1 januari 2012

Idag är det den första dagen på det nya året! Det känns väldigt konstigt att skriva 2012. För jag tycker inte alls det var längesen det blev 2011. Så detta året har gått sjukt fort. Igår så firade jag ju in det nya året tillsamans med mina bästa tjejer :D Eriksson, Adina, Emmy och Moa. Vi var hemma vid Eriksson och åt trerätters middag, dansade, snackade, spelade spel och hade det trevligt.
Vid tolv-slaget gick vi även ut och skålade in det nya året med champagne, kollade på alla raketer och så "släppte vi iväg" en japansk ljuslykta upp mot himlen. Väldigt vackert! Haha :D Det var massor av andra som gjorde det också, så om man tittade upp mot himlen så såg man flera stycken sväva omkring där uppe. Här kommer några bilder. Jag tog inte så många, men dom andra gjorde det så det kommer säkert upp fler bilder senare :)

Kommentarer
Postat av: Tova

hej, haha hade du läst inlägget hade du sett att jag skulle till Kåbdalis. ;) vad gjorde du själv?

2012-01-01 @ 20:32:17
URL: http://nogvetdu.blogg.se/
Postat av: Evelina

Hej, jag har frågestund på bloggen och jag svarar imorgon, vill du veta något om mig så är det bara att fråga här: http://photosbyevelina.blogg.se/2011/december/utkast-dec-18-2011.html#comment

2012-01-02 @ 20:13:29
URL: http://photosbyevelina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0