Gott nytt år!

Gott nytt år kära läsare! Hoppas ni får en underbar kväll! Nu kommer snart mina fina hit! Puss / Eriksson


Nyårs naglarna - check!

Detta har jag pysslat med under eftermiddagen, fast jag har en känsla av att stenarna kommer ramla av inom en kort tid :(  aja, hoppas dom håller tills imorgon iaf! Kram på er!
Dåliga bilder = snyggare i verkligheten!

Tecknat!

Idag betsämde mej för att tummen ur röven idag och rita! Det var ett bra tag sen nu, istället för att göra färdigt Angelina Jolie idag så kände jag att jag ville prova teckna en kropp! Så jag googlade fram en bild på en Victoria Secret modell i badkläder och såhär blev resultatet!
Orginalet:
Tycker den blev ganska okej för att vara första gången jag tecknar en kropp. Vad tycker ni? :)


Dagens fråga

Vi ska fira hemma hos Eriksson tillsamans med några andra kompisar! Vi ska laga mat och ha det trevligt :D Vi har inte bestämt riktigt än, så vi får se vad kvällen bjuder på. :)
Just nu så sitter jag och Eriksson hemma hos mig, och vi ska snart pyssla med fimolera. Ni får ha det så bra så hörs vi senareee! Puss

Beställt nya hörlurar!

Eftersom mina små rosa skullcandyhörlurar pajjade och jag är sjukligt beroende av dom så var jag ju bara tvungen att beställa ett par nya! Och eftersom jag vant mej vid modellen och dom var billigast så fick det bli såna fast svart/guldiga (y En av färgerna som fans kvar av den modellen. Haha, jag har verkligen inga pengar kvar :(  Kul att det är massor som behöver köpas också som jag inte har råd med D:

Mellandagsreashoppingen!

Långt ord det dära! Men tänkte iallafall göra som rubriken säger och visa er det som jag köpte igår när jag var och shoppade på Marieberg! Det blev inte mycket, fanns typ inget som jag gillade, så det enda jag köpte var:
Skjorta - Carlings, på bilden ser det ju ut att vara världens fulaste, fast är mycket finare på! :D
Coolt ormmönster!
Tröja - Carlings
Rea ♥ Sofie

Grattis mamma!

Just nu är jag, familjen, mormor o morfar, och mina kusiner påväg till grythyttan :) vi ska åka och äta på en restaurang för Mami fyller 40 år idag! Sen ikväll ska vi fira henne med tårta och paket hemma :) ni får ha en bra dag alla, så hörs vi senare. Puss :D

/ Jansson


Måndag

Dagen spenderades med dom bästa brudarna, vi snackade lite om nyår oså :) kommer nog bli roligt! Imorgon blir det Marieberg sen stan med tjejerna och några till! Kommer säkert också bli roligt :) ska shoppa sönder plånkan! Weehoo! Hörs imorgon kväll :)

Egobilder gillar ni! Det vet jag :D


bilder från julafton

Nu tänkte jag visa er lite bilder från igår. Det blev inte så många, och dom blev inte så bra eftersom jag tog dom med min iphone. But here we gooo!
Det började med att vi åkte hem till mormor och käkade julmat. MYCKET GOTT. Har ingen bättre bild än så, haha.



Sedan på kvällen så gick vi hem till våra kusiner (dom bor grannar) Och dit kom tomten :D Efter vi hade öppna alla paket osv.. så käkade vi lite ost och kex, godis och chips och hade det mysigt.




Här är alla mina paket, kände mig som ett litet barn när jag fick öppna! xD



Här sitter ida och max och spelar på sina nya spel, nöööördar















Avslutar med några egopics..

Jag är iaf GRYMT nöjd över mina julklappar :D Fick en egen dator, sims 3, pengar, presentkort, pyjamas, smink och massa mer :D Visar bilder på lite av det imorgon kanske. Nu har jag precis druckit glögg och ska mysa ner mig i soffan och titta på film med mamma. Hoppas ni haft en riktigt underbar jul. :) Kraaaaaaam



Juldagen

Hej! Hoppas alla hade världens bästa julafton igår! Min var jätte mysig och trevlig med släkten och lilla Abbe! jag fick mest småsaker som en tröja, påslakan, hudkrämer, smycken , nailart grejer m.m eftersom jag fick en iPhone 4 för någon vecka sedan! :) otroligt nöjd med julklapparna! Nu väntar mellandagsrean ;) sen nyår! Weeehoo!

Sitter just nu och myser i världens mjukaste morgonrock som jag fick av min lilla mormor! Kommer bo i den i vinter! Tack mormor! ^^

Ha en bra fortsatt kväll på juldagen, och alla andra kvällar också såklart! Hahaha
/Eriksson


Nöjd tjej

Hej på er! Hoppas att ni har haft en mysig julafton med trevligt sällskap, julklappar och en massa mat :) Min var perfekt! Ska berätta mer om den sen, och lägga ut lite bilder osv :D och så ska jag även visa vad jag fick. Blev jätte nöjd över allting!

Nu ska jag hem till min gammelmormor och fika lite grann. Vi hörs, HEJ!

/ Jansson


Uppesittarkväll

Just nu sitter jag bänkad framför tvn med familjen och spelar Bingolotto. Det gör vi alltid kvällen innan julafton :D Mysigt! och så spelar jag även lite sims i pauserna och käkar choklad ur paradis asken. Muuums ;)
Ni får ha en trevlig kväll allihopa, så hörs vi imorgon! puss på er och god jul :D

/ Jansson


Dan före dopparedan!

Hej fina läsare! Hoppas ni mår bra!
Det var inte riktigt min dag idag och jag har mått dåligt hela dagen, varit riktigt opepp på julen :(
Men konstigt nog mår jag faktiskt bättre efter ett bra avsnitt av O.C! Riktigt bra serie det där!
Idag är det ju dan före dopparedan och imorgon är det julafton! Tiden går så himla snabbt tycker jag!
Hoppas ni får en fin julafton med era nära och kära! Det kommer jag ha :)
Puss
Söt tomte vi har på sterion! :)

Jullooooov!

Spexet gick så jävla bra och flera tyckte det var det bästa på länge! Nu är det jullov och jag ska chilla med livet! Ha det bra mina kära undersåtare! /Eriksson

Hahhahhaaha sexiga underkläder!


Är med och tävlar!

Är med och tävlar om en cool ritplatta hos Keela.se !

Klätt granen

Hej! :)
Idag så har jag varit i skolan och grejat med spexet! Det ska vi göra imorgon också, sen på torsdag visar vi upp det :D det kommer bli gryyymt!
När jag kom hem så satte jag mig och spelade Sims. Och det har jag gjort ungefär hela dagen.. Haha, så kul! ;)
Och nu ikväll så har vi klätt granen här hemma också. Mys! Nu fattas bara paketen där under, sen är julstämningen på topp :D

Nu ska jag nörda lite mer sims innan det är dags att sova ;) installerade precis ett nytt spel, hehehe! Puss

/ Jansson


SPEX!

Yeeeyyy ännu en gång säger rubriken allt! Idag har vi planerat inför spexet, satt även och redigerade efter skolan så våra filminspelningar på parodin om våra lärare nääästan är klar! skönt :) Imorgon blir det lite Maria Montazami, Judit och judit, dans osv!
Skulle vilja lägga upp lite bilder här, men man måste ju respektera att lärarna inte vill vara uppe på internet x)
Nu ska jag göra mej iordning och sen ta ett par avsnitt av O.C  :D
Puss på er sötungar!
Bara för jag är sugen på att dansa! :)  HAHAHAHAHHAH det ser ut som Johanna står och klappar mej på magen (y)

Ny dator

Idag kom pappa hem med en ny dator eftersom våran andra har pajjat. Fast den är dock mammas och pappas, och jag önskar mig fortfarande en egen i julklapp :D så får se om tomten kommer med en eller inte ;)
Men jag får såklart använda deras sålänge. Men nu håller dom på att installera den så jag bloggar från mobilen nu. :)
Idag har jag bara glidit runt hemma hela dagen, och råkade kanske sova liiite för länge så vi får se hur det går att somna ikväll. Hehe, annars så har jag gjort små pokemon figurer av fimolera som syrran ska få i julklapp. Och snart ska jag käka och sedan slå in resten av julklapparna. Puss!

/ Jansson

Söta va? :D den i mitten gjorde jag för några veckor sen. Och dom andra ska lackas nu :)


Sitter och skiter med ett ballonghuve..

Tjeeeenare! Ja rubriken säger ju allt! Hahaha är så jäkla snuvig idag så oj oj oj! Men jag hoppas det försvinner snart :) idag har jag bakat julgodis och kollat på Harry potter som gick på tv:n! Myys söndag!
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra! Vill ut och gå men mina hörlurar är paj så då blir det inte kul.. Kan typ inte gå utan musik!

Aja, kanske drar upp till farmor och hälsar på hennes nya hund abbe! Hur sött namn???! Vi får se vad som händer!

Imorgon börjar planeringen för spexet! Wöö vad kul!! :)
Ha en bra fortsatt 4:e advent! Puss / Eriksson

Bild från igår!


Dääännnzzz

Här kommer en liten video från denna dansvecka som Johanna filmade och klippte ihop!
Jag  i rött/orange linne och Jansson är bruuden i grått linne och röda converse ;)

16 December.

Bloder rinner inget försvinner, men det är bra det är så det ska va, ingen märker något men det är bäst för att visa vore ingen fin gest!

haha fattar ni eller?  Yes det är min vecka nu... Har gått runt hela dagen med en förjäklig mensvärk! Åååhhh, står inte ut liksom. Sen börjar jag få ont i halsen också (y)  aja, vi får se vad det leder till!

Dagen har iaf bestått av prov och streetdance! Streetdancen var sjukt jävla rolig idag! Fast det var dock sista
gången innan nyår :) För då ska vi ha en ny termin! Yeeeyy. Sååå kul är det!
Nu ska jag nog titta lite på O.C i min ensamhet! Mys.

Vad gör ni ikväll då?
Om ni har tråkigt kan ni ju alltid göra som jag och skriva en vacker liten dikt om mens eller något annat som dyker upp i huvudet! Haha normal jag är!
Men det var ju rätt kul att rimma, kanske ska börja rimma om något mer så får ni gissa vad det är! Nice huh?  :)
Godnatt!

Lucia

Hej! Gick luciatåg i kyrkan imorse, gick skapligt bra faktiskt :) Jag var dock tärna!
Resten av dagen har jag varit grymt trött..  haha. Men nu börjar jag bli piggare :) Taggar till Streetdancen som är idag!  Fast först ska jag försöka läsa lite biologi som jag inte fattar någonting av samtidigt som jag kör temple run :D:D:D Hur kan man blir så fast vid ett spel? :o
Puss

söndag

Hej!
Igår var jag i örebro med mormor och handlade lite julklappar. Sprang runt och hade panik för jag inte visste vad jag skulle köpa till alla. Men hittade lite saker tillslut :) kom även hem med ett par skor. Det blev ett par rejäla kängor! Bilder på dom kommer senare :)
Nu ikväll hade jag tänkt att slå in alla julklappar, eller några iaf. Älskar att slå in paket!! :D Sedan ska jag nog chilla framför tvn ett tag innan det är dags för sängen. Imorgon är det ju måndag, och det innebär en ny skolvecka (sista pluggveckan innan jul) YEEEY :D Och så är det även dansvecka igen! Så det kan nog bli riktigt bra ändå :)
Och vet ni vaad? :D jag har glömt att käka av min chokladkalender i fyra dagar nu.. så jag får 4 bitar! omnomnom

Iphone 4

Hejsvejs!  Idag har jag varit i mariberg all day long! Kom hem med en iphone 4 dom är min julklapp i stortsätt :) S Sen köpte jag även ett par vinter "kängor" och en massa julklappar! Skönt att julklapparna är klara nu iaf! Satt och gjorde små gulliga paket ännda till halv 11 idag!  Jag köpte ett skydd till iphonen också men han i kassan la tydligen aldrig ner det i påsen så jag fick inte med mej det hem.. så typiskt!
Sofie var också där så jag gick med henne ett tag, fett tråkigt att gå runt själv! man känner sig så lost ;)  haha.
Nu ska jag återgå till wordfeud! Puss

Idolmys med brudarna!

Hejhej, kom hem ifrån skolan för ett par timmar sen. Vi var kvar och filmade till spexet! Vi gör parodier på lärarna, idag blev våran musiklärare, spanskalärare och biologilärare offer ;)  Kommer bli asnajs!
Ikväll drar jag till Moa för lite idolmys! Final ju! Vem tror ni vinner? Vem hoppas ni ska vinna?






I like to dance, dance..

Här är några bilder på mest mej som Thomas (farmors kille) fotade och redigerade från våran streetdance uppvisning! Tycker som var lite fräääna :)
Kopiera inte.

imorgon ska vi filma till spexet, det ska bli kanonkuuuuul!

(Kommer aldrig på någon passande rubrik)
Idag var det företagsmässa i skolan. Det var massa företag som var där och vi fick gå runt och ställa frågor till dom. Det tog hela förmiddagen, och på eftermiddagen hade vi bara en lektion. Chill dag!
Imorgon ska jag och några till stanna kvar efter skolan för att filma in lite till spexet som vi har om någon vecka/veckor! Vi ska göra en parodi på alla lärare. Kommer bli FETTT! :D Kan försöka komma ihåg att ta lite bilder så ni får se. Men konstigt nog glömmer jag alltid bort att ta kort. ;)
TITTA VAD JAG ÅT IDAG! pannkakor med hallon (som var jävligt sura även fast jag dränkte dom i socker) och grädde! Det var GOOOOTTTT.


Sen efter jag tagit bilden och innan jag käka upp den så kladdade jag ju ut allt såklart, och hade på lite mer socker. Men det hade ju inte sett lika fint och gott ut? HÖHÖHÖ
Nu ska jag fixa med lite grejjor till imorgon, TJA!

Hahah, trött pappa?

Hahaha, kolla vad jag hittade i diskstället idag efter pappa hade diskat!
Svårt att se felet? -Nääää.
a potato!

Pepparkaksbak!

Jiiihooo, idag har jag bakat pepparkakor!
Kolla själva:
mhmmhmhmmmm...

hejhejhej detta är en rubriiiik

Cha Cha bloggen!
Idag så blev det att gå upp jäävligt tidigt för att hinna med bussen till Linde vid kvart över sju. Det var ju GYO-dag på Lindeskolan.
Jag var och tittade så sam och ekonomiprogrammet. Båda lät bra, så vi får se vilket jag väljer :) Har inte bestämt mig än. SVÅRT BESLUT!
Jag kom hem vid halv sex ungefär. Och nu så ska jag titta på några avsnitt av andra avenyn tills jag somnar, vilket det känns som att jag kommer göra när som helst för jag är fett trött just nu. Så jag säger godnatt och hoppas ni haft en finfin dag! Puss och kram :)

Måste bara visa den här videon.. om ni inte sett videon i förra inlägget, så kolla på den först. Vad tror ni, ljuger han?



Gyo-dag på Lindeskolan.

Hej! Kom hem vid 8 efter att ha kollat när mina bruds spelade, dom var grymma!
Imorgon måste jag upp tiiiidigt för jag ska hinna med en buss som går kvart över 7, jävla skit buss. haha.
Får typ gå upp efter halv 6 eller nå, pallllaaaaa...
aja, nu ska jag inte tråka ut er med skoltjat, för det är tråkigt! (:
Nu ska jag se ett avsnitt av O.C ♥ sen sova.
Och eftersom alla lägger upp denna video kan jag också göra det för jag tycker extremt synd om killen och alla andra som också blir mobbade och retade! Så jävla omoget att klanka ner på någon, det visar bara att man inte har något självförtroende själv, att mobba någon RIKTIGT mycket är bland det värsta man kan göra! FUCK YOU.
Vill bara hoppa in i dataskärmen och krama honom, såå söt!  ♥

Julkonsert

Hej bloggen!
Jag kom hem från skolan för ett tag sedan. Och nu har jag ingen aning om vad jag ska göra, kanske käka lussebullar. Hähähä, gott!
Mamma har pyntat med tomtar överallt, så det ser jättemysigt ut :) och i helgen ska jag förhoppningsvis till Örebro och handla julklappisar. :D längtar rätt liiiiite till julen...

Och ikväll ska jag även på julkonsert i kyrkan, brudarna Emmy och Moa ska spela så ska dit och titta :)

Haha vilket juligt inlägg det blev. Nu avslutar jag detta inlägg med en tomte och en egobild ;) puss o hej!

/ Jansson


yeyeyeyeyeyeeee

Dansen var sjukligt rolig och uppvisningen gick bra trots alla små problem som ploppade upp under eftermiddagen! En av dom var att Thea råkade spilla vatten och jag råkade lägga mina mjukisbyxor i vattnet så det såg ut som jag hade kissat på mej, men löste Ringde Adina så hon och Emmy fick komma med en hårtork ;)  YEEEYY klarar allt nu.
Filmerna jag lovade er dröjer nog, ska fråga amanda om jag kan få hennes, för pappa sög verkligen på att filma denna gång! Holy shiiet.
Nu sitter jag i sängen och diggar livet. Är typ fortfarande hyper!
Aja får väl lugna ner mej lite så I can get some sleep! Fast först, JEEERSEEYY JEERSEY!
Nej jag gör inte fel, dansar ju solo!  (:
Bilder lånade av Johanna.

Streetdance uppvisning idag!

Jag är sååååååå taggad!  Uppvisningen börjar 4 men vi ska samlas och gå igenom allt vid 2. Nu är Thea påväg hit, vi måste skriva ner lite vad vi ska säga, eftersom vi ska presentera allt :s  Haha!
Jag ska be pappa filma så ni får se hela uppvisningen sen :)
Puss!
Här är min (vi som sitter på golvet) och den andra gruppen:

nymålade naglar!

s
åh, bästa bilden.  Det är iaf rött med svart graffitti nagellack på ;)  haha

JAG HAR SÅ ROLIGT!

TRAALLALALALALLALALA
http://prutt.se/
Bra sida VAvavavvavavavava??
Nu ska jag fixa naglarna och dra på en film eller något :)
Pyss

weeee

Titta vad tomten kom med i år! SNÖÖÖÖ.
nu drar jag till frugan!

det snöar!

Hej på er!
Just nu sitter jag och tittar på tv och har precis gjort mig iordning! Och när jag tittade ut genom fönstret såg jag att det SNÖADE :D Äntligeen! Nu kanske julkänslan kommer på riktigt ^^
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, har inget inplanerat förutom att jag kanske ska åka och fika med några släktigar :)  Jag har även lite smått panik för jag har inte köpt en enda julklapp än, och har ingen aning om vad jag ska köpa tilla alla. HJÄÄLP!! Har ni några förslag så släng in en kommenar. :)
Mamma och pappa var och handlade julklappar igår, hihihi. Får hoppas jag har varit snäll och får det jag vill ha!
Kanske lägger in en "önskelista" sen här på bloggen, så får ni se vad jag önskar mig.
Nu ska jag... gå och göra något vettigt! Som att käka frulle, för det har jag inte gjort än. P U S S

wonderful

3 timmars dans idag, underbart. Träningsverken i magen har redan kommit ;)  Vill inte att det ska sluta på söndag, kommer böla (:
Det ska iaf bli skitroligt på söndag! Hela veckan har varit skitbra bortsett från pluggandet då.. :)
Slänger in lite bilder ifrån onsdags tror jag? :)   YELLOW.
Ha en fin kväll!

Snart ut i stormen!

Nu ska jag snart ut i stormen för att gå till dansen :) det regnar och blåser som fan! Kommer typ blåsa iväg. Och så är det asmörkt också.. Fett läskigt ;) men har ingen skjuts så måste gå. NICE!

Vi hörs nog antagligen imorgon, för ikväll måste jag plugga.
Tja!
/ Jansson

Här har jag suttit hela eftermiddagen, och pluggat. Men fattar typ fortfarande ingenting, så vill inte veta hur det går på provet imorgon. Men vi håller tummarna ;)



RSS 2.0