S.V.E.T.T.I.G.T.

TJENA!
Kom hem som en stor svettpöl efter streetdancen idag! Mysigt eller ej, bra känns det iaf! Känner att träningsvärken kommer krypandes något, men den blir nog inte allt för stor. Fick även blåsor under fötterna så kommer väl gå runt och klaga över det hela dan imorgon, usch.  Man känner ju att man lever iaf ;)
Bara för jag är så snäll så tänkte jag bjuda på lite svettbilder innan jag joinar sängen!
Vackra muskler jag har! Eller inte har...
Blek och fin.. Smek och grin?  Vilket vackert rim :')
Jo btw! Snodde nyss en återfuktsgivande ansitsmask av mamma, så nu är mitt ansikte lent som en babyrumpa!
Så nu ska jag och min babyrumpa till ansikte ta och sova! För imorgon är det en lång och tråkig dag i skolan, bäst att vara utvilad om man ska orka med!
Puss & Kram och nyp i röööva!
Godnatt!

Hemma tandblekning?

Hej! Hoppas ni har haft en fin dag hittils :) Just nu sitter vi hemma hos jansson, och har precis tryckt i oss lite mellis. Bl.a lussebullar ;) GOTT
Vi har även kollat runt lite på hemmatandblekningar, för vi har så fula tänder så vi tycker att vi behöver det! Så vi ska troligtvis beställa det nu i veckan. Har kollat runt hur länge som helst nu och vi har hittat en som vi tror är väldit bra! Man vill ju liksom inte få värsta ilningarna efteråt så man måste ju vara säker på att man beställer en bra produkt! :)

Har någon av er använt hemmatandblekining förut?
skulle vara tacksamma om ni skrev och berättade om det då i en kommentar! :) 
Om vi testar så kommer vi självklart skriva om det och visa efter/före bilder! 



haha tur att det är skenor med istället för sånahär på bilden ;)



Att dans kan göra så mycket!

Hela dagen har jag varit trött och irriterad! Och när jag kom hem låg jag i soffan hela eftermiddagen.. Men sen när jag började dansa och vi började på en ny dans (som var sjukt jävla rolig) så blev jag bara så sjukt glad och pigg! Är fortfarande på asbra humör! Sjukt vad lite dans kan göra för att få en att må bra! Åh, älskar verkligen att dansa!

Nu ska jag snart sova! Så säger godnatt till er nu! GODNATT :D
/Eriksson


Rullistårta idag!

Hej sweeties!  Hoppas eran dag har varit typ BÄST!
Min har varit helt okej, har bara varit sjukt trött så har chillat i soffan hela eftermiddagen!
Gjorde rulltårta på hemkunskapen idag så nu ser jag framemot att dra iväg på dansen och svettas bort den :D
Ha en underbar kväll!
Hej! Himla härlig blogg du har!
Vad brukar du göra på fritiden? Kram :)
googlebild

Min helg i bilder!

haha skittråkigt.. jag vet men det var typ världens chillhelg och det behövdes! Nu ska jag snart sova ^^ Godnatt snyggingar!

svar på tal

Fick denna kommentaren idag angående videon jag la upp när vi dansade. (om ni scrollar ner några inlägg så ser ni den)
Helt ärligt så förstår jag inte hur en 25 åring kan skriva såhär! Du verkar ju lika mogen om en 7 åring ungefär.. Liksom har du ett så tråkigt liv att du måste sitta och skriva en massa onödiga kommentarer som detta. Och dessutom inte vågar stå för vem du är! Du som har varit tränare i streetdance, stod du och talade om för dina danselever hur dåliga dom var då också eller? Patetiska människa!
Jag bryr mig inte om du grym du är på att dansa eller hur länge du har dansat o blablabla. Jag kan ju nästan lova att du inte heller dansade som ett proffs i början, för vem fan gör det egentligen? (vi har inte alls dansat länge, och vissa i gruppen är nybörjare) så vad är ditt problem?
Ett tips: Skaffa dig ett liv och sluta vara en sådan negativ och sur liten ***** så ska du se att du mår bättre :D PUSS!

vill shoppa!

Har inte shoppat på evigheter! Så behöver en massa nya kläder. Har ingenting att ha på mig just nu (känns det som iallafall) även fast garderoben är proppfull så att jag nästan inte får plats med något mer. Kanske dags att rensa ut allt gammalt, och in med massa nytt? :D Ska troligen till örebro i helgen och shoppa, så då jävlar!

Chillin in the bath!

Varmt bad efter en kall promenad med godis och musik är inte då dåligt ;) ha det bäst! Puss /Eriksson


Godis!

Heeeej alla glada! Och sura..
Haha :) just nu sitter jag hemma vid min mormor, mamma och syster är också här. Ska sova här en natt innan vi åker hem igen. Här händer det inte så mycket, men det är skönt att ha en chillhelg också! Tänkte ha lite spa ikväll ^^ ta ett bad eller nå.. Sen kommer väl resten av helgen bestå av mat!! Mormor vill alltid proppa i mej mat, sen när man går från bordet så säger hon alltid att jag ska ta lite till! Haha försöker eran mormor också göda er när ni är där? ;)

Nu sitter jag iaf och chillar och äter gooodis! Fan jag som tänkte komma igång med träningen.. Haha :)
Puss /Eriksson


Dagens fråga! - Vilken är eran favorit blogg?


Dagens!

TJENARE! Här kommer dagens.. Nu måste jag plugga so, buhuu! Aja wish me luck! /eriksson


video från streetdancen

Här kommer en video från streetdanceträningen i måndags :D Jag och Eriksson är på stolarna längst bak som ni kanske ser.


badat isvak idag!

Hej sweeties!  Hoppas ni mår bra!
Idag har min klass badat isvak! Det var sjukt läskigt först och jag trodde inte jag skulle göra det, men jag bytte iaf om, och sen stod jag där och titta och tillslut bestämde jag mej för att göra det! men FYYSAAATAANN va kallt det var! Min andning blev helt oregelbunden och jag typ kastade mej upp xD  Men det var så jävla skönt att basta efteråt! Sen kände man sig som en helt ny människa! ashärlig känsla!
Har även varit på streetdance idag, och just nu dansar vi till denna låt!

striiitdääns

Nu har jag precis bytt om och ska strax åka iväg på streetdance, det börjar vid sju men ska nog dit lite tidgare eftersom jag ska kolla på mina brudars replokal :D Den är i samma byggnad, så tänkte dra dit och kolla läget.
Men innan det ska jag ta en macka innan jag svälter ihjäl, PUSS.

Fräsh..

Brukar ni också göra som jag att fräsha upp sig lite extra på söndagar?  Det är oftast då jag tar en extra lång dusch med hårinpackning, body scrub osv, målar naglarna och använder ansiktsmask bland annat! Det är skönt att få pyssla om sig själv lite innan en ny vecka börjar! Brukar alltid kännas så för mej :)  Tycker man ska ha i allafall en dag i veckan där man sköter om sig lite extra! Det är vi ju värda, inte sant tjejer? ;)  

Idag badade jag dessutom bastu tills jag kände mej som en kokt kräfta!  Annars har min söndag varit lugn!
Hur har eran helg sett ut? :)

tack för igår brudar!

Nu tänkte ja berätta lite kortfattat om gårdagen. Jag, Moa, adina, Emmy och Eriksson firade att jag fyllt år.
Jag fick inte veta någonting innan, förutom att jag skulle åka hem till Moa på kvällen. Och när jag kom dit så överraskade dom mig med mat, och så hade dom bakat och köpt massa godsaker! Sedan spelade vi spel, snackade och bara hade det trevligt :D
Sen får jag ju inte glömma dom fina presenterna jag fick ;) Nämligen detta:
HAHAHHAHHAHHA! Nice sugrör va? ;) Asså ni är för roliga brudar! PUSS PÅ ER OCH TACK FÖR EN UNDERBAR KVÄLL :D <3
Just ja, sen fick jag en ascool mugg också, men tog aldrig någon bild på den. Kan nog slänga upp en bild på den sen om jag kommer ihåg. :D
Förövrigt så tog jag typ inga bilder, men Eriksson kanske tog några så isf kanske hon lägger upp dom. :)
Annars idag så har jag firat min gammelmormor som fyllt 80 år! och så har jag käkat pizza. MUMS. Nu ska jag invänta wallander som börjar klockan nio, sedan sova och tagga inför en ny skolvecka, HEHEHHE. HÖJ

Så jävla snygga!

Inte för jag vet när jag skulle använda dom men i allafall, gee meeeeeej!
/Eriksson


Saturday

Look of today, haha! Dagen kommer spenderas med dom bästa, mer kan jag inte skriva ;) /Eriksson

Alla älskar Egobilder ;)


Jersey shore season 5?

Är det någon som vet när 5:e säsongen släpps i sverige? :)  tror iaf att den säsongen kommer vara riktigt grym! :D Läs om den häääärr!  :D   Puss

I´m back bitches!

Haha diggar rubriken alltså!  Men nuuu har jag fått tillbaka min lilla dator :D :D Så glad! Den är som ny igen (y)
Nu ska jag inte tråka ut er om hur dryg min dag har varit utan tänkte istället berätta att jag är rätt sugen på att färga slingor av något slag, har funderat på det väldigt länge, men jag är så tönting att jag typ inte vågar! Men orsaken är att jag ibland tycker att min hårfärg är sjukt tråkig och hatar mitt hår, medans jag vissa dagar älskar min hårfärg och känner att jag kommer ångra mej om jag färgar x) svårt val, ahah!
Men om jag skulle färga skulle jag göra slingor i någon typ av dom här färgerna!
Tror ni det skulle bli bra? ^^
Puss

failade pannkakor

Tja babes!
Idag på eftermiddagen blev jag akut sugen på pannkakor! så jag bestämde mig för att steka några godingar ;)
Bara det att ALLA (förutom typ 2 st) gick sönder. Grymt va? :D
Men hur som helst så blev dom riktigt goda ändå. Det är ju huvudsaken. Annars idag så har jag inte gjort så mycket faktiskt, efteremiddan har gott så sjukt fort :O Och kväll ska  jag nog lägga mig och mysa framför en bra film eller en serie, det tycker jag låter som en toppenkväll!
Hur fina blev dom inte? Erkänn att ni aldrig någnsin sett finare pannkakor än dom här.

Soffhäng, yeah!

Hej! Dagen har varit riktigt chill! 2 profiltimmar är inte så dåligt ;) nu ligger jag i soffan och har tvn i bakgrunden.. Förlåt för att det bara blir dåliga iPhone inlägg om vad jag har gjort på dagen från min sida men kan tyvärr inte göra något åt det förns jag får min dator tillbaka, troligen kommer den imorgon! Idag har jag även fått veta varför jag har så dåligt ljud i datorn, jag har glömt att tagit bort plasten som sitter över högtalarna, och har nu haft datorn i över 2 år! Ibland undrar jag verkligen va det är för fel på mej.. Holy shit! ^^

Kommer väl troligen ligga här ett tag, tur att det är dans iaf annars hade jag ruttnat här! Haha! x) ha det bra! /Eriksson


I came to win, to fly, to conquer, to thrive...

Heeeeyyy babes! Hoppas eran dag har varit bra! Min har varit rätt skön, chilllektioner har det bara varit :) just nu sitter jag och hjälper syster att installera sims .___. Haha! Sen taggar vi streetdance! :D woopidoopi! Ciao!


Grattis Jansson!

Idag fyller ena halvan bakom denna blogg 16 år! Det är alltså Janssons födelsedag! Grattis min fina fruuuu! :D <3 /Eriksson


Snart dags för tårta

Nu har jag precis gjort mig klar, och nu inväntar jag besök av några släktingar :) sen ska vi äta tåååårta! Ha en bra dag så hörs vi ikväll :D HEJ.

/ Jansson


HAHAHHAHAH


äntligen helg

Jävlar vad skönt med helg! Den har varit riktigt efterlängtad. Har ingen speciellt planerat förutom på söndag, då ska jag fira min födelsedag med mina släktingar (i förväg) för jag fyller egentligen på måndag. Jag fyller fucking 16 år! Sjukt mycket eller hur? :D Sweet sixteen!
Efter skolan idag så åkte jag och mami och hämtade ut ett paket, som var en liten för tidig present. Nämligen ett par nya converse! Ett par svarta blev det :) Var verkligen i behov av ett par nya då mina andra är HELT utslitna.. hål överallt och sulan har lossnat osv ;) Men nu har jag äntligen ett par nya.
Här kommer lite halvkassa iphone-bilder. Tar alltid bilder med min iphone nu för tiden. Men jag är så lat och orkar aldrig ladda kameran, för det är så sjuuukt jobbigt.

Biologi time!

Heeeej sitter i skolan och väntar på våran biologilärare, ska göra nå jävla inlämningsuppgift , trååååk. Aha, hörs när vi kommer hem igen! :) puss / Eriksson

Söta Jansson :)


torsdag

Hej på er snyggingar!
Idag har jag inte gjort något speciellt, har bara vart hemma hela dagen och tittat på film, har inte orkat göra något annat för jag har känt mig lite hängig och jag har lite ont i halsen. Och så har jag käkat bullar också! Det får vi inte glömma. Mohahaha.. det var gott!


Kan även passa på att meddela att vi INTE bor i L.A (HAHAHAHA) om ni läser i menyn så står det att vi bor där, men vi var dock ironiska när vi skrev det. Och anledningen att jag tar upp detta är för att vi fått några kommentarer från personer som tror att vi bor där, haha ;) Dom förstod inte "skämtet". Så nu har vi ändrat texten. Och bara så ni vet så är vi inte alltid 100 % seriösa på bloggen jämt, så läs den med en nypa salt!
Men nu vet ni i alla fall att vi inte bor där, även om vi inte skulle haft något emot det såklart ;) PUUUUSSSS! :D

Bjuder på någon vecka gammal egobild





Winter photos

Dessa bilder tog jag när jag var ute med lite släktingar och grillade korv i skogen, riktigt mysigt!
Blev rätt nöjd faktiskt!
Har ni någon favorit? Berätta!

Kram

Till skolan..

Idag klev en trött Sofie upp ur sängen när klockan ringde, kämpade mej upp faktiskt! Misslyckades några gånger men tillslut gick det ;) idag är det mördardagen i skolan : engelska , matte, no, so , svenska.. Wish me good luck! Ciao! /Eriksson


godnatt

Nu har jag precis duschat och gjort mig klar efter streetdancen! Riktigt roligt var det att börja igen. Men det kändes ganska segt att dansa eftersom jag var enormt trött, och så känns det som jag börjar bli sjuk. Jag har fått ont i halsen, och känner mig nästan febrig just nu, plus att jag ligger efter med massa sömn.. Så nu ligger jag i sängen med datorn och kikar runt lite :) Kanske blir ett avsnitt av andra avenyn innan jag somnar. Vi får se om jag kommer upp till skolan imorgon eller inte, det beror på hur jag känner mig då :) Puss och godnatt!
Ska föresten beställa ett par converse, men har inte bestämt mig för vilken färg än. Men det lutar åt ett par svarta :) Vad tycker ni?





Nu - streetdance

Nu drar jag när som helst iväg på en efterlängtad streetdance träning! Wiihoo!

water for elephants

Idag är det ju sista dagen på lovet.. Skola imorgon igen. Är iiinte taggad på det direkt, men men ;)
Dagen började iaf med att jag, eriksson, moa och emmy tog en promenad. Sedan följde jag och emmy med hem till moa där vi kollade på en sjuuuukt bra film! Water for elephants heter den. SE DEN OM NI INTE GJORT DET!
Den rekomenderas verkligen. ÅÅh, när jag blir stor ska jag köpa en elefant ^^ bara så ni vet. Så himla bra film.

Sedan så käkade vi pannkakor med sylt och glass, men eftersom det var slut på ägg så fick vi ta SUPERMYCKET smör så det inte skulle brännas fast i stekpannan. Hehe, så det blev riktiga fettbomber ;) men gott var det. Nu ska jag chilla lite  vid datorn, sedan blir det sängen så jag orkar upp imorgon. Behöver nog lite sömn med tanke på att jag dygnade igår natt, och inatt har jag inte heller sovit speciellt mycket. Vi hörs, HEJ.











Ut på promenad med tjejerna!

Godmorgon! Idag kom jag upp i bra tid, skönt då kommer jag kunna sova ikväll fast kommer väl ändå vara ganska seg imorgon på första skoldagen ;) men men.. Idag fyller ju som sagt mamma år! Grattis! Och ikväll börjar streetdancen! Sååå kuuul!

Nu ska jag ut på en promenad med tjejerna innan vi ska käka! Huuuuujjj!
/Eriksson


Äntligen får man sova i sin egen säng!

Tänkte slänga ut ett litet snabbt inlägg innan jag ska sova!  Just nu ligger jag i min säng som jag har lääängtat efter! I torsdags sov jag ju vid farmor, dagen därpå  vid Moa och inatt "sov" jag vid Lonneke med brudsen från klassen. Natten var väldigt trevligt och det blev bara lite sömn! Vi drog och käkade på wok house igårkväll, efter det gick vi till ica och handlade godis oså, efter det blev det lite spel och busringning och film. Filmen vi såg var btw den äckligaste och hemskaste filmen jag sett i hela mitt liv! Så jävla sjukt äcklig!! fyyfaaann...  aja efter den såg vi typ förluvan? haha sjukt rolig x)
när vi skulle göra ett tappert försök att somna vid 5 så var inte en enda trött så vi dygnade istället. Och frammåt morgonen blev jag så jävla sugen på grillad kyckling så hela gänget drog till ica och var först in för att köpa det till frukost! Haha störda vi är alltså, bleka och förjävliga gick vi dit ;)
Nu är jag iaf glad att få sova i min säng igen, har typ flyttat runt 3 nätter i rad, hihi. Fast kul och mysigt har det varit!
Nu ska jag sova! Imorgon fyller mamma år och dansen börjar igen, lycka.
Vill till värmen!

Lite mera nyårsbilder!

we are family..
förrätten :)

Abbe!

I morse vaknade jag klockan 6 av att Abbe var överallt i ansiktet på mej, haha! Fast somnade om sen med han bredvid mej! Hihi :) myshund!
Har typ sovit på världens skönaste madrass inatt det tyckte han med för han har typ legat på mej hela morgonen! Sååå mys! Är jag sugen på att skaffa hund? -ohjaa!

Bjuder på sötisbilder! /Eriksson


Vinterpromenad

Hej! Just nu är jag hemma vid farmor, ska sova här inatt. Imorgon tar jag tåget hem, packar om lite, kanske tar en dusch sen drar jag till Moa och sover där, och dagen efter det blir det tjejkväll hos Lonneke! Efterlängtat! :)

Vi har nyss varit ute på en riktigt lång vinterpromenad i solen, härligt!

Bjuder på lite färska iPhone bilder! Kram /Eriksson


tjabba tjena hallå!

Nu sitter jag hemma och väntar på Mrs Eriksson som ska komma på besök. Vi ska pyssla lite med fimolera, det var läääängesen! Sedan vet man inte vad vi hittar på, det visar sig :)))))))
Pussochkramochhadetbra, så hörs vi lite senare.
Bjussar på lite gamla fina cambilder, typ dom ända bilderna jag har på min nya dator.. Eftersom alla mina andra bilder är borta pga att förra datorn gick sönder. FML :(

Godmorgon!

Godmorgon på er! Eller godförmiddag kanske man säger? Jag sitter iaf i pyjamas fortfarande och ska strax hoppa in i duschen för jag känner mej lika ofräsch som en gubbe som bor bland sopor! Jag har nyss käkat frukost på mitt vis, det vill säga en stor lussebulle och flingor ^^ vet inte riktigt vad som händer idag men först ska jag gå till lådan (affär) och se om dom har några ramar, ska fixa present till mami :)
Sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda! Puss /Eriksson

Åh nyvaken snygging!


Strawberry

Hej sötsaker! Idag gick jag äntligen upp i tid! Mamma väckte mej före 10 och undrade undrade om jag skulle med till Ludvika en snabbis, så varför inte tänkte jag. Fick med mej ett nagellack hem :) nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske hittar på något med Sofie sen, vem vet!

Här är en bild på min första ring jag har gjort :) kram Eriksson


1 januari 2012

Idag är det den första dagen på det nya året! Det känns väldigt konstigt att skriva 2012. För jag tycker inte alls det var längesen det blev 2011. Så detta året har gått sjukt fort. Igår så firade jag ju in det nya året tillsamans med mina bästa tjejer :D Eriksson, Adina, Emmy och Moa. Vi var hemma vid Eriksson och åt trerätters middag, dansade, snackade, spelade spel och hade det trevligt.
Vid tolv-slaget gick vi även ut och skålade in det nya året med champagne, kollade på alla raketer och så "släppte vi iväg" en japansk ljuslykta upp mot himlen. Väldigt vackert! Haha :D Det var massor av andra som gjorde det också, så om man tittade upp mot himlen så såg man flera stycken sväva omkring där uppe. Här kommer några bilder. Jag tog inte så många, men dom andra gjorde det så det kommer säkert upp fler bilder senare :)

Första januari!

Hej snyggingar! Hoppas eran gårdag var grym! Min var väldigt trevlig och rolig med dom bästa. Detta år ska bli mycket bättre än det förra! Det har jag bestämt och det satsar vi på tycker jag ;) Bilder kommer när jag har fört över dom till datorn! Kan ju bjuda på lite iPhonebilder sålänge! /Eriksson


RSS 2.0