Tandläkarbesök

Hej bloggen! 
Idag har vi studiedag. Jag började dagen med ett jobbigt tandkläkarbesök, och nu sitter jag här med fetaste värken och 2 tänder färre! Jäklar vad hårt dom satt, trodde huvudet skulle gå av! haahhaha.. Men annars gick det helt okej. 
Jag kommer få gå på många tandläkarbesök härdanefter eftersom jag ska få räls i ca 1,5 år. Usch säger jag bara! men får se fram emot resultatet senare!  
 
Nu sitter jag och ska ladda ner ett par Wallander filmer och sedan kommer Sofie hit, vi ska käka glass och köra wallandermaraton eftersom båda är sjuka, bra med studiedag just idag! 

Hoppas ni andra får en bra dag :) Puss
 
hahaha kolla botox läppen jag fick av bedövningen! 

Imorgon så åker även mina slitna toppar av och jag blir några snäpp mörkare! 
Förändringar skeeeer! 
Livet är orättvist!

Finner inga ord längre.. Att mänskligheten kan vara så hemsk ibland är svårt att förstå..

http://www.svtplay.se/klipp/290027/zeinab-far-inte-stanna


Detta handlar om en av mina nya klasskamrater.. Hennes öde blev helt omvänt på några dagar bara. Usch.

Som ni ser är även jag med i en av intervjuerna.. Titta gärna och sprid vidare! Det får inte gå till såhär!


sliten tjej, hej

 Nu så är det en vääldigt trött och sliten tjej som skriver. Jag har inte bloggat på väldigt länge nu som ni kanske märkt, det är bara Eriksson som har bloggat. Och det beror helt enkelt på att jag inte har haft någon blogglust alls, men jag hoppas den kommer tillbaka :D
 
Igår var vi och tältade med klassen, (eller vi sov i en stuga, för ingen ville sova i tältet) det var verkligen supermysigt, och det var kul att lära känna varandra bättre! :) vi grillade, satt framför brasan och pratade, och gick på en lång skogspromenad mitt i natten. Det blev inte många timmars sömn för mig inatt, så idag har jag varit jävligt seg. Har bara degat hela dagen och glidit runt i min one piece, och råkade somna ett tag på eftermiddan också. SKÖNT. Nu ska jag fortsätta kolla på Project x, den verkar riktigt grym faktiskt ;) PUSS! 
 
 
 

High on life!

Hej alla! Har ni haft en bra förmiddag so far? Min har vart ganska lugn faktiskt, har grejat med massa nödvändiga saker! Måste bara säga att fredagen var en utav dom bästa! Lady Gaga var så sjukt underbart bra så det går inte att beskriva med ord!!  Såååå vääärt vartenda öre jag spenderade!  Åh, vill bara uppleva det igen! 
 
Och precis innan konserten så fick jag ett sms av lillasyster att dom precis hade bokat en resa till Spanien i 2 veckor tills nästa sommar! Fatta vad härligt, åh!  

Idag tror jag att jag ska packa lite grejer tills imorgon, då ska vi med klassen och tälta ute i Noras djupa skogar! Haha, blir spännande... 
Fast först ska jag ut på min första övningskörning med pappa,  wish me good luck! 
 
Min frulle! yääh. 
 
RSS 2.0