Drar till djäkens.

HEEEEEEEEJ! Nu är jag hemma från Strömstad och det var grymt härligt! :) Men skriver mer om det senare, nu drar jag till djäkens för ett kvällsdopp med emmy och Jansson! :D Hörs sen , pussss! Vafan? man kan inte publicera bilder nu, eller själva raden är borta :o aja, hööjj // Eriksson :)

mobilblogg

Hejsan! Nu tänkte jag passa på att mobilblogga, visste inte riktigt hur man gjorde det. Men nu vet jag ;) fast vet dock inte hur man lägger in bilder. Har läst någonstans att det inte ska funka, men om någon vet kan ni ju säga till ;) Just nu sitter jag ute och solar, det steker på som fan! Fast det är dock redan massa moln på g.. Hehe, senare vet jag inte riktigt vad som händer. Det visar sig :) ni får ha det så bra så hörs vi senare med ett folk are inlägg ;) puss / Jansson

back on track

Hello babes!

Det var ett tag sen någon av oss skrev nu. Men båda har ju varit på semester. För en vecka sedan så åkte ju jag till västkusten (Fiskebeckskil) tillsammans med family, mormor, morfar, mattias, angelica, maximus, och william. Vi var där ifrån fredag - söndag. Vi bodde på hotell och vi hade verkligen super trevligt! :) Vi käkade god mat (hotellfrullen var ju inte så dålig, if you know what I mean) herregud vad gott det var, brukar inte gilla frukost annars. Haha, förutom att äta så fiskade vi krabbor, åkte med en båt över till Lysekil en dag och gick på ett havsmuséum eller vad man ska kalla det, spelade minigolf (jag vann!) sen var vi ute och gick vid hamnen och massa annat! Bilder kommer senare när jag fixat med dom, så då kan jag berätta lite mer!

I söndags (när vi åkte ifrån fiskebeckskil) så drog jag och familjen direkt vidare till strömstad, där vi bodde på en camping. Eriksson var ju där samtidigt. Vi bodde bara ca 900 m från varanra, så träffade henne en hel del också :) Vi hade lite otur i början med vädret, men näst sista dagen var det hur fint som helst! Vi satt vid havet på klipporna och käkade glass och bara hade det gött ;) liiivet!

Aja, visar som sagt bilder senare och berättar lite mer :) Blir så tråkigt med bara text.


 Igår var jag även i stockholm med Moa! Vi var på Grönan och gick lite på stan. En riktigt mysig och rolig dag var det :D :D men varmt så in i jdieosajögdg, höll på att dö inne på grönan ibland, haha! Inte kul att stå och köa till karuseller i 60 graders värme, i typ 78 timmar, och alla är svettiga! HAHA, men förutom det så var det huur najs som helst :D 

Nu blev det mycket text här utan bilder ocksåå. Men det kommer det kommer! Ha det så hörs vi älsklingar! :)



Lite om dagarna som varit!

Hej! Idag vaknade jag verkligen upp på fel sida kan jag säga! Var arg redan igår, men idag har jag haft största humörsvängningarna! Ojojoj, men nu är det lugnare ;) Haha, ville typ bara försvinna där ett tag.

Nu har jag iaf målat naglarna med mitt nya gula nagellack som jag fick av syster i present :) Funkar jätte bra :)
Sen måste jag packa för imorgon drar jag till västkusten/strömstad!

Men nu tänkte jag berätta om gårdagen och iförrgår!

Iförrgår (torsdag) så firade vi min födelsedag, så mormor och farmor var här och åt mat och fika.  Fick en femhundring av dom båda, så blev 1000kr rikare :D
Sen på dan kom Moa, Sofie och Adina med en present till mej, och då hade dom fixat värsta tavlan med massa störda bilder på mej! Hhahahah både gamla och "nya".
Blev asglad! :D:D

Sen på kvällen hade jag bestämt med Adina och Sofie att vi skulle träffas ett tag, för moa skulle vara borta under kvällen.  Så adina kom och hämtade mej och sen drog vi hem till henne och skulle gå ut och gå med hennes hund, Peppe. Men då var vi först tvungna att hämta hans koppel hemma vid Moa. Och när vi kom hem till henne så typ satte Adina sig ner i en skog (haha läste detta nu när det redan var publicerat, hur fan fick jag det där till "skog"? ahaha, det ska stå fåtölj!) och tog på sig brillor och hatt, sen ba börjar dom spela Sweat med Snoop dogg och så kommer Moa, Sofie och Emmy fram och dansar för mej! HAHAHAHAH. Jag hade inte en tanke på att dom skulle göra något för mej x) Sen hade dom fixat 3rätters middag! Asmysigt var det ;D Sen satt vi och snacka och skrattade så jag började gråta och inte fick någon luft typ ;)   Hahah. Sen skämde jag ut mej också ;o  Hahah. inte så ovanligt när det gäller mej!
Kvällen var RIKTIGT lyckad! Tack för den! :D 

Och igår (fredag) Så drog jag och Moa till Örebro för att se Harry Potter och dödsrelikerna 2 , vi var astaggade och filmen var riktigt bra! Men precis när Harry och Voldemort skulle mötas och det typ var en halvtimme kvar av filmen så försvinner ljudet på bion och lysena tänds, sen försvinner bilden oxå. Så vi fick gå och fråga någon var som hade hänt, och då hade tydligen någon propp gått så alla filmer som gick i hela bion fick avslutas sen fick man gå till kassan och få pengarna tillbaka ;o Riktigt arg blev jag ! Så jag vet fortfarande inte hur det slutar -___- Jag får gå en gång till när jag kommer hem från strömstad... Riktig otur!  Men det vi hann se var iallafall sjukt bra! Man ändrade syn på flera personer!

Men ska inte avslöja nå mer ;) 

Nu ska jag börja packa , sen drar jag nog ut en sväng.  Men först måste jag bara säga att det som har hänt i Norge är ju helt jävla sjukt! Fyfan va hemskt!  Usch. Tänk på alla deras anhöriga, dom har det jätte tufft nu. Usch, fattar inte vilka sjuka människor det finns i värden! Läskigt att det är i grannlandet också!
Fyfaan, sörjer med dom!  :( 

Aja, nu måste jag dra, detta blev ett långt inlägg! Hoppas ni orkar läsa :)  Puss på er och ha en bra dag!

                                                                            Hahaha, snyggt! 


                                                                           

Spain 2011






Ingen liten flygplats! Och detta är bara en LITEN del av den :o











Inte så klena båtar där inte, ASSTOORA! :)







hahah





Coola lägenheter 1m ifrån stranden :o



















Solnedgång :)





HAHAHAH kolla gubbens ass jag fånga på bild!  Najs!  tsss..


Ready for the beach!  :)









Mums
















SÅ nu får det räcka , eller det måste rättare sagt, såhär många bilder har jag aldrig publicerat! :o 
men här hade ni iaf bilder ifrån Mallorca :) Längtar tillbaks! :(  

 

AAAAAAAAAAAAHHHH!

Har massor att berätta om dagen , men tar det imorgon istället, sorry att inte spanien bilderna kommit upp än som jag sa, men jag får försöka publicera dom imorgon eller något :) 
Just nu känner jag mej helt galen! Har dom senaste dagarna fått någon slags crush (stavas) på Pauly D från Jersey Shore (har alltid gillat honom, men nu är det fan sjukt :D:D)! Är helt galen i honom nu! HAHAHA, har googlat massa bilder osv, hur snygg är han inte?!?!?
Och hans kropp :o Omfg! Han är LÄTT en av dom skönaste och roligaste i huset! Han är riktigt snäll och gullig och söt och snygg och sexig och cool och fettnajs och coolaste håret och så jäävla bääast bara ;)  Haha (töntvarning) Haha, och nu kollade jag på denna video när han är med i Ellen Degeneres show. Och nu dog jag lite till (även om jag trodde att det var omöjligt!) :)  Så sööt , kolla leendet! :D  Älskar när han säger "Yeeeeaaaah Buddy!"  ♥

Kan knappt vänta tills 4:e säsongen när dom är i italien kommer! jncfsvj9ocujvnvjfiji"!!! va kuuuul!

Håller med honom "He is a reeeeaally nice guy!" :))



  <---------------*mage*-----------



Nu säger jag Yeeeeaaah Buddy och godnatt!

Update: Okej, jag kunde inte sluta kolla videos!
FATTA att vara med här!  Jag får seriöst rysningar! "Do you know what time it is? -It´s dj tiiiimee!"


 

Asnice video! Haahaha, så sköön låt ;)   Beat dat beat up.. Beat dat beat up!
´


Omelett, lätt som en plätt? Eller?

Hejsan! Hoppas ni mår braa!  Dagen har tillbringats med Moa, vi kollade bland annat på Baksmällan del 2. Vi ladda ner men det var typ sämst kvalité för det var någon som hade filmat på bio men vi körde ändå ! haha, man skrattade ju vid flera tillfällen men måste ändå säga att ettan är bättre! Sen var vi ute och gick med Peppe 2 ggr också :) Adina kom även hem ifrån Montenegro idag! Kul att alla är hemma nu! Åtminstone i nån dag -___-  haha.
Nu har jag precis gjort en mej en omelett, eller ska vi säga mos med tomat, ost och skinka? haha, det blev resultatet ungefär, men god blev den ändå!
Nu ska jag dra på någon film eller andra avenyn!

imorgon kommer mormor och farmor hit och firar mej (haha) så då blir man väl några kronor rikare (y
Tänkte även lägga in bilder ifrån Spanien då när jag får tid, så kolla in här imorgon :) 

Det var väl det jag hade att säga, nu blire film! ciaooo!


Någon bild ifrån min förra födelsedag. Haha.  Jag och Jansson iaf :D

PUSSSS

iphone 4 & tutbingo

Hejsan! Jag kom precis hem från Ludvika, har varit där och köpt en iphone 4!!!!! Alla var slutsålda, men leveransen skulle komma imorgon så då blir det att åka och hämta den! :D :D Åhååååå, är nåågot glad! Läängtarrrr! och  eftersom att jag åker bort i helgen till Fiskebeckil (stava) så kommer jag troligtvis kunna blogga därifrån (om jag vet hur man gör) haha, najs va? :D

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska ticka, för sedan bär det av till guldsmedshyttan för TUTBINGO! haha, ska dit med mamma, syster, mormor, Angelica, William, och Maximus! Det blir vi och pensionärerna ;) Hoppas på stor-vinst! Tut tut på er, så hörs vi när vi hörs ! Puss  



Hemma i Sverige igen :)

Heeeej på er! Nu är jag hemma i Sverige igen :) Landade 20 i 4 ungefär på Örebros flygplats! Mallorca var underbart som vanligt :D  Ska sammanfatta resan: Sol, bad, glass, läsa i solstolen, spela strandtennis, fota, gå längs stranden, äta maaaat, kolla i småbutikerna och massa mer :D Det har varit riktigt underbart och färg fick man ju :)  Både resan dit och hem gick bra :)  En sak som känns riktigt konstigt är att jag fyller år idag! Har inte ens tänkt på det. Fick lite småpaket bara imorse för har ju redan fått systemkameran. Men vi ska fira mej mer på torsdag :) Så 15:19 sket mamma ut mej , så nu är jag 15 bast (y   haha. 

Orkar faktiskt inte skriva mera nu med tanke på att jag gick upp 6 imorse -_- så är skapligt trött. Men resan var underbar och bilder kommer!

Godnatt!



haha trött och sleten tjej!


sticker till moa!

Heeejsan! Nu sitter jag här och och käkar frulle :) Ska snart dra hem till Moa. Så vi hörs senare snyggingar!
Idag kommer även Eriksson hem från spanien, fast vet dock inte vilken tid. Men det visar sig ;)



Tjingeling!


london 2010

Här är det tidsinställda inlägget som aldrig kom upp, så laddar upp det nu istället! :)

Förra sommaren var jag i London med Moa, hennes mamma, Adina, Klara och Anton! Vi bodde hos Moas
släktingar.
Vi hade det riktigt underbart där, vi käkade god mat, shoppade, gick på imax bio, spökhus och massa mer :D och så var vi på Green day konsert på wembley stadium! Det kan man kalla en riktig upplevelse! Så nu tänkte jag bjussa på lite bilder där ifrån. Det är inte bästa kvalitén för jag hade min digitalkamera då. :)







Haha, skön bild!



































Har 4980365 bilder till, men det får räcka!
VILL TILLBAKA! :D




kaggen hänger utanför

Hejsan! Just nu sitter jag här hemma i soffan proppmätt helt själv, familjen är i Malingsbo så är hemma själv inatt! Kommer jag överleva? Tänk om det börjar åska? Jag är körd.

Mathias & Angelica kom hit med pizza för ett tag sen, så slapp göra mat. Tur det för jag var vråålhungrig. Så har precis tryckt i mig en hel pizza framför tv:n! Kollade nyss lite på fotbollen, men det var tråkigt så nu kollar jag på filmen "Zodiac" men Jake Gyllenhaal. Dreggel! så sjukt snygg, jag dör. :o

A few minutes ago:



Right now:



Om nom nom.


På tal om något annat, jag sov ju hemma hos Moa inatt, därför har det varit dålig update. Vi har kollat på massa filmer, 2 Harry Potter filmer (så nu är jag ikapp) Sen kollade vi på Peter Pan, och Pearl Harbor. Sjukt bra filmer!  

Sen hade jag ju förberett ett tidsinställt inlägg, men det har tydligen inte kommit upp. Men jag lägger upp det senare :)

Bjuder på tre riktiga snyggingar.

Från Pearl Harbor



Från Peter Pan



Och den absolut snyggaste killen i världen, Jake Gyllenhaal!




sover vid Moa inatt

Nu sticker jag hem till Moa. Jag ska sova där inatt, vi ska laga mat osv. Mysigt! Jag kommer nog inte uppdatera något där, men jag har tidsinställt ett inlägg åt er! så kika in senare. Och så hörs vi imorgon! puss

Här är jag och Moa när vi ska föreställa krigare! Fast "krigarstrecken har dock gått bort"
Coola cheyer!







trassel

Idag har det varit suuuuuperfint väder, det har inte alls regnat hela dagen och varit kallt eller så, nääeejdåå...
Jag har iallafall varit med Mois idag, vi var hemma vid henne och kollade på film (trassel) och så bakade vi kladdkaka. Fast vi tog oboy istället för kakao, för dom hade inget, men det funkade lika bra det! ;) Muumms.





haha, riktigt söt och rolig film ;)



filmtips!

Nu tänkte jag tipsa er om lite bra filmer/serier eftersom jag är värsta nörden! Älskar filmer :D

Komedi/ humor!

Sjukt rolig och bra film! haha


och American Pie filmerna såklart ;) fast dom sista filmerna suger dock



Sorgliga filmer:









"a walk to remember" är den mest sorgliga film jag någonsin sett, om ni inte har sett den SE DEN! och ladda upp med näsdukar!!

Och denna film är väldigt gripande och hemsk, inte min filmsmak egentligen. Men den är ändå väldigt bra!



Denna är också bra, fast sorglig på vissa ställen!



Serier:

One tree hill är den bästa serien ever!!










Dom två sista kanske inte var så otippade? ;)

Det finns ju så sjukt många fler bra filmer, men det kanske kommer en annan gång! :)

           



Om nom nom

HEEJ HEEJ!  Idag har jag varit hemma hos Moa hela dagen låååååånggg. Vi har typ spelat kort, spelat kort, spelat kort, varit ute och gått, och spelat kort :) Hon är även hundvakt åt peppe hela veckan. För Adina är utomlands, och Eriksson med. Men jag och Moa har det bra här i Sverige, heheheh.. Nääero, men idag snackade vi lite om att vi skulle dra till Stockholm och grönan. Så det hoppas hoppas vi på! Är as-taggad på det :D :D :D :D :D :D


! 

Jag kom precis hem för ett tag sen, och nu sitter jag i sängen och eter glass! (Ben & Jerry's) om nom nom.
Och nu ska jag sätta på LOST! Jag lider nämligen av tv-serie beroende. Det känns som jag numera lever för Andra avenyn, och lost! <3

 

S-N-Y-G-G-I-N-G-A-R


HAHAHAHA



Hahaha, fyfan vad kul! Natthumor på hög nivå. xD

GODNATT!


bilder från malingsbo!

Hej på er! Det var ett tag sen jag (jansson) skrev nu. Men jag har varit borta hela helgen i Malingsbo, då kunde jag inte uppdatera, och sen har jag inte suttit vid datorn för jag har typ inte hunnit! Men nú är jag tillbaka iaf :)

Som sagt i helgen var jag ju i Malingsbo med the family och en kompis till Syster. (Malingsbo är en camping för er som inte vet) Massa sol och bad blev det, och i Lördags var vi ute med båten hela dagen, myys!

Nu kommer lite bilder därifrån!











 




























Byeee Sweden!

And hello Spain!  Nu drar jag :D  När jag kommer hem SKALL jag vara pepparkaka! 
Nu ska jag njuuuta av sol, bad och mat i en vecka på Mallorca!  Så nu får ni ha det så jätte mega super braaa!

Här får ni massa snygga nytagna foton bara för ni kommer att sakna mej sååå! 






Spanien imorgon :D ♥

Hej! Hoppas ni har haft en bra dag :)
Största delen av min dag har gått åt till att packa, och nu tänker ni: Hur jävla länge packar hon egentligen? HAHAH. Nejmen kanske överdrev lite ;) Men det tar grymt lång tid för mej att packa! Speciellt att välja kläder ;o Dryygaste! Fyfan hatar att packa .___.  Fast så äre ju när man ska ut och resa! :D  Så imorgon blir det Bye Sweden and Hello Spain! :)  Awesome!  Kommer bli asnajs! Ska ligga och steka på playan varje dag! Och käka restaurangmat varje kväll, hur najjs? :) hehe.

Nu har jag iaf packat i det mesta , har tid på mej imorgon också eftersom planet går halv 5 på eftermiddagen. Fast vi måste dock vara i Örebro och checka in halv 3 så vi åker hemifrån vid 1 :)
Sen blire flygplan i 3 timmar och buss i en timme! 

Jag längtar sjukt mycket! Kommer bli huuuur skönt som helst! :)
Och kameran är fullladdad och klar så förvänta er fina bilder här på bloggen om en vecka igen!
Kommer som sagt hem tisdagen den 19e juli, på min födelsedag :)  Så om vi inte hörs imorgon så hörs vi om en då! 

Har nyss gjort mej iordning och haft en efterlängtad ansiktsmask, nu ska jag ladda ner ny musik till mobilen sen sova :)

När jag kommer hem blir det att se Harry Potter och dödsrelikerna 2 på bio! Längtar till det med! :) Synd att det är sista filmen :( men den kommer säkert vara SJUKT NAJS! Aja, nu ska jag inte babbla på nå mer ;)

Ni får ha det så jätte bra sålänge! ♥

PUUUUUUUSSSSSSS

Spanien förra året :)



Stolthet och fördom

Hej! Hoppas ni har haft en fin dag :)
Drog till Moa förut och målade klart dörrarna! Asfina blev dom!

Här har ni bilder:




Träffade även Sofie och Adina idag :) Vi gjorde lite olika grejer (:
Har precis kollat klart på stolthet och fördom som jag sett flera ggr förut, men den gick på tv så :)

Nu blire tv eller nå ;)  Hörs imorgon, då måste jag packa :o  :D

Puss



Puuuuh!

Haaaallå igen :) 
Nu har jag gjort mej iordning, skrivit packlista OCH städat hela mitt rum! :O D.v.s Dammat, damsugit, och tvättat golvet! Så här rent har det inte vart på länge :D  Känns bra sköönt!  Fast drygt var det :o  Men städning blir alltid roligare med musik på högsta volym i bakrunden!
Slängde precis iväg ett sms till Moa om att jag är klar, så snart ska vi väl måla i think, om vädret tillåter det! :)

Men ville bara önska er en fin dag! :) Så vi hörs ikväll sen! Puss

Här får ni en fin bild på mej och Jansson när vi är som normalast bara för jag saknar henne :)  KOM HEM HAGGA! :( 

 




Godmorgon!

Heeej :) Är ni vakna, pigga och glada? hehe, det är jag iaf! Vaknade av väckarklockan vid 8 för då var det dags att möta upp Moa för en springtur! Riktigt härligt! så nu har jag precis duschat och HELVETE NU GLÖMDE JAG ÄGGEN!!  HAHAHAHAH   Nu får vi hårdkokta ägg (y)  najs! Hahaha. 

Efter frullen ska jag fixa med lite saker inför resan! Jag åker förfan till Spanien iövermorgon! Heelt sick :D
Så det blir lite städning, packning osv :) Sen drar jag till Moa och målar på dörrarna igen! ;) Idag blir det blommor! höhö

Kanske blir såhär brun i Spanien igen?  Värmen där just nu ligger ju på runt 32 grader ;)





Hahah bilden är ifrån när jag var Jacob Black när vi gick på Eclipse ;) HAHAHA

tihhihiii


Två flugor i en smäll!

Heeej , dagen spenderades med moa, vi pratade väl mest , kolla på tv och målade dörrar! AHAHAH. Riktigt snygga var vi när vi målade! haha. Sen drog jag hem runt 8 och käkade grillat, och nyss tjocka jag i mej en kexchoklad (y)  höhö. 

Men nu tänkte jag iaf visa er dom sista bilderna jag har målat, det var en tjej som gissade rätt på vad det var jag målade, R I H A N N A. Så här är den bilden :) 




Sen målade jag även av Orlando Bloom, men han för vandlades till en gammal gubbe istället! (y 

 





Nu blire filmtajjm! Puss

Home sweet home!

Heeeej! :D  Mår ni bra? I hope so!
Nu är jag hemma igen efter att ha vart hemma vid mormor och sen spenderat 3 dagar i den fina staden Linköping!
Har asmycket att berätta men får ju runda av det lite ;)
Dom första dagarna var vi iaf hemma vid mormor och gjorde massa saker, var även in till Katrineholm och shoppade lite saker, skulle igentligen inte ha någonting men när mamma är på shopping humör så kan man lura på henne vad som helst ;) hihiih.  Men det hände väl inget speciellt där, Jo jag ritade förresten ;)  haha bilderkommer!
 

 I tisdags drog vi ju iaf som sagt till Linköping , där vi först vandrade runt lite i gamla linköping, mysigt!
Sen åkte vi och checkade in på ett skit fint Scandichotell. På kvällen åt vi på restaurang, jag åt lasaaaange! Mums!

Gamla Linköping:





Åhhåååå, chokladboden! <3

Glad cheeeeyy!




Snacka om att småfåglarna var tama där alltså! Flög typ precis över huvudet på mej ^^





haha coolaste geten alltså! Den var så envis och stretdade emot hela tiden och lät , skällde, bäade (eller vafan säger man?) och lipade! hah såg faktiskt mej själv i den ^^

Restaurangen:

Min lasagne! Muuums på den!


Syster fick coolaste efterrättten! Glass i en skål, sedan allt detta så hon fick blanda precis vad hon ville! :o 
Avis :(  

Hotellet:
 


skönaste sängarna eveeerrr!


Utsikten får man ju inte missa ;)
I onsdags Gick vi upp tiiidigt! För halv 9 gick tåget till Rimforsa där vi skulle gå på en båt som skulle ta oss tillbaka till Linköping, en fin båtresa som tog ca, 5-6 timmar och gick över Kinda kanal, (haha är jag någon jävla reseförklarade här eller?)  Det var faktiskt lite roligare än vad jag trodde att det skulle vara iaf ;)  Tog en maaaassa bilder så alla kommer verkligen inte upp! haha. På kvällen åt vi på samma restaurang igen, denna gång åt jag en ASGOD ceasarsallad (stavas)! haha.

Från båtresan:



Slussade genom typ 15 slussar :)

Gubbjeevel :(

Hahahaah, var arg på mamma för hon inte kunde ta kort!  Fast hade ju solen i ögona också ;)  Det resulterade denna enastående vackra bild! 






Bååten :) 

Och min ceasarsallad!

Och idag. Gick vi och kollade i någon trädgårds grejs, haha. Inte så jäätte roliga saker som jag gillar precis eftersom resan var till min mormor, men haha ;) 

Hotellfrulle!


Lite andra bilder:








Hah mormor som fotat med min systemis! Ganska duktig hah? x)

aja, tror jag var skyldig bloggen dom här bilderna eftersom jag har haft uppehåll en vecka :s
Men nu ska jag nog kolla på andra avenyn eller nå! :) Sofie, är typ bara 5 avsnitt efter dej nu :D ahha

Imorgon SKALL jag träffa tjejerna varesig dom vill eller inte! SÅ NU ÄR NI HEMMA! Annars hämtar jag er på min turkiska åsne moppe!  (kvällshumor y' ) 

Nä, godnatt på er nu! En stor FET PUSS till er dom vill ha! 
 


minigris

Hej på er!

Idag har jag varit hemma hos mina kusiner. Dom har nämlingen köpt en minigris! Eller mini och mini.. den kunde tydligen bli ganska stor, men nu är den liten iaf, eftersom den bara är ca 6 veckor. Den heter Malte, och är seriöst den sötaste lilla saken jag någonsin sett, aaaaawwwww. Puttinutti ^^ HAHAH. Jag måste försöka ta bilder på han sen, så jag kan visa er :D Så sjuukt söt! Hihi. Sen åkte jag även med Mathias och kusinerna och skulle fiska, vilket inte gick så bra för det fanns typ inge vatten där = inga fiskar. Höhö, jag som var as taggad på att fiska juu, :D 

Nu ska jag äta neg....chokladbollar och kolla på Lost! :) 

eller vänta lite, jag hade visst en bild på honom!

 

SÖÖT VA?


svar på en fråga.

Fick en kommentar av en som undrade när nästa kortfilm kommer upp!

Det är ju så att Eriksson är på semester så vi har inte träffats på ett tag, och vi kommer vara borta en hel del under sommaren. Men så fort vi får tillfälle att spela in så kommer det en till! Håll utkik :)

Om ni kollar i kategorin "egengjorda filmer" så ser ni våran första film! Hehe


Niggah-balls

Heeei! :D 

Ni kanske undrar vad jag gör nu på kvällskvisten (säger man så?). Jag fick precis värsta chokladsuget, så jag decidade att baka chokladbollar! så det ska jag göra nu! Sen har jag laddat ner andra säsongen av lost nu. Så jag ska väl kolla på några avsnitt av det också. HUR NICE?
Nu upptäckde jag att klockan snart är 11. Ooops, får skynda mig





We love cam-bilder!

PÖSS!


Bilder från ludvikafesten!

Heej! Nu tänkte jag visa lite bilder, och berätta lite om i lördags då jag och Moa var på ludvikafesten.

Vi träffade på babsan!



Fick även autograf av henne/han ;)

Sedan 22:00 var det dags för Danny booii! Är inget större fan av honom, men har var ändå riktigt bra, sjukt snygg i verkligheten är han med (hans bandmedlemmar också), och fett grym på att dansa! <3





Och direkt när han slutat uppträda stannade vi kvar vid scenen och inväntade The Poodles! Då stod vi längst fram. Och gissa vad som händer när vi står och väntar? Jo! Danny springer förbi rakt framför oss, och sprang och sträckte ut handen så alla kunde nudda den! Jag har inte tvättat handen än, bara så ni vet :) Haha, jag skojja.  

nu upptäckte jag att jag låter som värsta fjortisen och ba "åååh, jag har träffat danny, jag är kär, jag nuddade honom, OMG!" 

Jaja, sen 00:00 var det dags för The Poodles och vi stod ju som sagt längst fram! Det var riktigt grymt det också :D Även fast vi höll på och hamna mitt i bland ett bråk med fyllon osv.. (y) men en cool mamma räddade oss, HAHAH!



Sedan tog vi bussen hem vid halv 2! Grym kväll var det iaf! Fast vi kom dock dit lite sent, annars hade vi nog gått på tivolit också, var riktigt taggad på det med vi hann inte.

PUSS!


släktträff och ludvikafesten!

Nu sticker jag iväg på släktträff, sedan ikväll sticker jag och Moa på Ludvikafesten! Kommer komma hem sent, bussen hem går vid halv 2. Så det blir nog ingen mer uppdatering förens imorgon! Vi hörs! :D




tips - torrshampoo

Hej på er!
Förlåt för dålig uppdatering, men det är ju så fint väder så jag har ingen lust alls att sitta vid datorn. Det blir mest på kvällarna man gör det. Idag har jag solat hela dagen, har legat på en madrass i poolen och stekt. Så lite brunare har man allt blivit! :D Annars har jag inte gjort så mycket mer idag. Imorgon ska jag dock på "släkt-träff" och troligtvis på ludvikafesten. Men mer om det imorgon!
Är även hemma själv ikväll, så nu har jag lite smått tråkigt. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på :)


Nu tänkte jag tipsa er om ett asbra torrshampoo! Om man tex inte orkar tvätta håret en dag så kan man istället använda torrshampoot för en uppfräschning! Det är ju inte heller bra att tvätta håret för mycket, man ska ju helst inte göra det varje dag. Så därför tycker jag att detta är skit bra! :) Och om man får fettigt hår fort så är det också bra tt kunna använda det här.


Puss och kram!





RSS 2.0