Where have you been

Rihannas nya musikvideo som släpptes för en kvart sedan! Har ni hunnit kolla på den än? Om inte Heeereee you aaareee! 




Vad tycker ni? :)



skön dag

Har haft en riktigt trevlig dag hemma hos mormor och morfar! Har fikat och legat ute i solen hela eftermiddan, sjukt fint väder har det varit idag :D
Och nu bjöds det på en riktigt god kycklingsallad!

/ Jansson

 


Långhelg!

Hej! Kommen för en timme sen, och nu har jag långhelg! Den kommer nog mest bestå av hääääng med kompisar! Min Valborg är fortfarande oklar, men den blir säkert rolig! Vad ska ni göra under Valborg? :)

Kan bjuda på några bilder på mig, var och klippte mig och färgade röd/mörkbruna slingor igår, så nu är jag några snäpp mörkare än innan!
Puss, /Eriksson


Mys.

Sprang lite mer än en hel mil idag på ca en timme utan pauser! Det är grymt för att vara mig iallafall, så just nu är det en död tjej som talar! Haha.

Körde lite styrka innan jag tog en skön dusch, och nu förtjänar jag faktiskt några avsnitt av gossip girl eller bb ;D

Så tänker säga godnatt till er nu och ha en fin kväll! Bra uppdateringen har varit idag va? Wiiiee!
Puss


Run bitch run!

Hello babes!
Idag blev våran dansträning inställd så tänkte ta mig en springtur istället! Kanske blir en promenad senare ikväll också om jag orkar, det visar sig.

Nä nu åker hörlurarna på och dunkar låtar från min springlista, som jag så vackert döpt till Run bitch Run!

Ciao!


grattis pappa!

Idag fyller pappa år, och det ska firas med en massa fika och smörgåstårta, smarrigt värre! 
Ikväll är det även dans i 3 timmar, så ska dansa bort alla kalorierna då hehehe :D Vi gjorde klart en dans igår (som jag nog kan lägga upp en video på sen) och idag ska vi börja på en ny! TAGGATAGGA 

Mamma var kocken och gjorde denna, hoppas den är lika god som den ser ut ;)




the hunger games

Igår hade jag en riktigt trevlig dag tillsamans med brudarna! Vi spelade tv-spel, käkade på wokhouse och så avslutade vi kvällen hemma hos moa där vi badade badtunna. Det var gaalet skönt :D Vi satt och snackade om allt möjligt och planerade sommaren lite :) MYS!
Tog tyvärr inga bilder, förutom på maten jag käkade. MUMS
Idag ska jag bara chilla här hemma, känner att jag inte orkar göra så mycket med tanke på att jag har varit lite småförkyld dom senaste dagarna, och min hals mår inte så bra.
Men klockan sju ska jag och tjejerna gå på bio iallafall, nämligen The hunger games! :D Hoppas den är bra. Någon av er som sett den?
Ha en fin dag, pussisar <3





31 prime red

Hello sunshines!
Idag hade vi kortis dag i skolan och slutade efter lunch! Efter det blev det en skön promenad med Emmy innan jag och pappa drog en sväng till Ludvika!
Fick inte med mig så mycket utan blev bara en hudkräm och en läppenna!

Läppennan heter 31 prime red och kommer ifrån isadora, tycker den verkar bra, här har jag dock läppstift över:
/Eriksson


daaaannnsss!

Hej gullisar! 
Idag tog lovet slut och det var dags för skola igen. Tråkigt, och bra trött var man, men det var kul att träffa alla igen :)  Imorgon blir nog också chill, vi ska troligtvis på ett studiebesök i ett buddhistcenter, eftersom vi ska göra uppsatser om någon världsreligion på so:n. Blir nog intressant! :)  Nog om det.. 

Idag var jag på en efterlängtad dansträning, dock var vi väldigt få men det gjorde inte så mycket. För nu kan vi avancera lite mer :D Aspepp! 

Nu ska jag nog kolla på ett eller 2 avsnitt av Gossip Girl innan det är dags för sängen! :) 

Puss på er!  


Bild från en gammal uppvisning! 


Morotskaka

Heeello sweeties! :)
Hoppas ni mår super!

Idag har jag inte gjort så mycket, eller har rättare sagt inte haft någon ork att riktigt ta tillvara på dagen. Men har iallafall hunnit med en springtur, lite plugg och så har jag och mamma bakat godaste morotskakan!

Så bara för att fresta er så får ni en smarrig bild på den!
Ha en bra kväll, och glöm inte Jersey shore ikväll! ;)
Puss /Eriksson


sommar kom nununuuu

Var och shoppade igår med mami, så här kommer lite bilder. BLEV SÅ JÄVLA TAGGAD PÅ SOMMAREN NU NÄR DOM BÖRJAR FÅ IN BIKINIS, SHORTS OCH MASSA SOMMARKLÄDER. ååh :D Skyndaskynda!











Det fanns väldigt snygga saker nu! Kunde ha shoppat hur mycket som helst, men det ville inte min plånbok så får vänta ett tag.


Tjenis penis

Wööö seg dag! Men har iaf varit en duktig tjej och sprungit och pluggat! :)) Bra där va, borde få diplom eller något!
Har fått för mig att jag inte ska blogga innan vi börjar med våran fantastiskt spännande omstart, men vafan, kan ju inte hålla mig liksom! 

Är avundsjuk på Jansson som har varit och shoppat en massa idag, (hon har sagt att hon ska lägga upp bilder, så håll utkik!)  är ju också sugen på alla vår-och sommarkläder!
Härliga outfits från Nelly:

Filmtajm med syster!

Nu blire att kolla på film med syster efter en jävla massa krångel i Ludvika! Haha xD

Stentuffa brudar!

/Eriksson


Godnatt

Ikväll har jag haft en riktigt trevlig kväll med girlsen hemma hos lonke! vi lagade fett god mat och myste framför några filmer :)
Kom hem för en halvtimme sen och nu ligger jag i sängen och ska kika på ett avsnitt av bigbrother innan jag stänger ögonen för idag :) har även bäddat rent i sängen, ÄLSKA NYTVÄTTADE SÄNGKLÄDER!!! så mysigt!
Sleep tight <3
/ Jansson


Snart så!

Hej! Har haft en mysig dag med Sofie idag, en jävligt chill en :)  hihi.
Idag har vi även smidigt nya planer för bloggen och planerar en riktigt stor omstart med ny design och allt möjligt! En extreme makeover på bloggen helt enkelt! Kommer bli sjukt bäst och framför allt roligt!  Men tänker inte avslöja mera för er nu innan saker och ting blivit mer bestämda, så ni får hålla ut! :D 

Hoppas ni får en grym söndagkväll och ta hand om er!

Puss

Glad påsk!

Hej! Hoppas ni alla mår bra! Jag tänkte bara kika in en snabbis och hälsa er Glad påsk! Igår kom farmor och Co. Och hälsade på och idag har jag varit vid mormor och sen är hela släkten avklarad! Haha ;) nä men påsken är ju mysig! Lite dålig för alla bantare där ute kanske men vafan, en bra ursäkt för att tjocka godis iallafall ;)

Så, ha en grym påsk allihopa och käka godis tills ni spricker!

Kan bjuda på ett par bilder från dom senaste dagarna!

Puss /Eriksson

 

 


Hundisarna!

Heeeej! Nu är jag klar med allt skolarbete som skulle vara klart före påsklovet! Så nu är jag redo att ta en skön veckas lov! Ska bara ha en halv chilldag i skolan imorgon först, men sen så!

Idag drog jag ut och sprang när jag kom hem och efter det åkte jag hem till min farmor för att hälsa på henne och hundarna en sväng. Dom var jätte gosiga idag :D har typ haft 2 hundar i knät hela eftermiddagen, sjukt mys!

Nu kurrar det i magen så nu får snart pastan bli klar! Kan bjuda på en bild av lilla ozzy sålänge! Puss /Eriksson


IN TIME

Igår kom Sofie hem till mig och gjorde min dag lite bättre! Vi hade filmmys med en massa gott. Filmen vi såg hette In Time med Justin Timberlake och Amanda Seyfried i huvudrollerna!  Grym film måste jag säga :) Tycker ni ska se den! :D  ¨
Idag har jag gjort en massa nödvändiga saker och sedan träffat frugan igen! alltid lika treeeevligt :)
Nu inväntar jag Jersey och håller tummarna för att Vinny ska komma tillbaka! Sen säger jag godnatt för idag!

Godmorgon!

Just nu sitter jag i soffan och äter lite medans jag inväntar några grader varmare väder så jag kan dra ut och springa! Sen får vi se vad dagen har att bjuda på :D puss
/Eriksson


RSS 2.0