfhnowfho!! För vi har haft dubbelträning i streetdance idag, för imorgon ska vi ha uppvisning! :D :D :D Happy giirl! Det ska bli riktigt kul! TAGGA TJEJER!

Men jag hoppar på inte allt för mycket träningsverk bara.. hehe. Men det känns dock inte så lovande. Huhuhu

JAJA, nu funderar jag på att krypa ner i sängen och kolla på nåt avsnitt av Lost, som vanligt! Låter väldigt lockande faktiskt. ;)

Nyduchad och vacker!  



(Observera att jag sitter i köket nu och inte i tv-rummet) för det var för mörkt att ta bild där)
Så nu vet ni det. PusSsSs


Snickare nästa!

Tjosan i trosan! :D

Förlåt, förlåt, förlåt för sämst uppdatering, men jag har faktiskt inte haft tid, och eriksson den jäveln har ju varit vid sin mormor. 
Jag har haft fullt upp med att hjälpa morfar med att bygga en altan hemma hos dom. Var där både igår och idag. Han har fått ont i ryggen så jag har hjälpt honom lite. Så nu har jag burit, och släpat massa saker så nu har nästan jag fått ont i ryggen istället. Haha! Men snyggt blir det, :) Det är faktiskt riktigt kul att bygga, såga, borra och allt det där! Så ska nog bli snickare faktiskt :) kanske

Jag kom hem där i från vid 21:00 ungefär. Och nu ska bara chilla vid datorn ett tag. Sedan blir det film, eller troligtvis Lost eller Andra avenyn! 

 

Take care! <3


Some photos.

Hej! Har varit hos mormor i 2 dagar nu, därför jag inte bloggat, kom hem igår!
Har inte gjort nå särskillt där , bara fotat ritat och ÄTIT! :o 
Haha, aja, har tagit en hel del med bilder på sista tiden och tänkte visa några av dom.  Så jag låter bilderna tala för sig själva! :)
























söt tjej!  (not)




Idag blire dubbelträning med streetdancen , och uppvisning imorrn kväll, wiiiee! :D


R.I.P Ryan Dunn <3

Läste nyss att Ryan Dunn ( från jackass) har dött i en bilolycka. :(
Jag är ett stort fan av jackass, älskar alla sjuka grejer som dom gör! Hur härliga och sköna är dom inte? Så jävla tragiskt att sånt här ska hända.. <3








R.I.P <3


Vart tog kvällen vägen?

Idag har jag bara varit hemma och inte gjort något speciellt, skönt det med ibland :) Men det kunde dock ha vart lite bättre väder tycker jag. Hallå vart tog solen och värmen vägen lixom?

Min kväll har iaf tillbringats framför datorn, men jag har ingen aning om vart timmarna tog vägen, för kvällen har gått sjukt fort, fett läskigt! Vad har jag gjort vid datorn då kanske ni undrar? Jo, jag har lyssnat på musik och sjungit för mig själv, HAHA. Ingen av familjen har varit hemma, så då får man passa på annars skäller dom ju bara på en att man ska vara tyst. Men mamma och syster har varit borta hela kvällen (och är de fortfarande) Dom har vart vid några kompisar, men dom borde komma hem snart för den är ju snart 12.. Och pappa sover hemma hos farmor idag! Så har varit hemma själv hela kvällen, skönt faktiskt! 

Hehe, sen har jag kollat på MASSA roliga klipp på youtube, med bla Björn Gustavsson <3  Haha, när han är med i "parlamentet" är han ju bara fööör skön asså, ;) TJÄÄÄRLEEK TILL HONOM!  Har typ suttit och asgarvat, haha. 

 



Resten av kvällen då?
- Jag funderar på att slå på ett avsnitt av Lost eller Andra avenyn, vi får se hur det blir, puss och godnatt! :)


Nikon D3100 ♥

Heeeeej!  :D  Idag var jag ju som sagt i Örebro och guess what?!?!?!?  Jag har köpt en ny kamera!  :D  Eller jag och jag , mamma och pappa betalade den dels för att jag fyller år den 19 juli och dels för att jag fick bra betyg, iiihiihih ;) 

Så efter en heldags grubblande blev det en Nikon 3100! Fast dock inte med ett standard objektiv utan ett AF-S DX Nikkor 18/105mm f/3.5-5.6G ED VR  Tror jag :D  Det är ett objektiv som man kan zooma lite längre med :D  

Och så köpte jag väska och minneskort! Se fram emot många fina bilder ifrån Spanien senare :))
Det ända som saknas nu är ett UV-filter , men det kostar bara ett par hundralappar så :) 

Sen köpte jag en bok, armband och torrshampo!

Här är lite bilder med nya kameran!














Kameran!  ( haha tar inte kort sådär med händerna, skulle bara visa så mycket som möjligt av kameran! )

Kameraväskan!



AHHAAH fyyfaan igga bilden!!

Men iaf, nu blir det bättre bilder i bloggen! :D 

Kraaaam



Shopping imorgon!

Hejsan!  Idag har jag ritat , är snart färdig med min bild bara håret kvar :)  Tror den kommer bli skapligt bra faktiskt! Gissa vem det är jag målar av!  2 ledtrådar: Tjej, kändis som börjar på R! ;) hihihih.

På eftermiddan drog jag till farmor och städa hennes lägenhet. 200 rikare dåå!
Sofie (Jansson) var ju till örebro och shoppade idag och imorrn är det min tur :)
Jag ska bla kolla på flippflopps, solbrillor, bok och sånt som är bra att ha tills spanien :D  Sen kommer det säkert bli ett och annat linne! Jag är tokig i linnen för er som vill veta! Har det till nästan allt!

Men framför allt ska jag kolla på kameror, och höra om lite saker osv  :D:D:D  Ni får gärna ge tips om vad som är bra att ha i en kamera! :)

Nu blire ett avsnitt av andra avenyn , sen sova :D 

Puss!




tidsinställt inlägg - örebro

Hej puddingar! (haha)

Detta är ett tidsinställt inlägg, jag befinner mig i örebro nu men mami, syster, och ronja. Ida ska köpa en sparkcykel, haha. Fast jag ska dock inte köpa något speciellt då min budget inte tillåter det. Men någonting kanske jag hittar, vill ha en ny bikini iaf!

Fast känns inte så frestande att köpa det nu när man vaknade upp och det regnar och är typ 12 grader ute :s

Haha, vi hörs ikväll, PuSsSsS!



Jag har en ful-dag idag, håret var inte överrens med mig när jag skulle fixa det, och så orkade jag inte duscha heller (läs: hann inte för mamma gnällde på mig att vi hade bråttom)


ytterst lite av avslutningsdansen!

Tjena! :D 

Det var en tjej som undrade ifall vi kunde lägga upp en video när vi streetdancar, och förra träningen så filmade Johanna oss lite. Men det är alltsa ytterst lite av avslutningsdansen och där hade vi typ precis lärt oss stegen men ;) haha, ska be mamma eller pappa att filma på uppvisningen sen! 

Men här är iaf en pytte snutt av avslutningsdancen! HELA dansen kommer bli grym! :D 

 Jag längst ut till vänster i sista raden och jansson höger om mej i sista raden :)  



hah i slutet tappade alla bort sig x)


Monopoly

Hej schnygginagr!

Kom hem från mormor för ungefär en timme sen, och är helt sluuut. Jag har städat hela dagen idag! Först hjälpte jag mamma att städa hela verandan/altanen/terassen/kalla det vad ni vill, och tvättade fönster. Det tog ungefär hela eftermiddan, sedan åkte jag hem till mormor och städade vid henne. Dammsög, damma, torka golven & allt det där. (money you know, skulle aldrig gjort det annars, HA) Och det var liksom rena rama träningspasset! Vart as svettig, haha.
Fast dom proppade i mig en hel del mat också så det var ganska onödig träning. Morfar hade köpt färska frallor som vi åt, och mormor tog fram en stor vaniljbulle som jag inte kunde tacka nej till, sedan fick jag mat där, och jordgubbar, och choklad. nomnomnomno. Blir nog en beach 20xx trots allt! Skämt åsido...

Nu ska jag, syster, och ronja spela monopol! Sedan blir det nog film med mamsen, och jag ska försöka lägga mig tidigt för imorgon ska vi åka till örebro!



Cambilder gillar vi!

/Lat chey som inte orkar ta bild med kamera! Puss




Blandat inlägg!

Hejhej, har haft så jääävla tråkigt idag , är riktigt uttråkad!
Men var ju iaf ute och sprang en sväng, sen har jag suttit och ritat , men är långt ifrån klar så bilder kommer när den är färdig. Taxfree katalogen kom idag också, så har kollat lite i den också! Man blir riktigt taggad på att åka när den katalogen kommer! Tror att jag ska beställa godis och kanske produkter ifrån the body shop! För er som ville veta :)  Morgondagen kommer troligtvis bli skittråkig den med, men nu är syster iaf hemma så får ta och hitta på något med henne kanske :) 

Igår kollade jag på " Street dance 3D" Den var bra faktiskt, fast det är drygt att lyssna på extrem brittisk engelska ;o  Men dom dansade iaf sjukt grymt bra och dom spelade bra låtar :D  haha.
Den får:



hihih.

Nu ska jag kolla på "I love you philip morris" med jim carrey :D 




Tränat!

Hellooo :D 
Har inte sovit nå bra inatt, stod och dansade precis innan jag skulle sova och blev aspigg, no good match!
Men gick iaf upp vid 9 eller nå och låg vid datorn ett tag.  Sen bestämde jag mej för att gå ut och springa, för det var 13404874840 år sedan! Nejmen det var aslängesen iaf, så det var ju ganska tungt men det känns asbra nu efteråt! Sen körde jag styrkeövningar på det (y  Duktig cheeyy!  
Nu har jag precis duschat och ska laga mat! Sen får vi se vad resten av dagen ar att erbjuda :D  Kram! 

haha snygg tjej right now!
 




It´s raining men

Kom hem från streetdancen för ett tag sen. Vi har fortsatt på avslutningsdansen idag. Riktgt rolig var den faktiskt! Men vi har bara en gång på oss att träna innan uppvisningen, som är på lördag nästa vecka. Så på onsdag ska vi köra dubbelträning, eller träna hela dagen så vi hinner lära oss hela dansen. Fy helvete vad kul det kommer bli! Ser verkligen fram emot det.

Förutom att ha dansat så har jag inte gjort något speciellt idag. Det har regnat nästan hela dagen också, så har inte ens varit ute :) Mycket mer än så har jag inte att skriva för tillfället, så nu tänkte jag bjussa på en hel del bilder från dom senaste dagarna. Puss

Jag på skolavslutningen:



Några bilder från "tjejkvällen"









Jag och Moa klädde ut oss till krigare och smög på dom andra, haha!




Så segt att ladda upp så det får räcka med dom!

Några andra jag tog när det hade regnat:













Men fan vad segt det gick att ladda upp, har setat här i typ en halvtimme nu!
Nu ska jag nog kolla på film med syster, vi hörs när vi hörs!


Snart streetdance!

Nu äre snart dags för streepdans som min lilla mormor säger haha!  Men ska snart dra iväg på streetdancen nu , eller aa typ en timme kvar tills det börjar men! Hade tänkt att cykla dit men tittade nyss ut och såg att det spöregnade så nowaaay! Mamma får skjutsa mej istället :) 

Fyyfan för regn asså, det ska ju typ bli regn hela veckan nu ju? Rätt kul! Vill ha sol och väärme!
Det får bli en riktig film vecka då! Kom iaf ut på en promenad idag för första gången poå ett bra tag! (y

På tal om streetdance, håller precis på att ladda ner "Streetdance 3D"  Har faktiskt inte sett den än , så hoppas den är bra :)





Spontan resa till spanien!

Heeeej! hoppas alla mår bra :)  Igår var det första sommarlovsdan och den spenderades med dom bästa, mina älsklings giiiirls Moa Sofie och Adina :D  Jag kom upp tidigt för klockan tio på morgonen var redan sofie och moa hemma vid mej , för då skulle vi dra till björken (en sjö) och äta frukost och bada i solen! Häärligt var det, men det är Moa som har bilderna så kan tyvärr inte visa några!  efter det mötte vi upp adina och drog och spelade tennis , samt hade en liten "piknick". Efter det drog vi hem. På kvällen bestämde vi oss iaf för att tälta på Moas gård hahaha. Så det har vi gjort inatt! Mysigt var det ;)  fast var sjukt trött så det blev en tidig kväll :)

Trött har jag varit hela dagen idag också, en riktigt seg dag har det vart, vi har inte gjort så mycket..
Men medans vi låg och spelade ps3 så ringde pappa och kom med en riktigt rolig nyhet! :D 

Vi har varit utomlands 3 år i rad nu så vi hade bestämt oss för att inte åka någon stans i år. Men pappa kan verkligen inte hålla sig! Haha inte jag heller för den delen ;) Så  mamma och pappa har suttit och hittat ett billigare hotel på vårat favorit ställe Alcudia på Mallorca och bara i en vecka (åker alltid 2 veckor dit)

Så alldeles nyss beställdes resan!! Fyfaan va roligt! :) Så den 12 juli åker vi till Spanien :) Och kommer hem på min födelsedag den 19 juli! 

Här är en bild på hotellet som jag hittade på vings hemsida!


Bor i ett mindre hotel med mindre pool i år eftersom vi egentligen inte skulle åka , men man får gå över och bada i poolen i hotellet bredvid som vi också bott på föut :)  Fast jag kommer ju hänga på stranden varje dag! :D

Fyyyyyfaaasssen vad jag känner mej lycklig just nu!!!! Aaaah :D  AHAHAH.
Och det blir ju inte värre att mamma och pappa har lovat att köpa en kamera till mej när jag fyller år , då får jag den i förväg innan vi åker ocgh kan ta maaasssa fina bilder där och visa er , bra va?? :D 

Mer om kameran kommer någon annan dag , för nu märkte jag att detta inlägg blev en aning för långt! Dom som orkar läsa är bääst , haha :D

nu blire film! Puss



I just shut a man down..

Ni har väl inte missat Rihannas nya otroligt bra musikvideo till låten Man Down?
Den är riktigt bra! Precis som alla dom andra också! Love to rihanna! 









Can't wait until november!


Grattiiissss!

Till dom som gissade rätt vad det stod på bilden i inlägget "smakprov av sommarlovet" skulle ju få en länk!
Så klicka på länkarna för att komma till dom 2 som gissade rätt!

http://amandaviktorialindkvist.wordpress.com/


http://baralara.blogg.se/



Avklippta jeans blir..

Ett par snygga shorts!
Fick leta bland mammas hög av gamla högmidjade jeans, och hittade ett par som satt skapligt bra! Så Klippte av dom och vipps, så blev som ett par snygga shorts!

Vad tycker ni ?

Före:


Efter:


Tog bilderna för ett bra tag sen, i början av sommaren. Så kan ju inte säga att jag var så brun där! Är faktiskt lite brunare nu :p hihihihih.



The man who can't be moved.

Hej! Gårdagen var aaasnajjjs! :)  Vi drog ju till Örebro med 1 tåget, därefter shoppade vi , köpte ett linne, top och shoes!  Efter det drog vi till burger king och käkade, sen till ica och köpte MYCKET godis, haha. Sen började bion 18:15! Pirates of the caribbean on stranger tides såg vi som sagt :) Den var riktigt grym faktiskt!  Älskar ju Johnny Depp så ;) Dock lite tråkigt att Orlando Blom och Keira Knightley inte var med, men den var faktiskt riktigt grym ändå :) 

Så den får: 
 
hihih :)


Tänkte visa er 2 bilder ifrån skolavslutningen som kommit upp på facebook!


Från vänster:  Sofie (jansson) , moa, Sofie (jag), Emmy, Frida, Thea, Amanda!
Hah, många kameror att titta in i! Men så är det ju att vara kändis ^^


Klassen


Sommarlov!!

Gaaah, nu är det äntligen sommarlov. Helt sjukt. FYFAN VAD SKÖNT! :D Bilder från igår kommer upp senare, för jag tog inga själv men dom andra får skicka.

Idag ska jag och brudsen (Eriksson and Moa) åka till örebro för att se den nya pirates filmen! Tåget går kl ett så ska strax gå. Och vi tar bussen hem vid 21:20 ikväll, så det blir ingen bra uppdatering under dagen. Men vi hörs när vi är hemma, puss!

'


Skolavslutning imorgon!

Gooodkvääll!  Nu har jag duschat ,målat naglarna m.m. och imorrn blire att gå upp tidigt för att locka håret och fixa sig inför SKOLAVSLUTNINGEN!  Kan fan inte fatta att det redan är skolavslutning! Är riktigt skoltrött, det var fan en plåga att plugga till dom sista proven, usch blir illamående bara jag nämner det! HAHAH. Men nu är det över! Iaf för ett tag ^^ Sommarlovet kommer bli grymt!

Skriver vad vi gjorde och bilder kommer imorgon! så nu ska jag sova!
Puss och godnatt! :) 


Bild ifrån förra skolavslutningen :)


Vänster: Jansson Mitten: Moa Höger: Sofie (jag) :) 


Mtv movie awards!

Var det någon som kollade på mtv movie awards när det gick live i måndags natt tror jag det var?
Jag kollade på reprisen i tisdags :) Tycker den galan är riktigt bra!
Sen får man ju se sneak peeks på nya filmer som kommer ut också! Denna gång fick man se bl.a sneak peek på Breaking dawn part 1 och Harry Potter och dödsrelikerna del 2 , alltså sista filmen!
Är ett stort fan av både HP och twilight! Filmerna är ju inget annat än bäst? :)

Hittade sneak peeksen på youtube samt bilder från galan! Here you are :)

Breaking dawn part 1


Harry Potter and the deathly hallows part 2  (vet inte exakt om det är den riktiga, men vissa grejer kommer ifrån den)



Visst verkar båda GRYMMA? :)

Här är lite bilder:










Och vi får ju inte glömma klippet där robert pattinson kysser taylor lautner! ;)


dååååålig kvalité , men fanns ingen annan :o
Vinnarna:

MTV Generation Award Winner
Reese Witherspoon

Best Male Performance
Robert Pattinson, "The Twilight Saga: Eclipse"

Best Female Performance
Kristen Stewart, "The Twilight Saga: Eclipse"

Best Fight
Robert Pattinson vs. Bryce Dallas Howard and Xavier Samuel, "The Twilight Saga: Eclipse"

Best Kiss
Kristen Stewart and Robert Pattinson, "The Twilight Saga: Eclipse"

Best Jaw-Dropping Moment
Justin Bieber, "Justin Bieber": Never Say Never," Performance Spectacular

Best Villain
Tom Felton, "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1"

Best Line From A Movie
Alexys Nycole Sanchez, "Grown Ups": "I want to get chocolate wasted."

Best Scared-As-Sh*t Performance
Ellen Page, "Inception"

Best Movie
"The Twilight Saga: Eclipse"

Best Comedic Performance
Emma Stone, "Easy A"

Best Breakout Star
Chloë Grace Moretz, "Kick-Ass"

Biggest Badass Star
Chloë Grace Moretz, "Kick-Ass"


Och här har ni länk till hela galan!



Mot streetdancen!

Nu drar vi oss mot streetdancen! Kommer bli sjukt roligt, as always! :)
Jo, förresten våra streetdance t-shirts kom idag! Dom blev asbra!


Här har ni dom , BAM!

Obs, dålig bildkvalité!






pust, svettig Servering!

Helllooooo bitches!  ;) Mår ni bra?
Kom hem för ett bra tag sen från skolan, chill dag var det faktiskt! Vi har typ fixat massa till 9ornas avslutningsmiddag som är en tradition varje år, sen var det några som var med ich serverade dom, bl.a jag och Jansson! Det gick väl helt okej, förutom att det var varmt som inihelvete därinne :o  Fyyfaaaenn!

Nu har vi ju inte skrivit på  ett tag , därför har jag massor att skriva om nu! Börjar lägga ut bilder på min väska och smyckes träd jag äntligen gjort klart på slöjden! Har jobbat hur många extra timmar som helst med väskan och nu är den äntligen klar! Blev ganska nöjd faktiskt :) 

Här har ni bilder! 

Smyckeshängarern:
 



Min väskaaa :) <3





Asså man tänker typ inte på det, men det är ju asbra att ha slöjd i skolan! Man kan skapa hur man vill och nästan vad man vill där. Har vart i behov av en smyckeshängare länge eftersom min andra var överfull, men nu behöver jag ju inte köpa någon , fick en egendesignad, gratis! :D hihi.

Ha det bra! Och kika in senare för fler roliga inlägg :)


smakprov av sommarlovet!

Hej tänkte lägga upp ett tidsinställt inlägg medans vi är på skolavslutningen! So, here you are! :) 

I måndags var jag och sofie ner till en riktigt fin långgrund sjö som heter björken! Det var soligt hela dagen och vattnet var så varmt så att man kunde vara i ett bra tag och bada! Vi hade med oss fika och tog massor av kort! Det var verkligen ett smakprov av sommalovet :)

Så här får ni lite bilder därifrån!





















Ser ni vad det står? :)



 !

Dom som gissar rätt på vad det står och skriver det i en kommentar till detta inlägg får en länk! Puss



Taaadaaaa!

Här kommer avslöjningen av vårat lilla projekt som vi ska börja med i bloggen här framöver!
Vi kommer att spela in olika "kortfilmer" till er, där ni såsmåning om får rösta om vilken/vilka som ni gillar bäst och vi gör en uppföljare! :)

Våran debut är lite konstig med dålig bild och ljud kvalité, men i framtiden kommer vi sno Moas grymma kamera och hon ska få filma oss på olika ställen, fast hon vet inte om det än :D

Hoppas ni gillar den något iaf, vi har fått mycket myggbätt från den där skogen för filmens skull ;)
Här är våran första kortfilm! :)





Puss och Godnatt!


UPDATE: Vi visste inte att om man la up en video på videofyme så kunde den bara vara i 5 minuter. Så alla bloopersarna blev inte med! Och slutet blev inte heller med. Så vi gjorde en till liten video med bara bloopers!
Here you are!


Grill och bad!

Heeej! Streetdance uppvisnignen gick toppen, även fast det inte var så överdrivet mycket folk där och kolla, men grängesberg är mindre än våran lilla byhåla så det år ju inte så konstigt ;)

Nyss var jag och syster iväg och badade en sväng! Nu ska vi snart grilla och sen ska jag träffa tjejerna för lite djäkensbad! :) Ujujuj, jag kommer ju bli sjuk så mycket som jag badar nu , det är ju skitkallt i vattnet!
Men jag är ingen badkruka inte, det är bara mesar som är :) hihi.

Snart så ska ni väl få veta min och Sofies idé som vi har för bloggen ;)  späääännaanndeeee!
Hah, men Sofie om du läser detta ska vi göra det imorgon? :) Tror det skulle bli lite svalare då!

Ha en bra kväll alla! Pussssss och kraaaam!




En gammal cp bild när jag har Janssons kamera.. Åh, vill köpa min kamera nununununuNUNUNUNUN!!!




Första Streetdance Uppvisningen!

Godmorgon! Nu är jag klaaar :)  Så nu ska jag och pappa dra och hämta Sofie sen åker vi till Grängesberg och har våran första uppvisning i streetdance! :D Hörs efter det! Puss :)



Bränd rööööv!

Hahahaha, jaa mina rubriker äger? :)))

Höhö, nejmen, idag blev jag väckt av pappa som sa att det var klarblå himmel och 25 grader ute! Vart så jävla glad att han väckte mej, tänk om jag hade sovit bort den hör fina dan? Då hade jag blivit pissarg! HAHA :)
Men drog iaf ut och solade (såklart) , sen kom sofie , vi solade ett bra tag till sen drog vi hem till henne och badade i hennes pool, såå sköönt var det! Sen drog vi till ica och köpte bl.a glass!
Så jaa, det var en riktigt härlig dag, fast märkte senare att hela min röv är bränd fast jag använde solkräm, buhhuhuh!   

Nu har jag precis målat naglarna och ska kolla på .... gissa!.....     

-Andra avenyn ^^

Imorgon taggar vi för streetdance uppvisning i gränges! wihooo!




Solen är en riktig steeeekare!
Okej, DEN var dålig!

Puss




SOOOL

Hejsan! Idag vaknade jag tidigt och upptäckte att det är fett grymt najs väder ute idag! typ 30+ 
Nu har jag nyss käkat pizza från igår, (bästa frukosten) och strax ska jag dra mig hem till Eriksson, vi ska ligga och pressa sönder i solen hela dagen. Vi kanske hörs där, pussss!



Så här cool är jag idag.




Hjälp, älgar!

Godmorgon allihopa! Är uppe tidigt idag :)
Igår var det en jobbig dag för mej, men det kan jag tyvärr inte berätta om..
Men när jag kom hem igår så var det bråttom , för streetdancen började precis. Så jag slängde på mej kläderna och drog direkt dit! Och kul var det! På lördag har vi ju uppvisning! Ska bli såååå roooligt! Är taggad till 1000! om inte mer :)

Efter streetdancen drog jag hem och duschade och tog en macka sen vid 10 så cyklade jag ner till Emmy en sväng, vi satt typ vid facebook och pratade ^^  Halv 12 skulle jag cykla hem igen och då tittar Emmy ut genom fönstret och ropar -Sofie kom fort det står en häst på åkern!
jag fattade ingenting. Men sen ser vi att det är 2 jättestora älgar som står på åkern alldeles intill deras hus!
Så vi gick ut och tittade men då var dom borta :o  Fatta vad rädd jag var när jag skulle åka hem ;o 
Cyklade som en galning så att dom inte skulle springa efter mej eller något! Haha, plus att jag hade punka på cykeln, så det bara dunkade i cykeln när jag cykla! Hahahha, pissrädd var jag!

Nu sitter jag opch ääääter frukost heeela daaagen lååång! Nejmen , nu ska jag starta sims :) Blev jättesugen att spela ^^

Ha en bra dag! Puss



Help!


tjohej!

Idag har det varit en riktigt chill dag i skolan, vi har bara kollat på fotbolls-turneringar hela dagen. Rätt segt var det faktiskt. Våran klass var inte med för det var typ inga som ville spela, det var bara två stycken från hela åttan tror jag, så dom fick spela i samma lag som några nior istället. Tror dom kom sist. HAHA.

Men som sagt, INGA MER VANLIGA LEKTIONER NU! hur skönt är inte det?! och inte nog med det, nu är vi lediga 5 dagar i streck också. NajsNajsNajs! Hoppas verkligen det blir grymt väder så man kan sola lite! Så att man får lite färg till skolavslutningen. Men så blir det väl inte, får vara lika vit som alla andra år..

Nu ska jag kolla om det finns något ätbart här hemma, sen klockan halv sju blir det StrEEtDaaNce! sista träningen innan uppvisningen som är på lördag. YEEEY!  CYA  L8ter  ( omg, kom på ett nytt coolt förkortningsord) om det inte redan finns. 

P U U S S 

snygg bruuuud

 


RSS 2.0