blixtrar & dunder

Hej! Idag efter skolan följde Eriksson med mig hem. Vi var mest ute osv i det sköna vädret! Vi har även planerat en rolig sak som kommer hända på bloggen. Vi återkommer om det senare ;) Tror det kommer bli riktigt kul! :D

Det har även åskat såinihelvete mycket idag också :o Jag och sofie satt inne i min soffa och kollade på andra avenyn när det åskade som mest, och rätt som det var så hör jag att det "knakar" i väggen på huset. Sedan hör vi värsta smällen i tv-rummet. Mamma typ skrek och sa att vi skulle komma, och när vi kommer ut dit så har hela fönstret öppnat sig (av vinden) så allt som stod i fönstret ramlade ner på golvet, alla blommor, lampor och sånt. Och eftersom det regnade sjukt mycket så blåste det in vatten, så det var blött överallt. Sjukt läskigt var det haha.

Förövrigt så älskar jag när det åskar, det är riktigt mysigt ju :)



Måste även säga att jag är riktigt glad över att alla prov och sånt är över i skolan nu. Så dom sista dagarna nu innan sommarlovet kommer bli riktigt chill! SÅ JÄÄÄÄÄÄVLA NAJSS! Imorgon tror jag är sista "vanliga" skoldagen. Dom andra dagarna ska vi göra massa andra saker.

kan passa på att bjuda på några bilder som jag tog imorse bara för att jag är så snygg! ENJOY!

 

Nu ska jag göra mig iordning, sedan blir det sängen och andra avenyn (och nej jag är INTE beroende) Varför
undrar ni det??? P U S S


läskig ansiktsmask!

Nämen Tjeeeennaaareee! Vårkonserten var bra :) Lite seg bara tills mina sötnosar klev upp på scenen! hah, nej men Adina, Moa och Emmy, NI VAR GRYMMA! :)))))))

Hihih, håller jag på att göra mej iordning, sen blir det andra avenyn ^^  ovanligt? nej inte alls..
Just nu tog jag på mej en ansiktsmask som är as creepy! Jag skulle kolla i spegeln efter ett tag när den börjat stelna, och så var jag vit som en mimare typ! Asså nu låter det ju inte konstigt, men den var verkligen VIT! :o

Kolla själva, jag blev fan rädd! :o hahaha



Äh, nu ska jag gå och tvätt bort den!

Pyss och kram och godnatt!


vårkonsert

Hej! Just nu sitter vi hemma hos mig (jansson). Vi har nyss kollat lite på andra avenyn, och strax ska vi gå på en vårkonsert. Det är några kompisar som spelar, och våra småsyskon. Det blir nog kul :D

Och idag hade vi vårat sista prov innan sommarlovet. HUR SKÖNT SOM HELST! så nu kommer det inte skrivas något mer om plugg iallafall! Haha, och nu kommer det bli mycket bättre uppdatering eftersom vi inte har så mycket i skolan och tänka på.

Ni får ha det så bra, så hörs vi senare! Puss! :)

Bara för att det är skolavslutnig snart så bjuder vi på en bild från förra!


22:19

Hej, hoppas ni mår bra och att ni haft en underbar dag!
Min har vart ganska seg. Vi firade ju mamma men sen har det mest vart plugg för mej. Har sista provet innan skolavslutningen imorgon! Biologiprov om människokroppens alla delar och organ. Massa konstiga ord att lära in , vilket gjorde det svårt att plugga. Jag är så skoltrött nu så jag kan inte koncentrera mej längre på skolan! Blöööh, ska bli mer än skönt med sommarlov!
Såg nyss ett väldigt  berörande avsnitt av andra avenyn, nu ska jag sova och bara låta tankarna rulla..

Vi hörs imorgon då vi även svarar på kommentarerna!
Sweet dreams!




Morsdag!

Godmorgon! Idag var jag uppe tidigt, 9 vaknade jag :) Annars kan jag aldrig sova på kvällen! Hah.
Asså jag är redan taggad inför jersey shore som som vanligt är klockan 8 ikväll! Haha, det är höjdpunkten på söndagarna! ;)

Men nu har jag precis tecknat en bild som mami ska få nu på morsdag! hihhhiih, gullig jag är ^^ Sen får hon ju dom andra presenterna också, så ska vi alldeles strax fika :) Höhö.. Ska ni fira morsdag idag?



Hahhahha ;)

Ha en bra dag!





















Hos Jansson!

Hej! Nu sitter jag hemma vid jansson och väntar på att hon ska käka färdigt. fast efter det så ska väl jag också hem och äta, haha. Vi har iaf vart ute och gått och köpt morsdag presenter! Ni har väl inte glömt att det är morsdag imorgon? ;)  Det brukar jag nästan alltid glömma men denna gång kom jag konstigt nog ihåg :)
Min mami får choklad och en skvaller tidning, haha det får duga :) Det finns inte så många affärer här förstår ni!

Haha, så hur ser era kvällar ut då? Jag ska nog bara ta det lugnt och kolla på film oså :) 
Jag fotade lite idag , så dom bilderna kommer väl upp senare! 

Ha en bra kväll, puss! 

 


Ben & Jerry´s

Idag hade vi ju som sagt fri-idrottsdag. Förutom regnet och att jag slog i ryggen när vi hoppade höjdhopp, så var det väl helt okej. Jag var med på det mesta iaf. :) När jag kom hem var jag ganska trött, så idag har jag bara tagit det lugnt. Har kollat på några avsnitt av BB, och andra avenyn. Höll typ på och somna. Men nu är jag pigg igen! :D 

Ikväll ska jag bara vara hemma och mysa med familjen, det var rätt länge sen alla var hemma samtidigt på en helg, så det ska bli skönt :) Vi har nyss käkat god mat, och nu ska jag fortsätta frossa god-saker ;) Bla....

DETTA:


 

Ha en fin kväll !


                                          


Hej!

haha, kom inte på någon rubrik!
Hoppas alla mår bra! Idag hade vi som sagt fridrottstävlingar i regnet, ganska kul faktiskt enligt mej :)
Hoppas jag fick ihop några poäng till klassen iaf , man fick 2 poäng till klassen om man bara deltog , och jag gjorde det i alla förutom en! (y Naaaajsss.

När det var färdigt runt 11 så fick man dra hem , så en chill dag har det varit!
Har duschat, byggt med leklera med syster (HAHAHA) det var faktiskt roligt :) Vi gjorde små bakelser och grejer som hon ska ha och leka kafé med hennes barbie med (y hihih. Kanske också leker? :O  Fast ne...

Sen har jag kollat på andra avenyn, BESTÄLLT STREETDANCE T-SHIRTARNA!!!!! , och snart ska vi äta bakpotatis med kött = smarrigt värre! hehe..
Och efter det blir det talang!  Så har min dag sett/ser ut  (:

Här får ni bilder på våra och mest mina mästerverk! hihih.


Min cupcake! :)

Min mcdonalds meny!







pissväder!

God morgon! "Nu sitter jag och äter frukoost, hela dagen låååång" 

Haha, nejmen har precis käkat klart och ska gå och borsta tänderna nu. Sedan ska jag iväg och ha fri-idrottsdag idag! I SPÖREGN !! TJOHO VAD KUL. Usch och fyfan. Hoppas verkligen inte att det håller i sig hela dagen... Men nu måste jag dra, vi hörs senare.




Lady gagas nya album!

Hej! Kom hem för en timme sen, har vart och kollat när 3-5 orna har uppträtt med en musikal som heter låtbåten, där min lillasyster var med :)  Efter det blev det käk och har redan gjort mej iordning och ligger och lyssnar på Lady Gagas nya album, någon som lyssnat på det redan?  Har inte lyssnat färdigt på hela albumet än, men hittils tycker jag att det är sjuuukt gryyymt! Asså kan man göra något annat än att älska Lady gaga?
Säg mej en av hennes låar som inte blivit en stooor hit?  Nepp, hittar ingen :)  Hah,nejmen, hon OCH alla hennes låtar är ju skitbra! Avgudar henne typ, haha :)   Fattar inte hur hon vågar visa sig i så konstiga kläder och outfits inför hela världen! Vilken annan artist vågar gå på en gala i en köttdräckt lixom?  Sååå cool!  <3 haha.
Hon kommer ju typ bli så stor som Michael Jacksson?!
Love to Lady Gaga!

Lady Gaga – Born This Way
   - Spotify länk till albumet



  Hur coooooool???


thursday

Hej bloggen! Det har ju varit en riktigt dålig upptatering nu. Och det beror som sagt på att vi haft fullt upp med allt pluggande. Det känns som om det ända vi har skrivit om är om skolan och plugg! Haha, booooring! Men nu är de mesta proven över iaf. Har bara ett kvar!
Idag hade vi ju so och svenska prov. Båda gick åt helvete, speciellt svenskan. Så har vart typ på dåligt humör hela dagen. Fyfaan! Meeeeen, jag orkar inte bry mig om det ;)

  

Idag efter skolan har jag bara varit hemma och chillat, kollat på några avsnitt av Andra Avenyn och lagat mat :D Min specialité - Bacon medvärldensgodastesås, och pasta! Sjukt gott! Har kommit på det helt själv också. Hehe, så nu sitter jag i soffan och är proppmätt.  


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

Hej! Är riktigt happy nu , för nu är både svenskan och so:n avklarade, samt en tandläkar tid! Wiiihoooo!
Nu är det bara biologin kvar som jag dock inte fattar ett skit av men ´det är ju inte förns på måndag och efter det så har vi inte ett ända prov mer!!!!  Fyyyyyyyyyyfan va sköööönt! <3 <3 <3  haha.

Aja, nu ska jag inte haka upp mej på det ;)
Nu ska jag ta  och svara på kommentarer sen kolla på tröjor till street dancen! Så vi hörs sen , ciao!




Denna bild kanske hamnar på tröjan ;) Kram!


Svar på kommentar!

Tänkte ta och svara på en liten kommentar här! Om jag laddar ner andra avenyn..  Och ja, det gör jag! Så enkelt att bara ladda ner sen har man alla avsnitten ifrån hela säsongen samlade, gratis! Hur bra är inte det ? :D
Synd att det är olagligt ;) But shit tha same!  höhöhöh.

HÄÄÄR har ni en direkt länk om ni vill ladda ner, varsegooooddaaaa!

Nu ska jag ta och kolla :) Så vi hörs imorgon! Fast på kvällen för först blir det plugg .______.


Godnatt!




HEEEJ!

Hej! Fyfan i helvete vilken dryg dag det varit idag. Har pluggat exakt heeela dagen! Började klockan 4, och blev klar typ nu! och ändå är jag inte klar med skiten på långa vägar. Haha, men nu orkar jag verkligen inget mer. Är helt konstig i huvudet (haha) så får fortsätta imorgon istället :) Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på andra avenyn, sedan sova.



Och för er som vill veta. Och det är klart att ni vill. Så regnade det as mycket nyss! Jag stod och borstade tänderna, sedan lät det som att det var världens storm ute, och som att väggen typ skulle blåsa omkull.  Och så kollade jag ut och det ös-regnade och blåste hur mycket som helst. Coolt (y) haha låter som att jag aldrig har sett regn förut.

Nää, nu säger jag godnatt! PusSs! 

 

PLUUUUUUUUGG!!

Vet inte ens varför jag tog mej tid till detta :O  Har grymt  mycket plugg som måste göras! Men bloggningen går ju först, right? ;)  Aja, nu måste jag verkligen sätta fart med pluggandet!  så vi hörs sen när min hjärna antagligen är överhettad av allt plugg ;o  Hööööj!  




Attakerade av myror!

Aaaaaaaaah, vii blir attakerade av myror här! HAHAHHA.  Nejmen , nu har det kommit in myror hit igen, dom hittar alltid nå jävla hål där dom springer in! Usch, va äckliga dom är! Fast samtidigt jättesöta :)) 
Haha, vilken cp inlägg!

Aja, jag var ju tvungen att ta kort på dom? Men snabba var dom , så man ser ju inte så mycket ;) HAHAH.





Tur att det inte är pissmyror iaf!  Fyyyfaaaeenn :)

Nu blire andra avenyn sen sova! Godnatt! :D ♥


Färgat håret!

Hejsan bloggen! Det har ju som sagt varit väldigt dålig uppdatering nu senaste tiden. Men jag har inte haft tid pga plugg osv.. Men vi ska försöka bli bättre på det!

Idag har vi iaf våran klass, pluss 8b varit i linde och kollat runt på Lindeskolan. Det var faktiskt kul och intressant och se hur det såg ut :) Skulle faktiskt kunna tänka mig att gå där. Vi var där samtidigt och tittade som storå skolan, och vi blev indelade i grupper, och i min grupp (och erikssons också btw) så var det väärldens drygaste killar som var med. Dom gick typ och klagade och gnällde över allt. Haha, blev riktigt irriterad! sen gick dom och babbla om att storå var bättre än kopparberg och var allmänt störda!



Annars då. Efter skolan, eller ja vi vid halv 6 ungefär så drog jag och klippte mig och färgade håret! Blev nöjd faktiskt :) Blekte slingor, så nu är man blondiiee. Typ. Haha :D

Här får ni lite snabba cam-bilder. Orkade inte ta med kameran, så det blev inte så bra bilder men..

ofixadochosminkadtjej.se


 

Det ser dock inte ut så där i verkligheten men. Jaja, nu blire plugg! TJINGELING!




Godnatt!

Heeeej, sry för ingen uppdatering idag heller! Har vart hos mormor så jag har ju mina skäl. Vet faktsiskt inte varför Jansson inte har bloggat! Ska ta ett redigt snack med henne imorgon!  HAHHAAHH skojja :)

Kan redan nu säga att uppdateringen kommer att vara låg den här veckan, för vi har 2 stora prov på torsdag sen inlämningsuppgift också! Och på måndag har vi också 2 prov. Men sen är det slut på pluggandet hoppas jag! :D

Vad har ni haft för er nu ikväll då? Kollade ni på solsidan? För det hade väl börjat va, eller?  Hah, för min del blev det ju såklart Jersey Shore! <3<3<3 Yeeeeaaaah buddy! ;)

Nu ska jag sova, för imorrn ska vi på nå miljöbesök på gymnasiumet i linde! Hoppas det blir roooligt!

Puss till er!  hihhi :)


Godmorgon!

Förlåt för att vi inte har uppdaterat något! Men vi har tyvärr inte haft tid. Och igår var jag helt slut! Min förkylning har tagit om på nytt, så jag är ganska trött ;o  Får skylla mej själv lite eftersom jag gick på streetdancen, sprang runt en heldag och shoppade i Marieberg och var med på idrotten! Inte så smart när man är förkyld. Så nu ska jag ta det lugnt.. 

Idag har jag iaf damsugit och dammat hela mitt rum , som inte blivit städat på över en månad! Myysigt..
Och sen har jag gjort mej i ordning precis.  Sofie ska till marieberg idag och leta efter en skoavslutnings klänning. Jag var ju somsagt där i torsdags och letade, och hittade en söt och somrig inne på wear it! 
Hittade även trosor, magtröja , smink och ansiktsmask (y) 
 
Tänkte lägga ut en bild på min skolavsluiningsklänning senare, men jag kan ju lika gärna göra det nu? :)
Så här är den!





Atjooo!

Hejsan bloggen!
Idag har vi haft studiedag, riktigt skönt! Det var meningen att jag skulle åka med mormor till Ludvika idag på förmiddan, men jag vaknade upp och mådde inte så bra, vad täppt i näsan och det kändes som huvudet vägde sisådär 78 kilo. Så jag pallade inte. Men ska ändå åka med mammsen till Örebro i helgen, så då ska jag kolla på klänning till skolavslutningen, som annars var tänkt att jag skulle göra idag :) Idag har jag haft en riktig slappardag! Har kollat på en hel del avsnitt att andra avenyn. Så nu har jag inte mycket kvar på den första säsongen :( Haha

Ja, det var väl bara det jag hade att säga för tillfället. Plus att jag har nysit/nyst hur många gånger som helst idag också! haha, lite kul :D Jaja, vi hörs imorgon PusSs!




Tandläkaren och shopping!

Hejhej, jag är heeelt slut efter street dancen, skulle kunna sova nu ! Beror väl på min förkylning oxå...
Men men, det var iaf sjukt roligt och nu har vi gått igenom dansen som vi ska uppträda med! Idag snackade vi scenkläder också. Man blir ju inte liiiite taggad för att uppträda! Det kommer bli asnajs, fast nervöst ^^

Hehe. Imorgon har vi studiedag, då ska jag först till tandläkaren och borra :s (fyihelvetevadjaghatarattvaravidtandläkaren!) He he...

Men efter det blir det iaf att åka till Örebro och handla skolavslutningsklänning och mer :) Hoppas jag hittar någon! Annars får jag gå med rumpan bar!  Haha nerrå :P

Aja, nu skja jag käka lite och sen slagga framför andra avenyn! Puss



Snart streetdance!

Hej bloggen! Nu sitter vi hemma vid Eriksson. Följde med henne hem efter skolan. Vi har nyss kollat på andra avenyn! Och snart ska vi hem till mig och hämta kläder. Sedan ska vi iväg och dansa streetdance! :D Vi är riktigt taggade!

Vi hörs ikväll igen. PusSSs!



grattis mormor!

Hej bloggen! Kom precis hem från mormor. Hon fyllde år idag! så jag har varit där hela dagen! Umgicks med kusinerna och några andra :) Det var jätte trevligt. Vid halv 6 käkade vi räk-paj (som var hur god som helst) sedan blev det tårta! Åt väl kanske en aning för mycket, så nu är man ju liksom sådär lagom mätt ;) Hehe.

Nu ska jag kolla på något avsnitt av andra avenyn, sedan ska jag väl sova. Och imorgon är det redan onsdag, sjukt vad veckorna går snabbt asså! Och onsdagar= streetdance! Happyface! :D

Men vi hörs mera imorgon hörni! PuzzZ & KraAamMm!


Bakat!

Tjaaaaaa! Gick hem när vi slutade tio i 2 i spöregn! Usch säger jag bara :o Det här kan inte vara bra för min förkylning!  Men detta väder kan ju bara betyda en sak?  BAKVÄDER! Satte igång och bakade sega choklad rutor (y as goda är dom. Och bara för att ni är så söta så ska ni få receptet och lite bilder av mej! hahahah. :)











Recept:



Nu ska dom ut! :)   Kram


Pirates of the caribbean 4!

Heeej! ingen bra uppdatering idag, vi har spanska prov imorrn första lektionen så det ger ju sina spår!
Men iallafall..

Vet ni om att det kommer en 4e Pirates of the Caribbean film som har biopremiär på onsdag 18 maj? :D

Pirates of the Caribbean - On stranger tides  heter den!
Den kommer visas i 3D också, inte så dåligt att se Johnny Depp i 3D! Wooooow säger jag bara!

För att hitta mer information och beställa/reservera biljetter så får ni en direktlänk häääär!

Kanske ska gå på den i helgen eller något, det vore grymt! ♥










Hörs mer imorgon för min del! Puss


some photos

Lägger ut lite bilder som jag fotat :)






















städdag!

Hej! klockan är snart 4, och jag sitter här i soffan och har nyss duschat. Idag var det meningen att jag skulle gå upp tidigt och vara duktig och sedan sätta mig och plugga, men så blev det såklart inte. Jag vaknade av att jag hade ont i halsen och mådde inte så bra. Fast det är dock lite bättre nu tror jag. Så idag har jag inte gjort speciellt mycket förutom att städat mitt rum! duktig chey! och det var behövligt kan jag säga, kläder ööverallt!

Sedan har jag faktiskt börjat läsa en bok också, inte likt mig. Brukar aldrig läsa annars. Men jag blev plötsligt sugen på det. Så jag började leta efter en bok hemma och hittade en. "oskyldig" heter den, och den verkar bra faktiskt :)

här får ni före/efter bilder på mitt rum!

Fööre:

 

Efter:

 


Filmtaaajjjm! ♥

Hejhej, hoppas ni mår bra! :D
Jag mår sådär, nu har hostan och näsan dragit igång , har typ nysit 234482375253639 ggr idag!

Aja, jävlar vad spännande det var igår!!!! Var så jävla nervös och glad när Eric Saade låg 1a genom halva omröstningen! Men tyckte vi fick en bra plats ändå! 3a är ju grymt! Och vi var ju bara några poäng från att bli 2a oxå :)

Men man kan nästan säga att Sverige vann ändå efter som Azerbeijans låt var svenskskriven, svensk koreograf, svensk kläddesigner och svenska körar bakom numret! Vad var inte svenskt i det numret liksom? :) Heh, det var ganska många bidrag som var bra igår tyckte jag! Det var askul att kolla på , och spännande var det!  

Nu tänkte jag iaf ta och kolla på Harry Potter och de vises sten! Det var år och dar sen jag såg den sist! Och älskar ju Harry Potter så :)



Aw va söt han var där! :D ♥


Nu kööör vi ! Hejja Saade! :)

Heeeeeeeeeeeejjjaa  Sverigeeeeee! Hahah :)




time to cook!

Hejsan! Jag vaknade rätt sent idag, men det var skönt att sova ut! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, Eriksson är ju sjuk, och Moa skulle bort.. Så kan inte hitta på något med dom iaf :) Men jag fick just idén att jag skulle laga mat! Så ska göra det nu! Det blir pasta, och bacon med någon sås tror jag.
Vi höra senare om jag inte råkat bränna ner hela huset!


Virus, plugg och melodifestivalen!

Hejhej, nu var det ett tag sen jag skrev här. Men jag har orsaker till det också! Vi hade ju som sagt tjejkväll i onsdags  och som Jansson skrev så var det väldigt kul! Dagen efter på torsdagen, var jag hos farmor och putsde fönster. Det blev jätte bra och tjänade 100 kr extra ;)
Kände på mej under dagen att jag hade ont i halsen. Sen började en jävla mardrömsnatt för mej ;o Var vaken heeela natten med slemhosta och hur trött jag än var så kunde jag inte sova! Blev riktigt arg och provade med allt, drack varm choklad, läste , tog på tvn (asså jag försökte somna till tvn) , försökte sitta upp och sova, försökte ligga och sova (det gick veeeerkligen inte att ligga ner och försöka sova!) sen typ klockan 4 mitt i natten låg jag vid facebook och käkade glass med hopp om att halsen skulle bli bättre. Men icke sa nicke! Usch och fyyyfan på den natten!  Så igår så var jag hemma från skolan, tänkte gå först men det var tur att jag stannade hemma, för när jag fösökte äta så var det bara att rusa till toan och spy (y 2 ggr tillochmed. 
Låg och kollade på andra avenyn hela dagen. Sen blev det talang på kvällen. Lite komiskt att jag blev dålig fredagen den 13e, kanske stämmer myten? :)  Har iaf fått i mej mat nu och så mår jag ganska mycket bättre idag! Fattar inte riktigt vad det är jag har eftersom jag typ inte är jätteförkyld och magsjuka har jag inte. Så det måste vara ett virus av någon slag!

Aja, jäävlar vad mycket text :o  Haha. Men nu ligger jag iaf och pluggar, har 10098498398494 läxor och prov nu innan skolavslutningen så måste ligga i nu!

Men en sak som jag blev jävligt glad över (som jag hade glömt bort) är att det är eurovision song contest ikväll! Är sjuuuukt taggad, så ikväll blir det myskväll med familjen och hejjande på Erik Saade !

Lycka till snygging! :)





Ha en bra dag!

 


friday!

Hej igen!  Varken jag eller Eriksson har ju inte uppdaterat något sen i onsdags, och det beror på att vi inte har haft tid. Iallafall inte jag. (jaha, nu blev tydligen texten sne, och går ej att få bort) 
Aja, vi hade ju som sagt tjejkväll/grillkväll i torsdags. Det var verkligen superkul, men jag tror vi gör ett eget inlägg om det senare, då lägger vi upp alla bilder osv :D För det blev en hel del, hehe.

Igår så var vi lediga från skolan. Vi hade Operation dagsverke. Direkt när vi vaknade så drog jag och Moa hem till henne och klippte häcken. Jag kan ju säga att det var ganska drygt, vi var så sjukt sega och trötta, för det blev ju inte så mycket sömn direkt natten innan. Så det var väldigt jobbigt, haha. Och båda var riktigt flummiga och trötta, så vi var helt konstiga hela dagen xD så tillslut var vi tvugna att ta en liten powernap på 20 minuter. haha

Och idag är det ju Fredag, och skoldagen var riktigt chill faktiskt :) och nu ska det bli riktigt skönt med helg, vet inte vad jag ska göra än. Men det visar sig!

När jag kom hem från skolan idag så möttes jag av en glad överraskning på bordet!  

Nämligen denna kladdkakan som mamma hade bakat! Smarrigt värre! ;) var tvungen att smaka lite för jag kunde inte låta bli, haha. Fast har dock inte ätit upp allt, utan det var någon annan som käkat innan.





Tjejkväll med tjejerna!

Hejhej! Nu har jag packat färdigt, TROR jag ! Hah hatar att packa för det känns alltid som jag har glömt något! Känner ni igen er? Hehe..
Men har packat för att nästan alla tjejer i klassen och en till ska sova över och ha en såkallad "girlsnight" ! Det ska bli grymt kul! Vi ska bl.a dansa streetdance, bada, grilla, kolla film m.m. :)  Så jag ska dra dit om en halvtimme eller så :D Det blir riktigt najs!

Och imorrn är vi typ lediga från skolan för att vi ska ha "Operation Dagsverke" Då gör man någon hemmasyssla och tjänar ihop 100kr och sen skänker det till någon fattig skola eller något! Själv ska jag putsa fönster vid farmor! (y  Hihi, men nu ska jag äta något sen åka! Vi kanske hörs ikväll eller inatt om jag eller sofie får blogga ifrån Moas mobil! Men det märker ni ju!

Ha det bra! Puss!





Första doppet idag!

Hej! Fööörlåt för dåligt uppdatering idag med! Vi ska skärpa oss! :)
Det var sjukt varms idag, 25 grader typ! Wiihoo! Så körde på shorts och ett stort linne idag (y asskönt!
Men iaf, efter skolan drog jag och sofie hem till Moa där vi typ dansade , solade , hoppade studsmatta, tog kort och till det bästa...  TOG FÖRSTA DOPPET! :D:D:D  Allafall jag och Moa :) Det var askallt men ändå skönt och svalkande!  Sen drog jag hem, på med träningskläderna och drog ut och sprang med Moa! Duktiga vi är!

Nu sitter jag och försöker få min hagga till kompis (moa) att skicka över bilderna vi tog idag, dom blev riktigt härliga och behöver en ny profilbild på facebook pronto! Så när du ser detta Moa, så Skiiiicka hagga!

Haha det var allt jag hade att säga för idag , så vi hörs väl imorrn!
Puss

HAHAH någon konstig bild ifrån google!



Chillat i solen!

Hejhej! Sorry för dålig uppdatering idag, men det har ju vart sjukt härligt väder idag, så vi har legat ute på gräsmattan och stekt hela eftermiddan! Vi låter bilderna tala för sig själva ;)
 








kemi plugg!

Godmorgon! Jag vaknade för ungefär en halvtimme sedan. Det var inte meningn att vakna så sent, men så blev det ändå ;) Det är i allafall grymt fint väder idag! 19 grader! Wihooo! Nu märks det verkligen att sommaren är påväg.

Idag är det ju söndag, sista dagen på helgen. Helgerna går så sjukt fort. Och denna söndag måste jag plugga till ett jävla nfrehgvoelgnrvpje kemi prov som vi har imorgon! och jag har inte pluggat någonting på det, så det kommer inte gå så bra. Fyfaan. Haha, jaja nu ska jag göra iordning frulle, sendan ska jag nog ut i solen och sätta mig och plugga sönder. Vi hörs är vi hörs! Puss och kram!

 

Kemibrillorna är på!




Drar ut på en springtur!

Godmorgon! Ställde klockan på halv 9 , men somnade om till halv 11 ;o Inte så lyckat! Så nu måste jag sätt fart! Börjar dagen med en springtur! Hörs sen! Bye bye



Kram


Golf och grillning!

Hejsvejs! Idag åkte jag ju som sagt till Ludvika en sväng. Hittade inga skolavslutningskläder som väntat (får åka nästa helg till örebro)  men köpte "finare" ritpapper, parfym och ansiktsmask på rusta! haha.

När jag kom hem drog jag och sofie och spelade golf med pappa och syster! Det gick inte så bra, men kan ju skylla på att det var första gången efter vintern! Hehe.
Men det var iaf skönt att vara där ute i varma solen :) 

Nu ska vi snart ta och grilla kött med pommes, sen kanske jag träffar sofie en stund igen. Får se :)
Ha en bra kväll! Puss


Spelar någon av er golf? :)




the sun is back!

Tjena snyggingar! Hoppas ni haft en skön morgon. Det har jag i allafall. Vaknade ganska tidigt (för att vara mig, haha) Har kollat på ett par avsnitt av andra avenyn för ett tag sedan. Och nu ska jag ta mig en dusch, sedan får vi se vad denna dag har att erbjuda. Har inga planer är så länge iaf. Men det är ju fint väder ute nu, så jag ska nog ut och fota lite eller något. :)
Har inte så speciellt mycket att skriva nu, så det får räcka. Men vi hörs senare under dagen. Tjingeliing! 

Bjuder på en gammal bild på mig och eriksson, för snygga <3 




Kvällsinlägg.

Hej! Tänkte slänga upp ett litet kvällsinlägg här eftersom det inte blivit någon uppdatering idag? Haha, vet inte varför men. Har typ inte haft tid! När jag kom hem så hängde jag med och handlade gott till Fredagskvällen! Tacos, grillchips och melon! Mums! Fast min mage är väääldigt mätt nu! haha..
Sen var jag tvungen att plugga till ett prov jag har måndag morgon. Fyyfaaan.

Sen blev det fredagsmys med talang på tvn! Efter det kollade jag lite på twilight som gick på tv. Åh, älskar ju twilight men det blir inte att man tittar lika mycket som förut. Men jag avgudar fortfarande böckerna och filmerna!<3

Aja, imorgonbitti ska jag upp vid 8 för sen följer jag med syster och pappa till Ludvika och kollar runt lite på förmiddagen. Har inga kläder till skolavslutningen än, inte för att jag tror att jag kommer hitta det där, men man kan ju alltid kika :) Hehe, det var väl allt jag hade och säga för nu!

Hoppas ni har haft en bra dag! Och ha en fortsatt bra helg!
Puss




Nu ska vi ut och röra på fläsket!

Hej hej hej och hå! Nu ska vi ut och gå! Men sofie (eriksson) har skavsår på sin tå. Kolla vilka rim vi kan hitta på!
Haha, jaa, vi ska alltså ut och ta en riktig powerwalk nu! Vi ska ju som sagt satsa på en beach 2011. Så nu kööör vi! 

På tal om något annat, vi kom precis på att vi ska skaffa olika kategorier på bloggen. Och en kategori kommer vara "träning". (Fast vi får väl dock se hur många inlägg som kommer finnas i denna kategori, höhö) Sen har vi kommit på några andra kategorier också som kommer upp på bloggen så småningom! Men nu ska vi ut och bygga upp ännu mer muskler! Pyss




hemma från streetdancen

Hejsan allihopa! Jag kom precis hem från streetdancen. Och idag gick det faktiskt riktigt bra! Vi har kommit långt på dansen som vi ska uppträda med snart. (Den 4 juni tror jag att det var) och det är så grymt kul!!! Asså det går inte att sluta när man väl har börjat. Vi har ju 1 och en halv timmes lektion, och tiden går så sjukt fort!
Just nu sitter jag i min säng och är fettt trött. Så ska göra mig iordning osv. Sedan blir det nog att lägga sig tidigt och kolla på andra avenyn. Ovanligt? -nej inte alls.
Ja det var väl bara det jag ville säga. Men vi hörs imorgon snyggingar! Puzz

Ville bara visa hur söt jag kan vara! (tycker dock jag ser ut som en kanin men.. HAHA)



Rabiosa



Hah skön låt :)


Orientering!

Hejhej bloggen!

Skolan idag gick ganska snabbt, vi hade inte så dryga lektioner heller!
Och på idrotten hade vi orientering! Hahaha, när jag orienterade med Moa och Sofie förut en gång så tappade vi bort oss i skogen, och alla andra klasskamrater fick en tid på ca 30 minuter och vi kom till målet på en timme ungefär! Den andra klassen som skulle ha orientering efter oss, fick stå och vänta på oss tills vi kom tillbaka! HAHA.  Det kan ha varit för att vi har så jävla omogna killar i klassen som gömmer kontrollerna .____.
Men idag gick det iallafall bättre! Man springer ungefär samma runda varje gång så man kan ju nästan ställena ;)

Fick en tid på 38 minuter någonting! (y

Haha kolla vilken söt bild jag hittade på google!


Hehe, men nu tror jag att jag ska ta och plugga lite hur tråkigt det än låter och är! D:
Men klockan 7 är det ju street dance , då har man ju iaf något att se fram emot! :))


Bajs ägg!

Hej alla! nu har jag och sofie precis kommit hem från skolan. och vi fick idén att vi skulle göra fattiga riddare! Och när vi plockade fram ingridienserna hittade vi först inga ägg. Så vi trodde det var kört, tills vi fann detta bajs ägg! 

Men nu är den stora frågan.. Vem av oss vågar knäcka ägget?  :s





Sims nööööörd!

Hej på er! Hoppas alla har haft en bra dag!
Idag har jag varit trött heeela dan dels för att det var första skoldagen efter lovet men också för att jag inte har sovit något på HELA natten inatt! ;o  Jag tog en låång sovmorgon på söndagen och det var väl därför jag låg vaken i stort sätt hela natten! Somnade bara kanske en timme eller så :o Så ska snart sova innan jag slocknar framför datorn!

Men iaf, när jag kom hem så satte jag mej direkt och spelade sims! HAHAH, jag är en riktigt NÖRD när det gäller sims! Kan sitta och spela och bara låta tiden rinna iväg! It's sick!
Synd bara att simsspelen tar upp så jävla mycket grafik! Önskade att jag hade en GRYM speldator med alla simsspelen på igen (alltså jag hade typ alla förut med då höll jag på att krascha hela datorn så var tvungen att avinstallera alla :(  )

Haha, har ni något favorit spel som ni verkligen , verkligen inte kan sluta spela? :) Tell me!




beach 2011!

Hej på er! Jag kom precis hem från skolan, första dagen efter lovet. Och jaa, det var skit tråkigt som vanligt. Haha, är riktigt skoltrött nu! Men vi fick reda på att det kommer ganska mycket studiedagar, och lite annat som händer, så vi blir lediga ganska mycket i alla fall. Och snart är det ju sommarlov, det är ju bara lite mer än en månad kvar, sjukt skönt! :D 

Men nu ska jag komma till det jag skulle säga! Jag vart riktigt sugen på att träna nu, fick värsta rycket. Och jag har sagt att jag ska satsa på en beach 2011 hur länge som helst nu! Och njaa, det har väl gått sådär ;) Haha, har varit ute och sprungit en gång och det var typ 2 veckor sen, sedan styrketränade jag lite hemma ett tag förut också, men jag fortsatte ej. haha (Y) Fast jag har dock varit ute och gått ganska mycket och gått på spinning. Men nu ska jag fan köra igen! Funderade på att ta en powerwalk lite senare, men det är piss kallt ute idag (det snöar till och med nu) så tror jag kör lite styrke träning inne istället.

Hittade denna bild på google. Eh, jag tycker det ser riktigt läskigt ut iallafall. Dom är typ 12, och ser ut sådär? haha

Tycker inte det är fint med tjejer med för mycket muskler


Somriga färger på läpparna!

Godkväll! (hahaha) Hoppas eran dag har varit bra! Min var seg, men skön, jag och sofie kollade på One Tree Hill hela dan i stort sätt!

Har gått och funderat ett tag om jag ska ta och köpa mej ett somrigt läppstift nu till våren/sommarn! Jag har aldrig läppstift annars, men tycker det är fint med lite färg på läpparna ibland! Håller ni inte med?
Så, funderade på ett ljusrosa läppstift, med lite läppglans uppepå är inte det somrigt och fräsht? :) Kollade upp några fina färger!







Eller varför inte ett utstickande orange läppstift?







Alla läppstiften är från make up store och bilderna är lånade ifrån google! 
Med detta inlägg avslutar jag dagen! Godnatt och sweet dreams! Puss

 


segis morgon

Hej! klockan är snart halv 2 och jag ligger fortfarande i sängen.. vaknade vid 11, men har legat och kollat på andra avenyn tills nu, hehe. Det är farligt att börja kolla, för det går liksom inte att sluta. Men nu ska jag försöka dra mig upp och käka frulle och göra mig i ordning. Sedan bär det nog av hem till Eriksson för att kika på One Tree Hill. Haha, jag har kommit på att jag är riktigt beroende utav serier :O jag kollar ju på: Andra avenyn, One Tree Hill, Lost, Big brother, och så kollar jag även på morden i midsomer och kommissarie Lynley. haha, vadå nörd?

Men näe, nu lär jag sätta fart. Sista lovdagen är det idag också. Suuurt. Men vi hörs senare, då ska jag visa det jag shoppade igår också!



Min shopping!

Godmorgon allihopa! Eftersom det är sista dagen på lovet så tog jag en rejäl sovmorgon! Kommer nog inte kunna sova ikväll bara för det men , skitsamma! hahaha.

Aja, tänkte börja morgonen med att visa vad jag köpte! 






La ut bättre bilder på linnet här!









Fick en badväska på köpet när jag köpte bikinin! Söt!

Ursäkta dom otroligt dåliga bilderna, tog bara bilderna lite snabbt så..


RSS 2.0