Bildbombiz från Strömstad


Idag kommer jag hem!

Just nu sitter jag i bilen på väg hem från en vecka på västkusten! Innan jag åkte laddade jag ner ett par filmer som jag tänkte ha att titta på den här veckan! Tänkte skriva recensioner när jag kommer hem. Här är filmerna jag har nerladdade: 
 
Source Code
 
The Adjustment Bureau
 
Morning Glory
 
Wild Target
 
The Lucky One
 
Någon som har sett någon av dessa? 
 
 
 

HAHAHA.

En gång i tiden bestämde vi här på bloggen att vi skulle göra massa egna kortfilmer och publicera här på bloggen! Det slutade med... EN.  haha, och den bästa delen av filmen är i bloppers!  Där upptäcker Sofie en spindel på mig, och aa titta själva, det blir KAOS! 
 
 
 
PUSSSSSSS. 
 
 

Strömstad

TJENA. Här har jag det bra fint. Lever på räkor och godis, bränt upp hela kroppen har jag också gjort, lever loppan helt enkelt! tänkte bjuda på lite halvbra iphonebilder innan jag ska trycka i mig ännu mer skaldjur, ha det fint sålänge! Ps. Har bestämt mig för att gifta mig med en rik norrman som äger en stor lyxjakt! På kusten mår man bra!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2597130/images/2012/pic_5012e49b9606ee7a94000429.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2597130/images/2012/pic_5012e49b9606ee7a94000429.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2597130/images/2012/pic_5012ef84e087c35d4b0001d3.jpg" class="image">


Inspiration

bi
bilder från weheartit.
 

Tidsinställt!

HEJ! Just nu ligger jag förhoppningsvis på stranden och njuter av Västkusten! Vi har ju gjort lite tidsinställda inlägg som ni säkert har märkt här på bloggen nu när vi båda är på västkusten!  I detta inlägg tänkte jag bjuda på lite mysiga bilder på farmors lilla ögonsten Abbe, sjukt söt ät han. Bilderna är från min födelsedag. 

 
 
 
 
 
 

woop woop

I fredags så firade vi Erikssons födelsedag! Vi fixade en liten överraskning till henne då jag och resten av tjejerna klädde ut oss till "fina 50-tals damer" typ.. haha vi hade på oss klänningar som vi lånade av Moas mamma, och fixade coola frisyrer och smink! Sedan bjöd vi på mat, cheesecake och en vacker dans!
Tog inte så många bilder, men kan visa några :)
Avslutar med en suddig bild på mig, visst hade jag cool frilla? Kanske ska bli en rockabilly-brud eller vad säger ni?

cockpit

I onsdags så var jag iväg med mina brudar till Örebro och gick på bio! Vi såg filmen cockpit, och den var väldigt bra och rolig för att vara en svensk film :) Annars så tycker jag de flesta svenska filmerna är ganska tråkiga, men denna var riktigt bra faktiskt. Satt och skrattade nästan hela tiden :D Haha, björn gustavsson är med i den och han är ju bara för skön!
Så jag tycker verkligen ni ska se den om ni inte redan gjort det!
 

tips - hårprodukter

Tänkte tipsa om två produkter jag köpte till håret för ett tag sedan, en hårinpackning och ett värmeskydd. Jag är inte speciellt rädd om mitt hår, brukar sällan använda saker som balsam/hårinpackning, värmeskydd osv.
Men eftersom jag ofta brukar tupera, och bleker mitt hår så tänkte jag börja vara mer rädd om det, eftersom det sliter så mycket på håret! :)
 
Jag har köpt båda produkterna på bellbox, och de är av märket MATRIX.
Hårinpackningen hjälper till att reparera och förhindra brutna/skadade hårstrån, och den luktar väldigt gott! Och håret blir jättelent :)
Värmeskyddet har jag bara använt några få gånger, men de på affären sa att det fungerar väldigt bra så jag litar på dom!
Vet inte exakt vad de kostar, men tror jag gav runt 200 för båda!

Packar...

En sak som jag verkligen suger på är att packa!  Det blir alltid alldeles för mycket kläder, och det blir inte bättre när mamma kommer in och jämt undrar om jag inte ska ha med mig några fler tröjor ifall vädret skulle överraska oss. Haha, någon som har samma problem? 

Har iallafall lagt fram lite kläder än så länge men är långt ifrån klar! Ska bli riktigt skönt att komma bort härifrån och tillbringa en vecka på västkusten! Ska äta en MASSA skaldjur! Namnamnamnam.. 
 
 
 
 
 
 

My birthday

Hello babes!  Just nu sitter jag och njuter till musiken från mina nya högtalare som är riktigt grymma! Fick bl.a dom igår när jag fyllde 16 år! (:  Dagen besod typ av presenter och maaat! haha så det ska vara. 
 
Men bara för att jag är så bra så har jag tagit kort lite snabbt på allt jag fick bara för att ni ska få se det!  SNÄLLT VA? :D  So, here you go! 
 
Hahah, söt mamma jag har! <3

Och idag har jag än sålänge bara hunnit vara vid kiosken en sväng, vi såg en orm! uhuhuhu. bra jävla äcklig!  Vi måste ha skrämt våra kunder när vi skrek åt den ;) haha. 
Snart ska jag träffa brudarna en sväng, får passa på eftersom jag åker till västkusten och chillar en vecka på söndag! :) 

Puss 

tisdag

Idag började dagen med att det var sol och fint, och jag Sofie och Amanda åkte ut till kiosken! Då kom regnet.. så vi stannade inte kvar så länge, men vi fick sålt lite grann iallafall. :)
När jag kom hem så hade mami bakat bullar, så har nyss tryckt i mig några stycken samt ett glas kall mjölk. BÄSTA.
 
Nu vet jag inte vad som händer mer än att vi ska hem till mormor och morfar o överraska dom med lite fika senare. 
 
 

Hur jag gjorde shortsen!

Fick ett par kommentarer om HUR jag gjorde mina shorts som ni ser längre ner på sidan. 

Jag använde ju ett par av min mammas gamla jeans och klippte sönder, man får vara noga med att anpassa den längden man vill ha på dom så att dom inte blir för korta. För att slita shortsen använde jag ett litet rivjärn och en vanlig husnyckel!  Nitarna köpte jag för 20 kronor på Panduro! Dom har det mesta i pysselväg :) 

 
 
Woialla! 
 
Hoppas det gav er någon hjälp, hugs! 


färgat ögonfransarna

För några dagar sedan så färgade jag mina ögonfransar! Har velat gjort det länge eftersom min naturliga färg på fransarna är väldigt ljusa, och tycker det är skönt att inte behöva använda mascara varje dag, tex på sommaren då man inte orkar sminka sig å mycket :) Blev riktigt nöjd faktiskt! Det sved lite grann, men det var lätt värt det. 
 
På det vänstra ögat har jag mascara, och på det högra har jag ingenting :) 
 

American pie reunion

Hello babes! Vädret jävlas fortfarande med oss så idag nöjer vi oss med film maraton!  Vi har precis sett den senaste american pie filmen, den var riktigt bra faktskt! Berodde troligtvis på skådespelarna som var med i filmen :) 
Nu ska vi se om det går att få ner "the dictator" annars fortsätter vi med american pie ;)  ciao! 
 
Någon av er som sett Amerian Pie Reunion? 
 

Inspiration.


Gjorde ett par shorts!

Hej alla!  Vaknade upp bredvid mina brudar idag, hade en mysig kväll igår med film och god mat! 
Innan jag drog dit igår så började jag göra ett par shorts av ett par av mammas gamla fula 70-tals jeans, som jag gjorde klart idag när jag kom hem, blev rätt nöjd!  Sjukt sköna och snygga dessutom! 

Vad tycker ni? 
 
 

Flowerpower, yeah.


Worthless day.

You gotta love swedish summer!
Bilderna är från idag, finns på min instagram @sofieerikssonn

 

 


Lady gaga 31 augusti!

Tjiiingeliiing!  Hur mår ni? :D 
Här har vi det bra, förutom skitvädret! Fast ska inte klaga, igår var vädret kanon och vi sålde en massa glass! woopwooppppp. 

Men påtal om ingenting, just nu ligger 4 biljetter till Lady Gagas extrakonsert den 31 augusti och pryder mitt skrivbord! SÅ LYCKLIG :D 
En annan sak som gör mig lycklig är att jag snart ska få träffa mina ääälsklingar som har varit utomlands och i skåne i två veckor! YEY. tur att ni är hemma, annars hade jag kommit och kidnappat er! 

Nu ska jag fortsätta mysa här med Sofies rumpa som huvudkudde <3 puss
 

Breaking Dawn

Hoppas alla fina läsare har en riktigt bra kväll! :)  Jag har en liten myskväll för mig själv här med choklad och film! Skön avslutning på dagen! Jag har precis kollat på Breaking Dawn part 1, var sjukt längesen jag kollade på någon av twilight filmerna! Vilket är bra konstigt eftersom jag för några år sedan inte hade något annat än twilight i huvudet! Jag tycker och kommer alltid tycka att filmerna och böckerna är några av dom bästa som finns!  En riktigt fin berättelse är det. Just nu njuter jag av Bruno Mars sköna toner i eftertexten, och snart ska jag kolla på ett eller två avsnitt av Gossip Girl, laddade precis ner 4:e säsongen! Nörd? -Ja! 
Men vad ska man göra? Jag kommer alltid älska film! 

Och med detta inlägg säger jag Godnatt! Puss 
 
 
 
 

Äckel väder

1 Juli, vad är detta?  Blir så deprimerad av att det ska vara mulet och regn varenda dag!  Men jag har valt att trotsa vädret och ha shorts iallafall, för det är ju ändå juli nu? Detta pissväder förstörde min dag, men ikväll ska jag troligtvis träffa en efterlängtad vän iallafall! :D 
 
Vad har ni för väder vid er?  Puss
 
 

RSS 2.0