Pain

Hej! Idag har jag varit i skolan som vanligt, det var najs! Fick gå 5 minuter tidigare idag för att min lärare älskar mig! Fast nja.. Pallde inte vänta på tåget en timme, så hann med ett tidigare hem! Jag åkte till tandläkaren vid 4, kom hem med 2 tänder färre ännu en gång, nu ska jag bara dit en gång till och fixa en annan tand innan rälsen ska på, sen blir jag officiel geek. Men jaja that's life. Ikväll ska jag ta mig en skön dusch och bara ta det lugnt! Ska vara ledig imorgon på grund av personliga skäl medans alla andra får gå en dag till innan dom får helg. 
 
På lördag bär det av till skolan igen för att stå och marknadsföra mitt program på en gymnasiemässa som hålls varje år. Eftersom jag går ekonomiprogramet så ingår det i våran kurs att marknadsföra linjen! Det ska bli roligt faktiskt, så jag väntar på er vid ekonomiprogrammets monter alla 97:or! BE THERE. Då får ni en godis, på riktigt alltså! 

Nu ska jag hoppelihoppa in i duschen! Puss på er alla fina. 
 
En bild ifrån Strömstad, saknar det lite faktiskt!
 

TJÄNA.

Nu var det ett bra tag sen någon av oss uppdaterade här! Vad har hänt sen dess då? Det har varit skola som vanligt dårå, sen i helgen så var det Kopparbergsmarken här! Den är bland sveriges största marknader och flera tusen människor kommer hit för att gå på marken, hihi. Min helg var iallafall väldigt bra! På fredagen var det tivoli bara, åkte lite karuseller och umicks med bra folk! På lördagen kom några klasskamrater från Linde så vi blev ett stort gäng som gick och kollade i marknadsstånden och åkte karuseller! På söndagen blev det också att kolla i stånden, mysigt tycker jag!  Jag inskaffade mig ett par gosiga vantar och ett nytt skal till iphonen, det kunde inte bli mera blingbling, me gusta! heheh..  sen blev det ju mera onlödig skit som massa godis och mat! Men det hör ju till, eller hur? 

Nu ska jag ta och dra på en bra film och gosa mig ner i sängen, hoppas ni alla mår bra! Puss
 

RSS 2.0