back on track

Hello babes!

Det var ett tag sen någon av oss skrev nu. Men båda har ju varit på semester. För en vecka sedan så åkte ju jag till västkusten (Fiskebeckskil) tillsammans med family, mormor, morfar, mattias, angelica, maximus, och william. Vi var där ifrån fredag - söndag. Vi bodde på hotell och vi hade verkligen super trevligt! :) Vi käkade god mat (hotellfrullen var ju inte så dålig, if you know what I mean) herregud vad gott det var, brukar inte gilla frukost annars. Haha, förutom att äta så fiskade vi krabbor, åkte med en båt över till Lysekil en dag och gick på ett havsmuséum eller vad man ska kalla det, spelade minigolf (jag vann!) sen var vi ute och gick vid hamnen och massa annat! Bilder kommer senare när jag fixat med dom, så då kan jag berätta lite mer!

I söndags (när vi åkte ifrån fiskebeckskil) så drog jag och familjen direkt vidare till strömstad, där vi bodde på en camping. Eriksson var ju där samtidigt. Vi bodde bara ca 900 m från varanra, så träffade henne en hel del också :) Vi hade lite otur i början med vädret, men näst sista dagen var det hur fint som helst! Vi satt vid havet på klipporna och käkade glass och bara hade det gött ;) liiivet!

Aja, visar som sagt bilder senare och berättar lite mer :) Blir så tråkigt med bara text.


 Igår var jag även i stockholm med Moa! Vi var på Grönan och gick lite på stan. En riktigt mysig och rolig dag var det :D :D men varmt så in i jdieosajögdg, höll på att dö inne på grönan ibland, haha! Inte kul att stå och köa till karuseller i 60 graders värme, i typ 78 timmar, och alla är svettiga! HAHA, men förutom det så var det huur najs som helst :D 

Nu blev det mycket text här utan bilder ocksåå. Men det kommer det kommer! Ha det så hörs vi älsklingar! :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0