Vad ska jag ha på mig?

Försöker just nu packa inför Stockholm och Rihanna. För er som har missat det så ska jag, Sofie och Moa åka till Stockholm idag! Morgondagen blir full av shopping på stan, och på onsdag är det konsert i Globen!!!  SJUKT ROLIGT SKA DET BLI!
Men nu har jag kommit till det jag ska ha på mig på konserten, och jag har VÄRLDENS beslutsångest! Vill ha något färgglatt men ändå svalt, och efter konserten ska vi åka bil hem direkt i typ mer en 3 h så vill ha något skönt också!
Så nu har jag 3 olika outfits som jag troligen kommer att ha. Tror det blir dom tightsen iaf!  Men nu får ni RÖSTA!

1.


2.


3.


Hjääääälp!



nanananana come on!

HEEEEEEYYYYY!  MÅR NI BRA???
Jag mår BÄST.
Sitter just nu i soffan och lyssnar på Rihanna hihihiih. Taggad till 1000!
är jag vaknade var klockan 11-11:30. Men den klockan hade vi inte ställt om ännu, så blev asglad för att jag fått en extra timme idag (:
Idag ska jag göra lite saker som aldrig annars hinns med. Tänkte göra något i stil med detta idag:

Caaaaalifornia king be... *HOOOST*

Idag har jag inte gjort mycket alls sedan jag vaknade. Det suger verkligen att vara sjuk, det finns liksom ingenting att göra. Men som tur är så känner jag mig betydligt bättre nu :D Så imorgon ska jag försöka göra något annat än att bara sitta inne och glo. Men jag har roat mig själv och suttit och lyssnat på Rihanna, och taggat sönder inför onsdag!!! Och när jag lyssnar på musik så måste jag sjunga med, och idag lät det ju inte så jätte bra om jag säger så.. eftersom jag är hes som en kråka, och hostar osv. Haha

Just nu sitter jag och dricker te och väntar på att mamma ska baka klart en blåbärspaj! <3 Nomnonom. Blev akut sugen på det så jag tvingade henne att baka en! Och så har jag precis kommit ut ur duschen och jag tror aldrig det varit så skönt att duscha som idag. Har inte riktigt orkat det under tiden jag varit sjuk, if you know what I mean. HEHE..

riiiight noooow!



Liiiite sliten tjej




Tips!

Godmorgon! Vaknade för en halvtimme sen, skönt att få sova ut! Nu ska jag snart ut och springa 5-6 kilometer, efter det tror jag att jag ska ha ett litet mini spa för att fräsha upp mig inför Stockholm :D:D Sen får vi se vad dagen har att erbjuda! Skulle vilja se Moas små geribilbebisar juu :)  Hör av dej om vi kan ses! (:
Tänkte tipsa om en Brun utan sol som jag har provat, det är en hudkräm från dove, jag trodde från början ina att den skulle fungera men jag har faktiskt sett skillnad. Men man måste vara noga med att smeta utt det jämt för just nu har jag en stor fläck på armen x)  haha.
Dove summer glow heter den! Jag började med den ljusaste, alltså den översta.
Ha en bra dag! Puss

Brudsen och jonte i nora!

Tjaa! Har varit dålig uppdatering nu i veckan men har haft fullt upp med plugg, streetdance och massor av annat innan höstlovet som jag har nu! SJUKLIGT SKÖNT. Nu är det idolmys för min del :)
Igår var jag i Nora och tittade när mina brudar och jonte uppträdde på en konsert som några hade fixat. Riktigt roligt var det och dom var asgrymma! Tänkte dela med mig av låtarna dom sjöng, hoppas ni tittar och ger dom snälla komplimanger på deras facebook sida! :)  Dom kallar sig för Murray!
Emmy - Brick By Boring Brick
Moa- Times like these
Adina - Use somebody
Kraaaam

höstlov

Nu är det äntligen höstlov! Jag har ju dock varit ledig sen i onsdags eftersom jag varit sjuk. Så jag fick ett par dagars extra ledighet ;)
Nu mår jag iaf lite bättre, febern är borta men har fortfarande ont i halsen och känner mig hängig. Så i helgen ska jag bara vila så att jag är frisk tills på måndag då det bär av till huvudastaden! Taggad till tusen :D

I helgen är det ju även halloween. Jag har inget planerat med det kan ju ändras :) Jag är jätte sugen på att klä ut mig till något, älskar sånt!

Vad ska ni göra? 

  


CHEERIOS♥

Cheerios kan nog vara bland dom godaste flingorna som finns! Har nyss proppat i mig 2 såna här skålar (: GOTT.
Jag och brudsen är så jävla grymma som gjorde om chariot till cheerios!
Lyssna själva! Och fråga mig inte varför jag tror att jag håller i en mick eller något, fick nå jävla ryck x) hihihh.
ahhaha visst är vi grymma! sjunger i samma tonart och allt! :D:D:D
Puss på er!

om en vecka smäller det!

Om precis en vecka, då är jag och brudarna i Stockholm och taggar sönder till RIHANNA! Ååååh vad nice det ska bli! Vi åker redan på måndag kväll, sedan på tisdagen blir det en massa shopping. Och på onsdag konsert :D Najs Najs Najs! 



Just nu sitter jag i soffan och är helt död. Har varit i skolan trots att jag har haft sjukt ont i halsen och troligtvis feber..... Känner mig varm, fastän jag typ fryser ihjäl? så nu ska jag bädda ner mig i soffan under en mysigt nalle puh täcke och käka Ben & Jerry's, och titta på andra avenyn.

Ikväll är def även streetdance som jag inte orkar vara med på, ååååh :( vill dansa ju! Men ska nog dit och kolla på iaf. :)



Ha det gött igelkött!


Nail art

Just nu sitter jag och äter vaniljglass med oboy och banan. Vill man ha chokladglass men den inte finns hemma får man göra den bästa av saken, right? Sitter och collar runt lite och får inspiration till naglarna om hur dom kan se ut nästa gång jag ska måla :) Tänkte dela med mig av lite coola nail art bilder!
凉砂。
Aleksandra
Aleksandra
Halloween1_large
kanske dom här till halloween? ;)  hehe.
Nä, mina nästa naglar får nog bli pandorna! Sjukt söta :D  om dom blir bra så att säga! Eller conversenaglarna!
Flaggor är också coolt, gjorde USA naglar i somras men dom blev inte så bra eftersom jag slarvade när jag gjorde dom för att det skulle gå fortare.  Men fick iaf beröm för dom av en tjej som stod i kassan på Lindex! Haha.
orkade inte ens göra stjärnorna!

HAHA



Hahahaha, asså fyfan vad jag garva åt det här! Hittade klippet på en blogg i helgen någon gång, och var astrött. Så jag låg och skrattade för mig själv. Kvällshumor är det bästa <3

Haha, såå fuuuult! Kolla minen när han säger "aa, b vitaminer"  F-U-S-K-A-R-E! man hör ju hur tydligt som helst att han säger E!


Dagens plugg outfit!

Hej sweeties!
Idag är jag seg och trött som FAN! Och dagen spenderades först i skolan och sen framför engelska läxan :(
Not a good day!
Men såhär såg jag ut när jag kom hem och satte mej och pluggade! I skolan hade jag svarta nylonstrumpbyxor och svarta knästrumor till, men hade sönder nylonstrumporna när jag kom hem så drog på mej vanliga tights istället och mystoffflor ^^
Nu ska jag svara på lite kommentarer samtidigt som jag har Rihannas underbara röst i öronen!

Coolaste ungen EVER!

Smälte lite när jag såg denna video på en annan blogg! Sjukt cool unge! Shit! Ni mååååste kolla :D
Plus att jag diggar Nicki Minaj som fan!
Ha en bra dag snyggingar!

How to do a princess cake!

Tänkte göra en tutorial på hur man gör en prinsesstårta av fimolera! Dock första gången jag gjorde en men blev ganska nöjd! :)
1. Blanda tills du får dom färgerna du vill ha, du ska ha en "boll" till kakan, en till sylten?, en till marsipanen och en till rosen.
2. Dela "kaksmeten" och rulla dom igen.                 3. platta till "kaksmeten" och sylten eller vad det nu är!
4. sätt ihop dom. (jag plattade till sylten lite till efter jag hade sattit ihop dom.)
5. Platta till marsipanen tills den blir riktigt tunn.
6. Sätt på den på kakan, platta till och skär bort det överflödiga.
7. Fixa till den lite så att den blir slät.                      8. Gör blad av den överflödiga marsipanen och gör streck                                                                                  med en kniv, degsprapa eller liknande.
9. Rulla den lilla rosa bollen till en avlång korv och rulla den sedan till en ros.
10. Skär av en bit ifrån tårtan.                                11. Gör massa hål i kaksmeten med en tandpetare eller                                                                                     liknande så att den ser mer "verklig" ut!
In i ugnen och sen KLAAAAAAAR! :)

Nystart på bloggen!

Nu kööör vi!

Tidsoptimisterna!

Måste bara säga att jag och eriksson är verkligen sämst på att passa tiderna. 
Efter praoen så åkte vi ju hem med 15:29 bussen varje dag. Medans vi väntade på bussen gick vi runt helt lugnt på stan och kollade i affärer osv för att fördriva tiden. När klockan närmade sig 15:00 så tänkte vi "äsch det är låååång tid kvar" Vi hinner kika lite till. Klockan blir 15:15. "hm vi börjar bli lite hungriga" så vi går och köper något att äta (typ cheeseburgare, eller bröd) Klockan är 15:25 och vi står i kassan. "shit, 4 min kvar" och kön är sjukt seg så klockan blir ca 15:29.... Och vi tänker att "bussen är alltid sen så vi hinner iaf" Så vi småsprang till bussen, och sofie i sina klackskor, HAHA! 
Detta hände varje dag, att vi fick springa till bussen alltså. Men som tur var hann vi med den alla dagar. Förutom idag!!! Vi gick in på ica ( eller NÄ  LULLUCUS HETTE AFFÄREN :) ) och köpte godis, och det tog lite längre tid än det skulle hehehe. Så vi missade bussjäveln. Vi stog och väntade och väntade och hoppades på att den var lite extra sen bara, men icke sa nicke.

Fast som tur va gick det ett tåg hem precis då så vi tog det :)

Men igår (torsdag) så var det lite extra roligt att springa till bussen för vi såg så jävla dumma ut, först åt vi cheesburgare men vi blev inte mätta så vi gick in på pressbyrån också och köpte frukt! Så där sprang vi mitt i stan med varsin banan och busskort i handen och Sofie sprang så gott hon kunde i sina klackskor! haha så jävla roligt var det!

 

Såhär såg det ut ungefär!

Inlägget publicerades i sammarbete med mjölkbonden
och Fiskesäljarn

Friday today!

Nu är det äntligen heeelg! Hur skönt som helst. Ska bli skönt att vara ledig, men det känns tråkigt att det idag var sista dagen på praktiken... Vill jobba mer ju :D Och det kommer vi få göra också eftersom vi har fixat så vi kan jobba vissa helger där! Det ska bli sjukt kul. Då kommer vi vara på städavdelningen. Vi kommer ju inte jobba varenda helg, men när det passar och dom behöver oss så ska vi det! och kanske även lite på jullovet osv.
Najs att tjäna lite pengar, och få träffa alla igen. Det kändes tråkigt att lämna alla idag. Men dom var så snälla och hade fixat fika till oss och personalen bara för att det var sista dagen <3 Och så fick vi en varsin ryggsäck. ;) 

Ikväll vet jag inte vad som händer, skulle kanske träffa Eriksson, annars ska jag nog bara vara hemma :) Är helt slut efter veckan. Och om jag träffar henne så skulle vi nog fixa klart den nya designen! Visst är ni nyfikna på den???? Ja det är ni.





HA EN TREVLIG JÄVLA HELG HÖRNI :D


Duktig tjej!

Heej baaabess!  Hoppas ni mår bra och inte har råkat ut för någon dryg höstförkylning eller nå! Jag har i allafall klarat mej hittis! Håller tummarna, får absolut inte bli sjuk tills Stockholm!
Dagen har varit riktigt rolig! Vet inte varför men alla på hotellet var typ värsta glada? Och jag också :)
När jag kom hem så städade jag hela huset på lite mer än en timme = MONNEEYYY, sen hoppade jag in i duschen testade min nya b.u.s body lotion, vet dock inte om den fungerar men den luktade ju gott iallafall! ;)
Efter det gjorde jag praouppgiften, skrev skit mycket, hade tänkt att bara börja lite men skrev hela, tror dock att jag ska ändra lite på den men! OM NI VILLE VETA :D   Så idag har jag varit en duktig tjeeej!
Nyss kollade jag på det allra sista avsnittet av andra avenyn! Riktigt bra serie det där alltså! Nu tror jag att jag ska börja med O.C ! Någon som har sett det? Är det bra?

Nä, nu måste jag verkligen sova om jag ska orka med den sista praodagen.. Sjukt tråkigt att praoen är slut nu! har haft riktigt roligt! ;D  Får väl hoppas på lite jobb? =)
Puss
Bilden hör inte till inlägget. haha.

orange utan sol

Igår efter vi hade jobbat på hotellet så gick jag och Eriksson på stan (som alla andra dagar) och skulle titta efter brun utan sol. Vi ville prova det eftersom vi aldrig använt det. HEHE, men jag var osäker på vilken sort jag skulle köpa, eftersom jag är så blek så ville jag inte ha en alldeles för mörk. Det hade ju sett en aning roligt ut. Så jag köpte typ en förpackning med en servett i, som man skulle ha i ansiktet och överkroppen. Men jag vågade inte ha det i ansiktet, så jag tog det på benet istället, för jag skulle titta hur färgen blev. Och ja....... det blev orange. HAHA! tur jag inte tog i ansiktet, herregud var fult det hade blivit.

Det gick inte att få en bra bild, jag lovar det syns mycket mer i verkligheten! Jag fick värsta randen. Haha, dock kostade den 15:- så hade inte förväntat mig att den skulle vara bra, men ändå. Sen testade vi lite olika sorter inne på Åhlens, och jag tog lite klickar här och var på armen, så nu är jag lite fläckig. Hehe..

Men idag så köpte vi en varsin hudkräm som man ska bli lite brun av, jag testade den nu ikväll efter jag duschat, men än så länge har jag inte märkt någon skillnad. ;)





Nu ligger jag i sängen och bloggar, ska kolla runt på datorn lite innan jag ska sova :) Har varit helt död sedan jag kom hem. Jag la mig i soffan med mobilen, och jag höll typ på att somna. Imorgon är det även sista dagen på hotellet :( buhuhu, vill vara kvar. Det är faktiskt rätt kul att städa, och vara med på frukosten. Och så är det as skön personal. HAHA. Godnatt!


diarré mannen

Hej pussgurkor!!!!! (det var det som först pluppade upp i huvudet) Jag tycker det är sjukt svårt att komma på en inledning till inläggen ibland. Typ "hej" eller "hej bloggen" känns så tråkigt liksom.

Nu är det ju sista veckan på praoen, det känns inge bra faktiskt. Vill vara kvar längre ju :D Nu är vi som sagt inte kvar på städavdelningen, utan vi är med på frukosten. Det är väl helt okej, men eftersom vi kommer dit så sent pga tåget så hinner vi inte vara med så mycket på den. Eftersom frukosten slutar halv 10, och vi kommer dit nio. HEHE. Så vi får mest förbereda inför morgondagen. Skära grönsaker, fylla på fat med pålägg osv osv. Finns inte så mycket att göra, därför är det faktiskt roligare på städ för då gör man saker hela tiden :) Men kan ju varna er för att det är riktigt äckligt ibland......... VARNING FÖR KÄNSLIGA LÄSARE!

Jag tex, har tagit i PISS! Det var någon som pissat på sig i sängen, och jag trodde det var vatten. Men Anna som jag arbetade tillsammans med luktade på det och det visade sig att det inte var vatten. MYYYYYS. Och det var ett rum som två vuxna sovit i. Liksom ofta en vuxen pissar på sig? Jag fick panik och skulle springa och tvätta händerna. OCH GISSA VAD SOM HÄNDER DÅ. Jo, vattnet slutade fungera... men det kom tillbaka snabbt därefter. ;)

Sen över till ännu en snuskig grej. Nämligen diarré-mannen. Alltså en man som bajsat på sig i sängen. Jag såg det som tur var inte, men jag säger bara stackars den som fick ta reda på det. Skriver inga närmare detaljer.

Sen hittade Eriksson en kartong som det funnits sexleksaker i. Tillhörande en gammal gubbe och en tant? Ehm... Man förvånas aldrig av vad man hittar. Nu lämnar vi det ämnet tycker jag... Det var egentligen bara meningen att jag skulle lägga upp en bild på mina nya skor. Men nu fick ni lite trevlig information också!   

Här får ni biiiiiiiiild. Nu återstår bara att lära sig gå i klackar. :)




Nu - streetdance!

Nu drar jag till streetdancen! Pussssss!
Nu

På skojakt!

Nu är vi på jakt efter ett par skor till Jansson! Ett par högklackade svarta mockaskor ska hon ha! Hörs senare, puss! /Eriksson


mums

Här kommer ett tidsinställt inlägg, där jag tänkte visa ett par nya saker jag gjort av fimolera! Nu är vi troligen på Hotellet och praoar, denna vecka ska vi vara på frukostavdelningen istället för städ. Det blir nog roligare :D



Mmmmmm GOTT!


HÅLL UT!

Ny header på G! Då börar bloggningen på allvar! :D
PUSS

New shoes!

Hej älskliiingarrrrr!
Dagen spenderades hemma vid mormor, hjälpte henne med lite saker, målade lite och köpte nya höst skor! Väldigt nöjd tjej! :)
Som ni läste har jag hamnat i ett lite taskigt läge eftersom jag verkligen blev BLÅST i lördags! HERREGUD vad korkad jag känner mej, men det hela var så stört och alla är grymma på att luras. Och Emmy , börjar faktiskt fundera om du börjar få mansröst?   :)
Haha aja, är man korkad så är man , WHATEVER! ;)
Nu sitter jag med nymålade orangea naglar och taggar inför Jersey Shore !
Här är mina nya skooor:

målat naglarna

Nu har jag precis målat mina naglar, och ska strax åka hem till mormor och morfar en sväng tror jag :) Ida är där och jag har ändå inget annat att göra idag, så då tänkte jag åka hem till dom och hälsa på. Kanske även går upp till mina kusiner också. Men innan det ska jag ut och fota lite snabbt. Asfint väder nu ju. :) Sen blev jag även sugen på att pyssla lite med fimolera. Kanske tar med mig det hem till mormor.
Vi hörs nog ikväll. Puss :D




blåååst

TJA! Idag tog jag en rejäl sovmorgon. Det behövdes verkligen efter denna vecka! Sen har jag hängt med Eriksson hela eftermiddagen. Vi var ute ett tag, sen fixade vi lite med nya bloggdesignen som troligtvis kommer upp inom kort. :D
Sen drog jag hem och käkade, sedan spenderades kvällen hemma vid Eriksson tsm med henne, Moa, Adina, och Emmy!

Och vi gjorde rooooligaste grejen! Adina fick en idé om att vi skulle lura Eriksson att Adinas kusin från Italien var i kopparberg och hälsade på. Och att han gärna ville träffa Eriksson för att han tyckte hon var snygg. så vi knackade på hemma vid henne och ba: Asså adinas kusin från italien är här och hälsar på, och han vill jättegärna träffa dig för han tyckte du var jätte snygg. Han är ute och går nu så han vill att vi ska gå och möta honom.

OCH HON GICK PÅ DET! HAHAHAHA. Men hon ville typ inte följa med, så jag Moa och Adina sa att vi skulle gå dit själva och säga att hon inte ville. Men istället så gick vi hem till Emmy och hämtade henne och gick upp till hennes hus igen, och Emmy hade en stor jacka med luva över huvudet så att hon skulle se ut som en kille, och det var mörkt ute så man såg inte så mycket. Sen gick jag och Moa in och hämtade Eriksson och sa att han stod utanför. Hon vart värsta nervös och följde med ut. Och vi hade sagt att hennes kusin (som vi kallade Adrian) bara kunde engelska. HAHA. Så när hon kom ut sa emmy (adrian): Hello sofie, how are you? Men mörk röst. Och Eriksson: Eh.. I´m fine!  
Hon såg fortfarande inte att det var Emmy! HAHAHA. Och då gick det verkligen inte att hålla sig längre, alla började asgarva och det var så sjukt kul att det inte går att beskriva!!! Har typ aldrig garvat så mycket. 
SÅ TRÖG <3 <3 

Haha, sedan gick vi in och satte oss typ och snacka, sedan spelade vi Alfapet ;) 
Cyklade hem runt 12 någongång med Moa och Adina, sjukt läskigt. Och kallt! Nu ska jag väl snart krypa ner i sängen, fast är dock inte nå trött alls. Kanske lägger mig och kollar på någon film? Nä nu ska jag sluta skriva, innan jag har skrivit en hel jävla bok. GODNATT! :D

Kan ju vara snäll och bjuda på några bilder från idaaaaag.



Jag fick något ryck och började gapa på massa bilderna. FINT



HAHA, cp bild!










Never Back Down

Kollade nyss på Never Back Down i min lilla ensamhet. Haha, sorgligt!
Nejmen den var väldigt bra! Handlar i stort sätt om boxning. Blev sjukt pepp på att träna bara för det (;
Den rekomenderas!
Nu ska jag sova, godnatt!

Två coola bruttor vandrar på stan..

"Två coola bruttor vandrar på stan, den ena gör en ful tjockis grimas och den andra brister ut i stratt:
Du är så fet så att du klämmer mig, men du är ändå så het att du bränner mig!
Bästaste tjejen på rim: DEN VAR BRAAA!
Några killar: Ja den var bra! "
SLUT.
Undra vilka brudar det här handlade om egentligen?  Hmmm....
Luv yu din jefla städerska! ♥

shoo bree

Hallå! 
Det har varit lite dålig och tråkig uppdatering på bloggen nu, men vi kommer ju hem klockan halv sex, och sen i igår och i tisdags var det ju dans så jag har inte haft någon tid till att blogga faktiskt :) Och när man kommer hem är man så trött och slut i kroppen så man vill helst bara vila. Det är riktigt drygt att städa hela dagarna kan jag ju meddela :O Speciellt när man är sjuk. Imorgon är det iaf fredag och det innebär att det är sista praodagen för den här veckan. Nästa vecka hoppas vi på att få vara i receptionen, serveringen eller vara med på frukosten eller något annat :) Jag vill helst prova på så mycket som möjligt på hotellet, inte bara städa. Så hoppas vi kan det. Annars blir det väl en till vecka med städning. ;) 

Idag kom vi hem ännu senare tack vare en jävla buss som gick sönder, så vi fick byta buss osv, sen hann vi inte med den bussen vi skulle åkt med i Linde, så vi kom hem vid halv 7 ist. Det blir sjukt långa dagar. 
Haha, men jag och sofie har haft rätt kul ändå för båda har vart as trötta och flummiga, så vi har typ skrattat hela tiden. ;) Kan ju även säga att vi är riktiga tjockisar (eller jag iaf) shit vad vi har käkat alltså, men man måste ju ha något att mumsa på på bussen. Igår blev det godis, och idag chokladpudding och bröd. Haha, bra blandning (y) Sen har vi snattat en o annan kaka på hotellet, och små karameller som dom bjuder gästerna på. GOTT! Men som tur är så bränner man ju kalorier när man städar. Säger vi :)


Nu ska jag ta och göra mig iordning sedan blir det tv resten av kvällen innan det är dags att slagga! Längtar tills på lördag då ska jag sova läääänge. 

Fy satan vilket långt inlägg det blev, haha! 
Här kommer några bilder från tha hotel! 

Min bästa kompis den här veckan:



En ful städkärring jag hittade...



Godmorgon!

Sitter i sängen med datorn och försöker morna mig lite! Är så jäävla trött att jag skulle kunna somna vilken sekund som helst! Streetdancen igår var skitkul! Och idag köör vi igen :D  Johanna filmade oss och sa att hon skulle lägga upp det på bloggen, så när det kommer upp tänkte jag lägga upp filmen här så ni får se hur långt vi har hunnit :)
Nu ska jag gå och fixa håret och fortsätta göra mej iordning så att jag inte missar tåget till Örebro.
Nu får jag väl börja tagga en dags sängbäddande till + städning av hotellrum .__.  Och 2 timmars bussresa hem! JETEROLIGT!
Nä nu ska jag gå , pusshej!
Sommaren och spanien är förbannat saknad!

Mobilblogg - godnatt!

Hej på er små godingar! Just nu ligger jag däckad i sängen efter en väldigt intensiv dag. Upp tidigt för att hinna med tåget- städade hela dagen- hem- och så iväg på streetdancen. :) askul var det, ska bli najs att köra igång igen :) vi har ju även dans imorgon för det är ju 2 gånger i veckan :)
Sen kan jag ju även säga att jag är förkyld också ;o INTE passande nu direkt...

Nä nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen, kommer hem från Örebro halv sex, sen börjar dansen sju.
God natt! :)

Bjuder på en bild från hotellet. tog bara en xD men kan försöka ta fler imorgon så ni får se hur vi har det ;)

// Jansson


Tired!

Sitter i soffan och är trött som *beeep*!
Ännu en dag på hotellet har gått och jag fick typ göra samma sak i dag också. Men dagen har ändå varit roligare än gårdagen vad var. Kanske för att man börjar känna alla eller iaf dom man går med lite bättre och liksom kan prata mer :)  Jag och Sofie har typ ätit småsaker hela dagen! haha vi snodde kakor, daim och karameller. HAHhaha. När jag kom hem fortsatte jag äta godis? TJOCKIS.
Snart är det streetdance! då bränner jag väl lite kalorier får man hoppas ;) hehe.
Förövrigt då, har ni en bra dag? :)
Puss!
HEJ.

Första praodagen på hotellet

Idag var det ju första dagen som vi praoade på Hotellet i örebro :) När vi kom dit fick jag och Eriksson en varsin "handledare" som vi fick vara med under dagen. Haha, min är hur cool som helst! Hon heter Salva och är utlänsk och asrolig. Haha!
Och vad har vi fått gjort idag då? Jo. Vi har städat rum heela dagen, och bäddat sängar!!! Har aldrig bäddat så många sängar i hela mitt liv, herregud vad jobbigt det var. Och herregud vad trött man blev. Och eftersom tåget går kvart i åtta så måste vi ju gå upp tidigare på morgonen, och så kommer vi hem typ halv sex på kvällen tack vare bussjäveln :) Haha, hoppas vi inte bara får städa rum i två veckor för då kommer min kropp pajja. Eller så får jag värsta musklerna? Jag kan lova att det är värsta träningspasset! Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon, puss!

Hääär kommer några bilder på mina fimoleraskapelser, eftersom Eriks son la upp bilder på hennes, tänkte jag göra detsamma! :)










Jersey jersey jersey..

Hej! Kom inte på någon rubrik (ovanligt - nej)  så eftersom Jersey Shore börjar snart så aa ;)
SORRY för bad update i helgen! Igår var vi ju som sagt på gymnasiemässa och efter det pysslade jag och frugan (Jansson) med fimo lera! Riktigt roligt är det! Fast ibland blir det lite jobbigt för dom som inte har tillräckligt med tålamod, jag är en av dom! heheheheh.
Idag hade jag ett minispa på morgonen! Jag tränade, duschade, rakade mej, body scrub, hårinpackning, använde en hudkräm man blir väääldigt mjuk av, ansiktsmask m. gurkor, klippte naglarna. Fast glömde dock att borsta tänderna? Men ska gå och göra det snart iaf :)  haha.
För att inte göra inlägget allt för tråkigt kan jag ju visa mina mästerverk!
fulglassjevel.
Imorgon börjar praoen! Är riktigt taggad!
Puss

Gymnasiemässa på Lindeskolan.

Do it lika a brother do it like a duudeee....  Haha, sitter och lyssnar på den och taggar inför streetdancen som både ska vara på tisdagar OCH onsdagar! HUR BRAA????
Var på gymnasiemässan i Linde för ett tag sen. Känns lite bättre nu, vet TYP vad jag ska gå. Svårt det dära!
Efter studenten funderar jag på att ta ett typ "ledigt år" och bara dra ut reeeesaaa! Leva livet :)
Aja, nu ska jag och Sofie prova fimoleran :)  Vi hörrreeess! Puss
streetdaance <3

Snyggt till hösten!

Slängde ihop 2 outfits på jc som jag vill ha :)
Snyggt!
Andra saker jag vill ha är:
röda hängslen
Röda hängslen
korsörhängen
Korsörhänge - ME design
Halsring
Halsring 4,5mm
ugglehalsband
Uggla
Vingörhängen
Vinghängen små - ME design
Midcut boot

HUR SNYGG??????

Omg, håller på att få en chrush eller nå..  hur snygg kan man va? och med den rösten :o  Får ju fanemej rysningar när han sjunger typ ;D
Säg något denna kille inte har!
* Utseendet
*Rösten
*klädstilen
*personligheten
*Leendet
*Karriären
omg.. är typ ... kär.
Vafaaan, är jag 12 eller?  HERREGUD.
Nä nu ska jag sleepa , hörs imorgon sötisar! Puss

fimolera

Igår så åkte ju vi till Örebro och köpte fimolera så vi kan göra egna smycken! Vi fick inspiration av en tjej på marken som stod och sålde massor utav hennes egna tillverkade smycken. Eriksson köpte ju en ring och ett halsband som hon visade förut, och jag köpte ett par örhängen.

Jag har inte hunnit prova leran än, men ska förhoppningsvis göra det i helgen :)



Köpte en förpackning med massor av olika färger för 129:- Man kan även köpa färgerna var för sig i en större förpackning för 25:- styck.

Lacket som man ska ha för att få en blankare yta kostade 40 :-

Sen om man som vi vill göra smycken som vi så får man ju köpa till massor av andra tillbehör. :)

Här är en bild på mina örhängen som jag köpte:



Nu ska jag gå tillbaka till kemi-boken och plugga lite. TJOOHOOOOOO!


Taggad på livet!

Hittade det vi skulle ha i Örebro, fast satan vad dyrt det var! Sen gick jag och sofie och köpte massa mat på ikea också :) Är det normalt att bli sugen på en korv med bröd efter att man har käkat en stor köttbullsbaguette? :o  JA. 

Har suttit vid datorn en stund nu och legat pch tänkt på massa roliga saker som händer snart! Blev riktigt pepp på livet just nu! 

Ruuliga grejor som snart händer: 
*Praoen på Elite Stora Hotellet i Örebro


*Fixa ny design till bloggen och verkligen gå in för bloggen , med nya kortfilmer, skaffa MASSA läsare osv. 
hihi smygtitt! 

*Åka till Stockholm på höstlovet och SHOPPA och gå på RIHANNAS KONSERT! SÅ JÄVLA ROLIGT SKA DET BLI!!!! 
vackra kvinna :o 
* Börja på streetdance igen! OMFG vad jag har längtat efter det! :o 


*Bli grymmast på att göra smycken av fimolera ;)

* ha massa mysiga filmkvällar med mina favorit giirrllsss :) 

haha, har säkert glömt en massa men det var allt jag kommer på nu iaf :)
Puss på er! 

On our way to örebruuu!

Just nu sitter vi i bilen påväg till Örebro, mamma och pappa ska köpa garderob så jag och jansson passar på att dra in till panduro och kolla efter fimolera (:

Hörs ikväll! Puss / Eriksson


WIIIIEEE!

Dagen har varit sjukt najs, sofie skrev ju nyligen om den.  Efter skolan drog jag till farmor och busade med Ozzy :)
Hahah, han var skit busig idag! Helt galen. Haha, sen hjälpte jag farmor att duscha honom, han hatar det , så han blir i stortsätt släpad in i duschen innan han står där fastspänd och hänger med svansen! Hhaha, sååå söööt :)
Blev asglad av ett sms jag fick av sofie nyligen om att streetdancen ska börja igen här! FYFAASEN VA KUUL SÄGER JAG BARA! Nästa tisdag börjar det :D
tagggiiischhhhh.
Så jävla cool unge!

degreed

rööööööööv asså!
Skrev nyss värsta inlägget, och så råka jag göra så det försvann......... men jag börjar om!

HEJ!
Idag i skolan så kom bandet "degreed" dit och spelade. Där medverkar Robin Ericsson från idol (2008) Han är uppvuxen här i kopparberg osv, så det är ju lite coolt! Dom var/är iaf sjukt grymma. Och på eftermiddagen så satt vi från musikprofilen och pratade med dom, eller ja dom berättade lite om bandet, svarade på frågor och så. Riktigt härliga boyz allstså! Så det var najzzz.

Inatt har jag inte fått så mycket sömn eftersom jag inte kunde somna igår kväll, så har varit rätt trött idag. Så nu tänkte jag lägga mig och titta lite på Lost. Det var längesen faktiskt. HA DET! pusshej!






hungriiig

Heej! Har varit en dålig uppdatering från min sida (jansson) i helgen, men det har ju varit marken, så har inte hunnit, och har nästan inte suttit vid datorn alls. Har varit en superkul helg iaf :D med karusellåkande, mat och trevligt sällskap ;) köpte även ett par örhängen och iphoneskal. Kan visa bild sen, för just nu bloggar jag ifrån mobilen :) idag tog jag en rejäl sovmorgon, och det behövdes eftersom jag inte har fått så mycket sömn i helgen direkt. Sedan var jag ute och spelade golf med mormor o morfar. Var inte så taggad på det men det var skönt med frisk luft :)
Kom hem nyss, och nu väntar jag på maaaat! Har endast käkat knäckemackor idag, så är hungrig som ett as ;) nu ska jag hjälpa Mami med maten, puss!
Bjuder på några bilder från marken, blev inte alls många :p

// Jansson


Måndag - studiedag

Hej! Vettefan vad jag gjorde igår kväll men var iaf uppe till typ halv 3, då hade jag väl blivit så trött att jag inte var medveten om att jag glömde att dra på alarmet. Så resultatet blev en utvilad men arg Sofie som vaknade halv 1! haha första ordet jag sa idag lät typ såhär: Men va faaaan, jävla helvete.  haha, nu kommer jag aldrig kunna somna ikväll typ ;o  aja, skönt att få sova ut efter helgen iaf!
Jag blev typ klar halv 3 , då jag på något konstoigt sätt fick en adrenalinkick och städade mitt rum på en kvart! Sen tänkte jag gå ut och gå , men blev arg igen eftersom det regnade! KUL.
Och 20 över 5 kommer jag sitta i en jävla tandläkarstol och ta bilder på mina cptänder!
HAHAH, emoinlägg..
Aja, tror jag ska sätta mej och rita eller något nu :)
Ha en bra dag!
hihi, saknar den här lilla busen! Måste ju åka upp till farmor och överraska honom men hans nya leksak någon dag ju :D

Slut på det roliga!

Hejsan! Helgens uppdatering har inte varit den bästa eftersom jag inte varit hemma och suttit vid datorn någonting typ.  Tänkte kortfatta hela helgen lite granna, så ni hänger med ;)

Fredag
: Jag åkte hem till sofie, därefter drog vi ner till tivolit och träffade folk, åkte karuseller m.m.  Eller ja.. jag åkte bara virvelvinden tror jag ^^  Jag var en fegis i år! Aja, kul var det. Träffade även på Lukman som jag inte sett sen i julas :o

Lördag
: Tog sällskap med Moa fram på byn, gick i stånden med henne, Sofie, Emmy, Adina, Emma-linnéa och flera :) Hittade massor! På kvällen drog vi ut igen, åkte roligaste karusellen evaaahh  dvs HULKEN :D:D:D  AHHAHAHAHAH! Den var så jävla rolig trots att det är en barnkarusell, satt och garva hela tiden! Bästa biten var ju när dom drog på blinkande discoljus och vi ba: Wooohooo! mitt bland alla barn! HAHAH. Sen åkte jag radiobilarna med girlsen!
Sen stod vi även och "tjuvkika" in i öltältet där Robin Ericsson stod och spelade med sitt band Degreed.

Söndag
: Gick lite i stånden med Moa och Sofie. och så åt jag MAT!♥
Detta köpte jag:
Det coolaste ståndet var ju nästan där jag hittade dessa fräna smycken! En asball tjej som heter Isabell gör dom alldeles själv, HÄR hittar ni hennes blogg. Hon säljer även via bloggen.

Och sist men inte minst en liten leksak till min farmors lilla bus :)
4

Snart ut igen!

Heejschoolllahopp!
Dagen har varit lång, mina fötter värker efter att ha gått och tittat i alla stånden, och snart ska jag dra ner till tivolit igen :)
Lite av vad jag har köpt! (bättre bilder sen)
Sööt cheeyy..... men..
coolaste ringen!
:)

RSS 2.0