Ambassadördag!

Hejsvejs scholahopp! Allt är bra med er hoppas jag!

Idag hade vi ingen vanlig dag i skolan, utan ambassadörer som nyligen blivit valda av våran kommun kom till skolan och höll föredrag. Ambassadörerna var människor som har växt upp här där vi bor och sen lyckats väldigt bra i sin karriär! Det kom 9 styckna av alla 14 som är ambassadörer.
Dom som kom var Mattias Hart, Uno Hedin, Thorbjörn Larsson, Bengt Ljung, Torbjörn Nilsson, Madelene Parviainen, Anders Welander, Rickhard Voigt, Sven Zetterberg.  Ni kanske vet vem någon är?  :) Annars kans ni läsa mer om dom HÄR!

Det var faktiskt ascoolt faktiskt! Vissa har vunnit grammis, Thorbjörn har liksom vart vd för tv4, chefredaktör och styrelseordförande i både Aftonbladet och Expressen! Gaanska coolt va? :O 
 
Och Robin Ericsson , ni vet rockrobin som var med Idol 2008? :) Han är uppvuxen i ett hus bredvid våran skola, har sett honom flera gånger, typ pratat med honom och även vart på en spelning med han x)  hiihih. Min pappa känner typ hans pappa osv osv.. Fast alla känner ju alla här eftersom vi bor i en liten by, men ändå!   
Han kommer iaf till skolan om 2 veckor och ska spela med sitt band Degreed! Skit kul ska det bli :)

Dagen var iaf sjukt intressant och inspirerande! 

Robin under idoltiden!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0